Aspirante optimiste > 20 ani(499)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

aa si sanii ...sunt parca din ce in ce mai durerosi

D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

cami ...mai iti urez inca o data drum bun , sa ai grija de tine sa te relaxezi

D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

camcris, drum dun ca am inteles ca ai ceva km de parcurs si un sfarsit de saptamana placut la socrii tai

in ce zona mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

aditza ma bucur ca esti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

buna fetele
am si yo o intrebare
isi ia cineva TB?

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

AMR 11 zile
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Fetelor eu sunt deja acasa
Camcris weekend placut si drum bun
Aditza,Dragutza

voi ce ati mai facut de mancare?Ar trebuie sa gatesc ceva da' nu stiu ce

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Lia Eu tot zic ca o sa incep sa-mi iau TB,dar nu stiu de candDin cate stiu eu Madutza si Anca sunt cu TB.Aaaa parca si Tanamera era pana sa ramana gravi...Cand intra sunt sigura ca te vor ajuta cu info.

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

doula mai esti pe aici?? ajuta-ma te roooog, ca pana merg la doctor mai este si vreau sa stiu
tocmai am primit rezultatul la progesteron , facut in z24 pt ca eu am avut ovulatie in z17-18. si este de 19,40 ng/ml sau 61,77 nmol/l.
zi-mi tu, ca te pricepi, cum este???

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

doula daca mai esti scuze ca te intreb dar la mine este normal ca dupa dufhaston sa fie mai putina scurgere decat aveam inainte, marturisesc ca la mine era mai abundenta inainte dupa ovulatie, dar toti medicii mi-u zis ca asa este la unele femei si analizele de la papanicolau au iesit tot timpul II si au zis ca nu-s probleme
hai ca m-am incins
edit io parca nu-s normala doula ca ziceai ca este normal sa fie mai mult nu mai putin
multumesc
scuze daca te-am zapacit
una intreaba si alta te zapaceste

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Cami este si asa normal Ceea ce am vrut sa spun ca daca se intampla si scurgerile sunt mai abundente de la progesteron este normal. Nu e nimic in neregula ca sunt scurgeri mai abundente sau mai uscate.
Trebuie luat in considerare faptul ca suplimentele hormonale (si progesteronul este un supliment hormonal la moda in ziua de azi in Ro) schimba reactiile, semnele, simptomele obisnuite si naturale ale corpului nostru.

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Roxi da-i Doulei si val normale,ca difera de la un cabinet la altul

Mergi la inceput