HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI! (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Problema mare este ca si reporterii si basescu inca confunda alocatia cu indemnizatia sau invers. Ba unii cred ca este doar una. Va dati seama cat interes prezinta pentru ei acest aspect.
Nu ati vazut ca ...de base intreaba "care e indemizatia, aia de .."
Ce sa ne asteptam de la astia?
Iar reporterii de stiri din ziua de azi...multi nici nu stiu sa vorbeasca bine romaneste, se bilbie, se blocheaza, nu isi gasesc cuvintele.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

daca cineva poate considera a trai decent dintr-o indemnizatie de 600 lei sau dintr-o pensie de 300 lei...atunci e nebun...
ca se adapteaza la limita supravietuirii cu acesti bani asta e alta treaba.
a trai decent inseamna in viziunea mea astrala...sa ai mijloace materiale pentru a manca,a te imbraca, a plati darile la stat si a beneficia de ingrijiri medicale.macar atat.

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

chiar basescu cerea sa i se puna intrebari mai scurte si ... mai usoare ... ca nu stie in detaliu el tot si mai ales cifrele ...

serios vorbesc , deci el a cerut

Tolontan a pus niste intrebari si nea base nu stia cum sa ii inchida gura.

l-a intrebat :"ce ati discutat in parlament despre ... ?"
basescu spune : nu va pot spune ca nu era intr-un loc public
tolontan : domnule presedinte , parlamentul romaniei nu este un loc publi ?
basescu : aaaaaaa

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unducthable

chiar basescu cerea sa i se puna intrebari mai scurte si ... mai usoare ... ca nu stie in detaliu el tot si mai ales cifrele ...

serios vorbesc , deci el a cerut

Tolontan a pus niste intrebari si nea base nu stia cum sa ii inchida gura.

l-a intrebat :"ce ati discutat in parlament despre ... ?"
basescu spune : nu va pot spune ca nu era intr-un loc public
tolontan : domnule presedinte , parlamentul romaniei nu este un loc publi ?
basescu : aaaaaaa

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf

_
Mariuca la tara

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

daca cineva poate considera a trai decent dintr-o indemnizatie de 600 lei sau dintr-o pensie de 300 lei...atunci e nebun...
ca se adapteaza la limita supravietuirii cu acesti bani asta e alta treaba.
a trai decent inseamna in viziunea mea astrala...sa ai mijloace materiale pentru a manca,a te imbraca, a plati darile la stat si a beneficia de ingrijiri medicale.macar atat.

_
Mariuca la tara

Sum,esse,fui-by me

Aici e cheia: nu trebuie sa acceptam nicio scadere si aici ma refer si la restul care vor fi afectati: pensionari, bugetari, medici, etc.
Pentru ca daca acceptam si ne adaptam stiti ce vor spune:lasa-i ca astia pot duce si se adapteaza si peste 6 luni ne mai taie ceva!
Nu acceptam nici macar 1 leu in minus. Am muncit pe branci 15 ani si le-am umplut buzunarele.

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca
din pacate si 80% din reporterii care au fost aseara la basescu in vizita habar nu aveau sa isi faca meseria si ii puneau intrebarile exact de asa natura incat sa ii fie foarte usor lui sa evite reaspunsul... ori prosti... ori selectati in mod special pentru asta...

Mami de (28.10.2008) si bb2 13+

reproterita aseara vroia sa ma intrebe care mi se pare raul cel mai mic'600ron' sau '25%'
i-am zis ca nu raspund la intrebarea asta...ca mi se pare un raspuns de mamica toanta...

i-am zis ca e un raspuns de mamica toanta..
sa nu-i zic ca e o itnrebare de jurnalist care nu intelege esenta pt acre ne aflam acolo (nu vreau sa jignesc deloc...sunt jurnalisti pe care ii cunosc, pe care ii respect si care isi fac bine meseria)

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ati pus punctul pe i. Orice taiere pt cele aflate in plata in baza legii in vigoare e ilegala. Din pacate cele mai multe mamici aflate in CIC au minimul lui. Si asta mai ales in afara capitalei. Deci oricum nu ar pierde nimic. Mai e vb si de alte cateva gravidute deja. Care stiau o treaba si acum se pare ca fuse si se duse.
Iar CICul se refera la asigurati, deci doar cele cu macar stagiul de 12 luni platit si alte cateva categorii sociale care se considera ca au fost asigurate(somere, studente). Iar asiguratii au platit diferentiat.
Mda, am auzit si eu la Turcescu pe o dna mai in varsta, care nu era de acord cu cei 2 ani, pt ca ea pe vremea impuscatului a avut doar 3 luni. Si dc ea si ai ei copii nu au murit...NO COMMENT!
Oricum, alaptatul copiilor va deveni un miraj.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ade24
Aici e cheia: nu trebuie sa acceptam nicio scadere si aici ma refer si la restul care vor fi afectati: pensionari, bugetari, medici, etc.
Pentru ca daca acceptam si ne adaptam stiti ce vor spune:lasa-i ca astia pot duce si se adapteaza si peste 6 luni ne mai taie ceva!
Nu acceptam nici macar 1 leu in minus. Am muncit pe branci 15 ani si le-am umplut buzunarele.

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

draga mea..de atat ce o sa ne mai adaptam..o sa ajungem in curand sa traim ca cei din grote..cu un cearsaf pe noi...si cu o bata in spate vanand...sobolani...sa avem ce manca...
_
Mariuca la tara

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Reporterii care ii pun intrebari lui Ba! sunt doar cei acreditati sa o faca, adica sunt cam aceeaiasi mereu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuk
reproterita aseara vroia sa ma intrebe care mi se pare raul cel mai mic'600ron' sau '25%'
i-am zis ca nu raspund la intrebarea asta...ca mi se pare un raspuns de mamica toanta...

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"

Nimic nu-i intamplator!

e ca si cum te-ar intreba...cum vrei sa ti se taie capul..cu fierastraul ruginit..sau cu sabia de argint...o fi mai putin dureros...dar REZULTATUL E ACELASI!!!!

_
Mariuca la tara

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput