Tauroaicele in prag de Sarbatori (37)
Raspunsuri - Pagina 5
Eftimie C. spune:
Hello!
Nu fiti suparate pe mine, dar tare aglomerata mai sunt in ultima perioada si am si una bucata copil racit (n-a avut nimic toata iarna si acum e varza )
Lexi, Jenn sa votati pentru Romania
Si mie mi-a placut tare editia semifinala de aseara.Si cred ca a fost cea mai buna performanta live a Romaniei, dar sunt rezervata in privinta locului pe care il vom obtine.A fost mult mai grea semifinala de ieri fata de cea de marti.HAI ROMANIA!
Gabi, ai dreptate.E mare lucru sa ai job in conditiile actuale din tara noastra.Ii inteleg pe cei care au ales sa plece din tara.Suntem singura tara la care procentul s-a aplicat la fel si la bogati si la saraci.Si cu legea lor nu vom mai primi nici tichete.Azi la servici toti vroiau sa faca poze la tichete, ca e ultimoara cand le mai vedem daca le impoziteaza
Fug la treaba!
mhldvrc spune:
pisicile meleDulciuri si www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty de si
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am votat de vreo 18 ori de pe telefonul sotului, plus o data de pe al meu (nu mai aveam credit sa votez mai mult) plus sms-uri, si degeaba, 0 puncte de la nemti. Ar trebui sa-i dau in judecata si sa le cer despagubiri nemtilor, asta e furt pe fata, am auzit si alti romani de aici care au votat de 15-20 de ori deci imposibil sa nu se fi strans macar de 1 punct. Dar e bine ca am obtinut un loc foarte bun, restul conteaza prea putin...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
mhldvrc spune:
pisicile meleDulciuri si www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty de si
jenn spune:
Neata!Lexi,imi pare rau,am patit si noi alta data,nu stiu cat e marja,cert e ca se castiga ceva banuti cu asta...Miha,da chiar nu vorbesti deloc,esti suparata pe noi?
mhldvrc spune:
Tuturor copilasilor, la multi ani, sanatate si fericire
Citat: |
citat din mesajul lui jenn Neata!...Miha,da chiar nu vorbesti deloc,esti suparata pe noi? |
Pe voi nu, .... pe minister, guvern, tara... cam da....nu mai am deloc timp, mai au si astia greva si e cam incert totul, parca vad ca se duce tot si-si pierde Ty locul
jenn spune:
La multi ani copiilor vostri!Miha,va doresc sa nu se intample asta,bacu am inteles ca se da oricum.