Aspirante optimiste > 20 ani(499)
Raspunsuri - Pagina 5
roxy_s spune:
stati fetelor asa, ca nu este nimic sigur.
doula a presupus, dar sa vedem.
Viitoare mamica
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta Lia, dar la inceput de sarcina la analize nu a fost depistat sa-ti poata da un tratament, unde a fost localizat? |
la 6 sapt cand mi-am facut analizeele a depistat
era la col
l-am tratat si la urmatoarea analiza nu mai aveam
dar la 18 mi s-au rupt membranele
a zis ca din cauza streptococului a subtian membranele
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
AMR 11 zile
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
draguta spune:
Lia, imi pare rau, sa dea Domnul sa fie bine macar de acum in colo , sa ramai cat mai repede insarcinata si sa nasti un copilas sanatos care sa iti aline durerea
aditzaC spune:
lia...imi pare rau , am inteles
roxyyyyyyyy ..... hai cu liniutzele , asa nu numara nika , nici io nu stiam pe ce lume ma aflu si cand auzea expresia : cand te astepti mai putin atunci nu vine , nu credeam , dar chiar asa a fost ! .......sincera va spun dupa trei ani de chinuri nu cred nici acum
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu
aditzaC spune:
lia si ce analiza este specifica pt streptococul ala ?
roxi ....ps: nu uita ca am avut aceeasi semnatura
doula spune:
citat din mesajul lui roxy_s serios? pai vad, poate o sa fac sa ma lamuresc. ca altfel , daca nu am luat absolut nimic, poate fi asa mare??? Viitoare mamica |
Roxy teoretic exista termenul de "progesteron in exces" dar nu am mai auzit pe cineva sa vorbeasca despre asta.... Deci eu sper ca e cu ochisori si ca nu esti prima
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
roxy_s spune:
citat din mesajul lui aditzaC lia si ce analiza este specifica pt streptococul ala ? roxi ....ps: nu uita ca am avut aceeasi semnatura D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu |
aditza daaa, poate este cu noroc
Viitoare mamica
aditzaC spune:
da roxi doamne ajuta ! nu te stresa nu te gandii , menajeaza-te ...
Lia73 spune:
draguta multumesc
aditza culturi col
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
AMR 11 zile
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
doula spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
la 6 sapt cand mi-am facut analizeele a depistat era la col l-am tratat si la urmatoarea analiza nu mai aveam dar la 18 mi s-au rupt membranele a zis ca din cauza streptococului a subtian membranele Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. AMR 11 zile ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Lia imi pare rau ca ai trecut printr-o astfel de experienta, dar nu uita ca doctorii isi dau cu presupusul. Deci nu inseamna ca streptococul a fost de vina. Si in plus, chiar daca da, termometru nu are nimic de-a face cu streptococul, nu l-ai luat ca nu ai sterilizat bine termometru Spirtul sau iodul sunt mai mult decat suficiente pentru sterilizare si nu sunt periculoase pentru sanatatea ta. Aceste doua solutii sunt folosite la sterilizare in timpul operatiilor deci, sunt mai mult decat sigure
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile