HAI Ela_anda! BV Veronicach,Remy, Cusa iun10 (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Felicitari Remy!!!!!
Felicitari Cornelia!!!!!
Bun venit celor doua floricele

La multi ani David!

La multi ani Mircea!

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 38+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Sorana : imi pare rau pentry tratamentul intensiv de antibiotice din familia voastra ... dar, las ca va faceti voi bine !

Lenabum : cu scuzele de rigoare pentru ca ieri am uitat si cu putina intarziere iti urez un sincer {s] !

Ioana : cumparat pentru bebe 2 salopete .

pis_pis : eu tot nu am inteles daca pierzi lichid amniotic sau esti doar suspecta !

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Aseara am mers in vizita la niste prieteni si am urcat 5 etaje pe jos ca nu mergea liftul . Cand am ajuns in final sus faceau misto ca sigur ajung la maternitate , ca nu ma prinde dimineata !
Se pare ca am scapat ... daca dupa cele 5 etaje am fost ok cred ca voi reusi sa rezist pana miercuri ; acum depinde, ca asa zicea si Cusa ieri si uite ca astazi este deja mamica mandra de dulceata ei !

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Buna burtici,

Asa cum spuneam saptamana trecuta, nu am calculator acasa, decat laptopul sotului, care il aduce cu el seara de la serviciu, asa ca intru din ce in ce mai rar sa scriu. In schimb, va citesc zilnic , am un smartphone de la serviciu de pe care mai intru, dar mi-e tare greu sa si scriu de pe el. Sper sa-mi faca sotul o surpriza marti, ca e ziua mea, si sa am si eu in sfarsit laptop ca de vreo un an ne tot propunem sa luam

Felicitari din suflet noilor mamici!

Bravo Remy! Bine ai venit pe lume bebe Ema!!!

Bravo Cusa! Bine ai venit pe lume bebe Emma!!!

Flory_Blanca, am citit si povestea ta, offf, prin ce ai trecut si tu,dar totul e bine cand se termina cu bine. Un buchet intreg pt o mamica asa curajoasa Si eu sunt de acord cu fetele, mai bine ca ai venit acasa decat sa stai in mizeria aia, te mai pomeneai si cu o mega depresie sau cine stie ce streptococi din cauza scarbelor alora! Nu stiu cum pot fi atat de crude si de inumane tocmai cu mamicile cele mai greu incercate, care nasc prematurDar unde ai nascut?

Despre noi: am fost ieri la ecografie, la 35 de sapt si 5 zile, iar puiutza e cam mititica, cu vreo 5 zile in urma, are un pic peste 2,5 kg, plus- minus vreo 300 de grame, sper sa nu fie minus Marti merg si la dr-ita mea sa vedem ce zice si ea, daca bebita e micuta poate mai amanam un pic cezariana fata de data stabilita in principiu, 9 sau 10 iunie... Desi ecografista mi-a zis ca nu are legatura ca e mai mica, nu inseamna ca va sta cumintica in burtik mai mult timp... Numai mai devreme sa nu vina...

In schimb e foarte vioaie si miscacioasa maimutzica, macar la capitolul asta nu-mi da emotii

Ce mai stiti de Nana si Mira, astept cu nerabdare povestile lor

Fetelor, voi mergeti la mittingul mamicilor si bebelusilor de luni? Am inteles ca e de la 12.00 la Min Muncii. Oare unde e min muncii?? Ma gandeam sa merg vreo ora, poate ne strangem mai multe, ne si cunoastem cu ocazia asta. Ce ziceti?

mamicile si burticile

Cristina, fericita 35+ cu Patricia

AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

David de nikolett2445
Mircea Ioan de Reallaura

FELICITARI CUSA,REMY!!!!BINE ATI VENIT PE LUME DRAGI FLORI DE LILIAC!!!!

33+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Felicitari proaspetelor mamici, Cris , Remy, Cornelia,[b], bun venit pe lume pui mici si iubiti, sa aveti o viata minunata .

[b]Lena
, iti urez si eu la multi ani cu intarziere, sa fii sanatoasa, sa ai parte de o nastere usoara si o bebita care sa va lumineze viata .

de la noi, nici o noutate, suntem in stand by, ma mai doare una-alta, dar e normal, piticot apasa pe col rau de tot uneori incat am tendinta sa strang picioarele sa nu-l scap . marti am intrevedere cu doctorul si sper sa-mi evalueze si mie o data probabila in functie de cum stau lucrurile - nu de alta, dar as vrea sa duc copilul cel mare la ai mei, ar fi cam nasol sa ma apuce in toiul noptii si sa fiu nevoita sa-l trezesc si sa-l car dupa mine la spital.
ma bucur ca pe mine doctorul nu ma streseaza cu greutatea lui bebe, de fapt singurele lucruri pe care mi le zice e ca "e bine, n-am ce sa va zic mai mult, e totul in regula", deci habar n-am ce greutate are cel mic. de fapt am tras eu cu ochiul si am vazut cand a masurat diametrul biparietal ultima data, acum 2 saptamani si am vazut ca era 92, ceea ce- in functie de masuratorile gasite pe net, ar corespunde unei greutati normale, dar spre maximul varstei. deci ma astept sa fie maricel.

cam atat de la noi deocamdata. sa aveti un we minunat

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Multumesc mult Lena , Moni de gandurile bune.
LA MULTI ANI (cu intarziere) LENA!

FELICITARI CUSA!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE EMMA!

FELICITARI CRISTINA!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE SEBY!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

hello burticutze si mamici
luni, 10.05. 2010 am venit si eu pe lume,Matei Sebastian, cantarind 3.200 grame si avand 54 de cm
am obtinut nota 10 si astazi am ajuns acasa cu mamii
o sa revenim cu poze
mama a vrut sa scoateti motatele si pentru mine dar nu era foarte siguri de momentul nasterii si nu avea decat nr Carlei si a lui Ruxi si stiindu-le cu gemenei de crescut nu a vrut sa deranjeze
revenim
felicitari noilor floricele si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

BRAVO VERONICACH

BINE AI VENIT PE LUME BEBE MATEI SEBASTIAN

Sa cresti mare, sanatos, papacios si necolicios.

Mami Vero, chiar ne-am intrebat de tine, eu eram sigura ca ai nascut si tu de n-ai mai dat nici un semn. Sa-ti traiasca puiutul, va asteptam cu pozici si cu povestea nasterii cand va mai linistiti putin dupa acomodarea acasa.

Theodora 33+ Stelios

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Felicitari, Vero! Recuperare usoara!

Bine ai venit, bebe Matei Sebastian! Sa fii fericit si norocos!

Anca 36+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca

Mergi la inceput