Bazar umanitar (16)
Raspunsuri - Pagina 25
Selene_Bunny spune:
Supralicitez R238 atunci, 10 lei, da' nu ma lasa afurisitu' de browser sa actualizez...
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Alex@Sara spune:
Noi inca nu am iesit nicaieri ca bate prea tare vantul si dariuca nu mai trebuie sa raceasca,ca pe 1 iunie mergem la operatia la ochisor .O sa mergem dupa ce se trezesc teroristii mari,in carrefur Colentina,la loccul de joaca(eu vreau la Ikea,dar cred ca deseara o sa fie aglomerat drumul de intoarcere
asa ca deocamdata supralicitam
E330 13 ron
G111 15 ron
E336 9 ron
mamaaaaaaaaaaaaaa,m-am uitat in albumul de 3-6 luni.........sunt o gramada de hainute superbe si ieftine ,pacat ca nu ne sunt bune .Sa vedem,am o cunostinta cu fetita de aproape 3 lunite,poate o conving sa ia cate ceva,ca pacat de lucrusoare sa stea pe aici
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
szivarvany spune:
Alex@sara, ce operatie le ochisor ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
novus spune:
Hello !
Ma bag si eu la rochite
Supralicitez pt E330 : 14 ron si pt E333: 13 ron
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Hello ! Ma bag si eu la rochite Supralicitez pt E330 : 14 ron si pt E333: 13 ron Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Am revenit de la zoo. F mutli parcati aiurea care incurcau circulatia.
Animalutele cam triste.
Punctul de prim ajutor nexam. Am fost pana acolo sa o dezinfectez putin pe eva pe manuta, ca a gasit un soricel micut in iarba, mort
Dar...ma rog, nu mai comentez nimic, ca ma enervez degeaba.
Concluzia: nu e de mers la zoo cu copii sub 2 ani. Eva s-a bucurat mai mult la iarba si ca avea alei multe de alergat.
I-au placut si animalele, dar nu in mod deosebit, mai mut pasarile. Animalele erau triste si cam statice.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
|
Eram precisa !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
arcadia spune:
Carmina, Dodo-pui (cred ), la multi ani sotilor, petrecere frumoasa
Bazar DC
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
mikaeela spune:
Buna fetelor.Am trimis si eu pe email cateva rochite ptr bazar.
BAZAR GENERAL PE DC
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM/