Bazar umanitar (16)
Raspunsuri - Pagina 2
diana2242 spune:
Si pe mine m-ar interesa jucaria geanta postasului,dar nu prea inteleg cum este.Copii vostrii s-au jucat cu asa ceva?al meu nu prea se tine de nimic si daca e din aia de impins nu stiu daca ii va placea.Jucarii pt copii de 1 an nu mai aveti?eu oricum la copii sunt debusolata si nu stiu ce sa iau niciodata.
Diana, mami de Rares
Bazar general pe DC
mistral spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mercedes licitez H193 la 8 lei. Am rugamintea mistral sa mi spui daca pantalonii se intind mai mult ori nu in talie decat 30*2, mersi mult. |
Am masurat din nou acum si mi-a dat 31,5*2 ,deci are talie fixa,nu se mai intinde.
Edit sa mai zic virgula ca sacoul merge f bine si la blugi
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
Dodo-pui spune:
actualizat
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
simonapro spune:
Va rog fetelor, daca puteti sa mutati si produsele I160 si I161 din finalizate, am achitat pentru David on line si nu am cum sa dovedesc altfel, mi-a confirmat Leditia aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=152062&REPLY_ID=5935342
Multumesc
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Alex@Sara spune:
diana,jucaria e misto,se poate juca si la panoul din fata,si invata ff usor sa mearga,e mai folositor decat premergatorul,parerea mea
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Leditia spune:
Confirm plata lui valentina22 -6ron.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
koko_1 spune:
Carminabulina am primit blugii, sunt bestiali, multumim frumos.
----------------------------------------
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
diana2242 spune:
acum am sesizat ca Cezar al lui Koko este mai mare decat Rares fix cu 7 zile:)si eu care credeam ca suntem singurul baietel mai mic pe aici:)
Diana, mami de Rares
Bazar general pe DC
diana2242 spune:
supralicitej J164-41 lei poate cu ea incepem sa mergem singurei.
Diana, mami de Rares
Bazar general pe DC