Bazar umanitar (16)
Raspunsuri - Pagina 16
arcadia spune:
am actualizat pana aici.
diana2242, J164 a ajuns deja la 55 lei
ps: da, platesc si eu luni, poti pune hainutele in coletul valenitei.
Bazar DC
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
diana2242 spune:
J164-56 atunci sigur le pun la un loc?va intalniti voi?daca va este greu le pun separat nu ma deranjeaza.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
alex_andra spune:
Fetelor, sa nu va culcati! In 10 minute trimit pe mail produsele de la ymca.
Valenita, Arcadia, Alex@sara, presimt ca ne vom duela crunt pe rochite
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
szivarvany spune:
Mistral, multumi, am trecut si licitatia ta
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Alex@Sara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Fetelor, sa nu va culcati! In 10 minute trimit pe mail produsele de la ymca. Valenita, Arcadia, Alex@sara, presimt ca ne vom duela crunt pe rochite Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) Poti ajuta si tu! |
imi ascut spadele..........desi nu stiu,zau unde o sa imbrace atatea hainite..........mai avem si de anul trecut care ne-au fost mari,si in plus eu sunt lesinata dupa shomping si mai bag cate un Dragonul rosu cand ma lasa terooristii......bag mare sa recuperez,am standul favorit,ma stiu doamnele ca nu rezist si imi arata tot felul de minunatii .dar daca duelul e pt un scop umanitar.......la luuuptaaaaaaa
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
szivarvany spune:
noah bine, atunci asteptam
Alex_andra, unde trimiti si ce ? Sa stiu si io
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
arcadia spune:
am gasit 2 coduri I182, pe unul l-am facut I214.
alex_andra astept sa trimiti si le urc
Bazar DC
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
alex_andra spune:
Am trimis pozele pe mail.
mamagiuliei, din fericire pentru noi, nu ne duelam si cu tine, ca-s prea mici pt Giulik
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alex@Sara
imi ascut spadele..........desi nu stiu,zau unde o sa imbrace atatea hainite..........mai avem si de anul trecut care ne-au fost mari,si in plus eu sunt lesinata dupa shomping si mai bag cate un Dragonul rosu cand ma lasa terooristii......bag mare sa recuperez,am standul favorit,ma stiu doamnele ca nu rezist si imi arata tot felul de minunatii .dar daca duelul e pt un scop umanitar.......la luuuptaaaaaaa tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
Zi-mi si mie in care din cele 8 Dragoane te duci> ca vreau si eu, dar n-am rabdare sa le colind pe toate.
Poti ajuta si tu!