HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI! (2)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabidaniela/gabidaniela.jpg)
gabidaniela spune:
Mai era una ieri la realitatea care nici macar nu lucrase inainte si o dadea inainte ca ea abia se descurca cu 2 alocatii. Pai prin prisma astora ne vede lumea, de-aia considera ca cerem pomana.
Si apropos cu capra vecinului, am auzit pensionari cum ca cei ce primesc bonuri ii sfideaza in supermarket, deci sa se impoziteze (scuze de offtopic, eu sunt freelancer, cotizez in total in jur de 10.000 de lei pe an, nu iau bonuri, dar mor pe astia ce emit judecati pretioase referitor la cei ce muncesc si creeaza plus valoare in tara asta)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ade24 spune:
Concediul de maternitate este diferit de indemnizatia de crestere a copilului. Concediul este cel care se acorda dupa nastere pentru refacere, lauzie, etc.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lucialu/lucialu.jpg)
lucialu spune:
'Neata!
Da, conced de mat este alta ciorba. Ne incadram mai la urma in textul ala. Dar e vb si de neretroactivitatea legilor noi, asta in cazul in care va aparea o lege noua. De-asta spun ca din pacate nu putem decat astepta pana ne creste barba se pare, ca tot lungesc peleteaua si nu ne mai spune ce au hotarat. Ca tre sa vedem exact ce fac, cum taie, metoda legala a lor de taiere. Si se poate face ce faceti deja:pichetari si manifestari publice impotriva deciziilor care urmeaza a fi luate si deja anuntate intentiile.
Si in functie de asta mai pot fi sesizate si alte foruri care se ocupa cu comabaterea discriminarii, drepturile omului, constitutionalitatea unor decizii, drepturile copilului...
elara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabidaniela Mai era una ieri la realitatea care nici macar nu lucrase inainte si o dadea inainte ca ea abia se descurca cu 2 alocatii. Pai prin prisma astora ne vede lumea, de-aia considera ca cerem pomana. Si apropos cu capra vecinului, am auzit pensionari cum ca cei ce primesc bonuri ii sfideaza in supermarket, deci sa se impoziteze |
din nefericire asta ne ingroapa pe noi, romanii. ne ingroapa si social si financiar, de asta nu progresam precum alte tari :
sa moara si capra vecinului
iar conducerea tarii pe asta mizeaza: divide et impera (dezbina si condu)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
si din pacate nici nu le e greu...noi insine ii ajutam cu o placere masochista.
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
elara...ok
nu ma mai bag....
![](hopsieu.gif)
![](mamica.gif)
![](fetita.gif)
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/unducthable/unducthable.jpg)
unducthable spune:
e normal , cand vedem copii desculti , ne gandim la parintii lor
dar statul trebuie sa intervina si sa ia masuri , drastice impotriva parintilor , iar copiii sa fie salvati , sa aiba un pat pe care sa doarma, ceva in picioare, mancare si rechizite , un adapost
cat despre iubire , daca mamele lor sunt doar biologice si mai mult nu le intereseaza , atunci sa li se ia drepturile parintesti chiar
diana
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
fetelor macar cele care citesc aici si care mai au ocazia sa spuna public cate ceva...
astea ar trebui sa fie mesajele pe care sa ne focusam, mesajele de baza
nu suntem asistati social!!! nu trebuie sa avem aceasta eticheta!!! din contributiile noastre au fost asistate alte categorii: pers cu dizabilitati, invalizii, veteranii etc....
Indemnizatia nu e o pomana, e un drept!!!!
Masuriule ce vor a se lua sunt DISCRIMINATORII
NU NEGOCIEM NIMIC!!!!
nu intereseaza pe nimeni cazul meu personal...eu am facut jde scoli, am o stea la care ma uit si la care vreau sa ajung
fiecare are steaua lui, la inaltimi diferite poate
nu va lasati conduse in discutii despre cifre,, eu nici nu vreau sa aud de cifra 600..nici nu o pronuntz (aici am scris-o pt voi), de nimic!!!!!!!!!
reproterita aseara vroia sa ma intrebe care mi se pare raul cel mai mic'600ron' sau '25%'
i-am zis ca nu raspund la intrebarea asta...ca mi se pare un raspuns de mamica toanta...
si eu nu protestez pt asta
ci pt ca e DISCRIMINTORIU
in cond in care contributiile la bugetul de asigurari e diferit
(13 ani am bagat ca berila...da!???)
am vb si cu fetele de pe miresici si cu ele am cazut de acord ca pe ideile astea sa mergem
nu trebuie sa picam in plasa ca opinia publica sa ne identifice cu cersetorii de pomana de la stat..PT CA NU SUNTEM ASTA!!!!!
pup, zi faina fug sa comand tortul ca maine luam motzul lui mister carliontz ..am de vopsit par, de facut unghii - mi le fac singuricaaaaaaaa / am nevoie de o zi cu mai multe oreeeeeeeeeeee
fug
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
elara spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 elara...ok ![]() nu ma mai bag.... ![]() |
draga mea
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
chiar adineauri, ca sa ma fac mai bine inteleasa am modificat mesajul.
elara spune:
sunt foarte de acord. e foarte trist dar adevarat.
citat din mesajul lui unducthable e normal , cand vedem copii desculti , ne gandim la parintii lor dar statul trebuie sa intervina si sa ia masuri , drastice impotriva parintilor , iar copiii sa fie salvati , sa aiba un pat pe care sa doarma, ceva in picioare, mancare si rechizite , un adapost cat despre iubire , daca mamele lor sunt doar biologice si mai mult nu le intereseaza , atunci sa li se ia drepturile parintesti chiar diana "Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc." http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf |
alinushca spune:
citat din mesajul lui alinuk reproterita aseara vroia sa ma intrebe care mi se pare raul cel mai mic'600ron' sau '25%' i-am zis ca nu raspund la intrebarea asta...ca mi se pare un raspuns de mamica toanta... |
din pacate si 80% din reporterii care au fost aseara la basescu in vizita habar nu aveau sa isi faca meseria si ii puneau intrebarile exact de asa natura incat sa ii fie foarte usor lui sa evite reaspunsul... ori prosti... ori selectati in mod special pentru asta...
Mami de
![](avion.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)