HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI! (2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Eu ma uit la realitatea si nu vad nimic legat de asta...
Ma gandesc ca daca era ceva oficial bubuiau toti.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

exista o anumita intentie constienta ...

pana si un nemernic dde la mine de la job si-a dat arama pe fata
vorbea de pensionari caq nu erau ei , domne !!! la meeting si erau infiltrati de la psd sau mai stiu eu de unde !!! un nemernic , fost activist de partid

asa se intampla in situatiile astea : basescu se face ca nu suntem noi , domne , aia , sau alea , mamele adevarate , sau femeile viitoare mame in strada , avem persoane infiltrate si ce huiduieli aude el nu e de la noi ,este de la forte externe !!!

nu raspundeti la provocari, poate veni o doamna "respectabila" care sa tina cu asescu si sa ne strige jigniri ... parasute , putori ,... si asa mai departe , sa ne abtinem , va roooog
eu cred ca vor fii trimisi niste misogini un pic bautzi care sa boicoteze , sa urle la noi cu cuvinte obscene , trebuie sa ii acoperim sa fluieram sa strigam , sa cerem tare ce dorim, si sa ne abtinem

si Ceausescu a negat , spunand ca nu era poporul ci agenturile straine

deci sa nu va mirati sa vedeti ca se preface cA nu ne crede , nu suntem noi acelea de-adevaratelea !!!
suntem puse de papa pius sau mai stiu eu, suntem puse de partide , de vadim , ssuntem platite , naiba mai stie , si exista populatie in Bucuresti care te ia la rost ca ce sa spun m-am apucat sa fac copii , altceva nu stiu ...

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

tocmai asta e riscul de a ne alatura cu pers implicate politic... fie ea si lavinia sandru

e cu dus si intors, pe de o parte ne poate sprijini pe de alta ne poate face rau...

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna9 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

ade, andreea
e ok 2 pers sa urmareasca aici forumul (vb si intre voi), toate mesajele (sincer pe mine ma depaseste un pic...mai urmaresc si prin alte parti) si sa le selecteze pe cele importante, ideile care stau in picioare, argumentele propuse de fete si sa le trasnmita PM elarei[purple] sa le puna pe prima pagina

acolo e 'compilatia' noastra

se mai ofera cineva voluntar sa citeasca pe alte site uri media unde sunt scrise articole la 'comentariile cititorilor'??????....si acolo mai sunt idei smart...

Alinuk
[b][purple]www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

[red]www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">

[b]Nimic nu-i intamplator!

ma ofer si eu fetelor sa urmaresc siteurile.
doar ca nu pot sta non-stop la PC. mai lipsesc cate o ora-doua ca am treaba prin casa. duminica iar nu voi putea fi pe faza ca e ziua mea si nu voi fi home.

de unde stiu cei de la PROTV de taierea cu 25%?
fratilor, circula vestile ......

camy, ma ofer sa te ajut sa luam cateva idei si sa le centralizam astfel incat sa fii pregatita pentru interviuri. dupa care propun sa oferim pe PM intrebarile si raspunsurile posibile fetelor de pe miresici si Alinelor care se mai intalnesc cu presa.

de ce zic pe PM? pentru ca suntem cu toatele constiente ca siteul este urmarit si de catre "opozitie" si nu as vrea sa le pregatim terenul.

ce ziceti?

Mergi la inceput

Citat:

tocmai asta e riscul de a ne alatura cu pers implicate politic... fie ea si lavinia sandru

e cu dus si intors, pe de o parte ne poate sprijini pe de alta ne poate face rau...

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">

Nimic nu-i intamplator!

I agree cu tine alinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna9

Din declaratia Andreei Vass:
http://www.realitatea.net/varianta-oficiala--indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-scade-cu-25prc-_713669.html

Succes in incercarea voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

da luna9 super

la multi ani!
vin si eu din urma pe 18!!! deh..nu imbatranesc de'acu...imi creste valoarea
dupa rezbel ne cinstim.... depinde de maruntzeii ce-i vom mai avea prin buzunare

o sa avem o 'compilatie' de idei si de la miresici - ele au o contabila care a calculat ce inseamna cas cass din sal brut de 2500 sau 800
ca sa avem si cifre

da, pe PM

eu ziceam pe prima pagina

pe PM astea de pregatit la intrebari gen:
nu va discrminam! va dam 64% de ce sunteti nemultumite???
in tarile din ue nu e asa, de ce sunteti nemultumite??
de ce voua sa nu va ia procent din indemnizatie asa cum e propus si pt pensionari... ca si ei au cotizat ca voi si au poate mai mari nevoi??

Alinuk
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna9

Citat:

ade, andreea
e ok 2 pers sa urmareasca aici forumul (vb si intre voi), toate mesajele (sincer pe mine ma depaseste un pic...mai urmaresc si prin alte parti) si sa le selecteze pe cele importante, ideile care stau in picioare, argumentele propuse de fete si sa le trasnmita PM elarei[purple] sa le puna pe prima pagina

acolo e 'compilatia' noastra

se mai ofera cineva voluntar sa citeasca pe alte site uri media unde sunt scrise articole la 'comentariile cititorilor'??????....si acolo mai sunt idei smart...

Alinuk
[b][purple]www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

[red]www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">

[b]Nimic nu-i intamplator!

ma ofer si eu fetelor sa urmaresc siteurile.
doar ca nu pot sta non-stop la PC. mai lipsesc cate o ora-doua ca am treaba prin casa. duminica iar nu voi putea fi pe faza ca e ziua mea si nu voi fi home.

camy, ma ofer sa te ajut sa luam cateva idei si sa le centralizam astfel incat sa fii pregatita pentru interviuri. dupa care propun sa oferim pe PM intrebarile si raspunsurile posibile fetelor de pe miresici si Alinelor care se mai intalnesc cu presa.

de ce zic pe PM? pentru ca suntem cu toatele constiente ca siteul este urmarit si de catre "opozitie" si nu as vrea sa le pregatim terenul.

ce ziceti?

Trebuie sa avem mare grija la dezinformari/manipulari. Cu cat se strange latul cu atat mai rau vor arunca tot felul de aberatii pe piata ca sa vada reactiile.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:

da luna9 super

o sa avem o 'compilatie' de idei si de la miresici - ele au o contabila care a calculat ce inseamna cas cass din sal brut de 2500 sau 800
ca sa avem si cifre

da, pe PM

eu ziceam pe prima pagina

pe PM astea de pregatit la intrebari gen:
nu va discrminam! va dam 64% de ce sunteti nemultumite???
in tarile din ue nu e asa, de ce sunteti nemultumite??
de ce voua sa nu va ia procent din indemnizatie asa cum e propus si pt pensionari... ca si ei au cotizat ca voi si au poate mai mari nevoi??

Alinuk
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

fetele, daca aveti idei de intrebari si raspunsuri, va rog PM la mine, camy, alinuk...please!

orice ajutor e mai mult decat bunvenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

fetelor sa avem grija ce culori punem pe noi , eu am cunoscut multi paranoici , obsedati ...

daca va puneti PORTOCALIU , se ia de noi ca totusi ne place de ...

daca pUnem ROSU pe noi ... ca e psd

NU STIU ... o idee

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf

Mergi la inceput