Prietene la bine si la greu - 14
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 va ![]() |
![](zzzz.gif)
![](zzzz.gif)
![](amenintare.gif)
Vino si varsa tot, ca aici suntem toate! si nu strica nimeni cheful la nimeni, daca noi nu ne intelegem si nu ne ascultam, apoi cine???
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
rechinas in pozici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
laviniablaga spune:
Miany, subscriu la cele spus de Licurici....spune tot!
Lma sarbatoritilor zilei...sa aveti parte de tot binele din lume, sa fiti iubiti si sanatosi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali762000/ali762000.jpg)
ali762000 spune:
Buna dimineata de la Cluj
Ca sa nu fac iarasi vreo gresala cu para la fel cum am facut cu nectarinele va rog sa imi spuneti cat sa ii dau din para , nu i-am dat niciodata para, oare o jumatate, una intreaga, combinata cu mar , cu biscuite?
Nu pot sa imi inchipui de la ce ne-am costipat asa, ca pana acum a avut normal.
Va
padi spune:
'Neata
Offff, noi ne-am trezit cu nasucul infundat si cu mucuti. Am curatat-o eu, dar parca tot resptira mai greu. Oare ce sa fac? Sa o sun pe doctorita? Ce ma sfatuiti?
Am citit la voi (parca Laurairina) ca pot dura pana la 2 saptamani?
Adriana de
Laura (08.12.2009)
laurairina13 spune:
Asa..si niatza la toata lumea!
La mine noapte cam chiala de somn..se frichi asta mica de ma termina Pe langa ca se trezeste la 3 ore sa pape...
Si cireasa de pe tort , la 6.30 era treaza si cu ochii mari mari, si cu manutzele pe fata mea..
Ce sa ii mai spun cupilei, ca ma'sa tre sa isi faca somnu de frumu??
...Da asta treaba o stiti cu toatele
Many, fetilor stiu de cartofu ala dulce minune si tare l-as mai folosi, da io traiesc in coooodruuu, a se citi orasel mic si de la mare , unde se gasesc numa legume injectate si la pret de litoral indiferent de sezon. Nu am sanse aici sa gasesc, iar la Constanta nu am ajuns de vreo 2 luni
Daca mai merge cate cineva din familion, sa ii zic de cartof dulce se uita ca la nebuni la mine, pe langa faptu ca sigur nu i-ar gasi in peregrinarile prin supermarket..
Si iote asa jonglez io cu morcovache si telina si patrunjel doar..O sa scot cartofu..da sa mor io
ca il gasisem pe nu stiu cate listute de diversificare..
Fara sa scrie nicaieri ca baloneaza sau alte alea...In fine..oricum cand i-am facut cu cartof nu a fost mai incantata ca de obicei de pure, asa ca..ori cu el ori fara el..tot una-i
Sa nu mai zic ca iarasi in alte mii de surse de diversificare am tot gasit indulcit cu zahar, pus sare la supica, si alte altele bazaconii..Noroc ca nu pun botu'prea repede
Ashea..is si io turbata cu nervii ca ma lasa iar telefonu meu minunat de care eram indragostita ca e cu 2 sim-uri, si iar dau banuti de ma impusc cu 30de cartuse
Andre, ce m-am hlizit sa iti citesc patania cu cartea. Daca tot ai dublura trimite la noi una din ele
Sa nu te superi, mai fac si io haz de necaz..
Clara, am uitat sa iti urez bine ai revenit! Daca o fi cum zice pediatra ta ca ies dintocii, cam toti bebeii de aici cu au tras-o rau, implicit mamicile! Nu iti pot spune decat multa rabdare..sa treceti usor peste perioada asta. Si geluri de calmare pt gingiute de la farmacie, poate iti spun fetele ce au probat ele, ca io nu am salvat denumirile..Sunt cam apa de ploaie pt durerile lor, dar cica 10-20 min tot ii mai calmeaza..Sunt bune la disperare mare cand nu mai cedeaza deloc din plansete. Si nu vrei sa zici din casa deloc
, hah?
Sper totusi ca atmosfera conjugala de la voi sa se fi imbunatatit
Dozz, asa e , tarcul ala e al naibii de mic(dar ca sa cumperi unu mai mare pretul creste exponential-deci ar fi scump rau
). Imi vine sa inventez io sa pun de jur imprejurul canapelei scaune cu spatar fixate bine , si are fiimea tarc mai mare decat ala..
E grele de acu cu plozarimea noastra, ca o sa devina cam independenti..de nu o sa stam decat dupa curuletu lor ..
Si pt d-sorica ta!
Is prin zona..am memoria in pana..sa mai citesc ce ati mai zis.. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Padi, io nu is buna de dat de exemplu la tratatu mucilor, ca io am fugit fuguta fuguta cu mandra la dr , i-am bagat vreo 5 zile panadol de 2 ori pe zi, si Ketof, seara care cica sa o ajute sa respire mai bine peste noapte...Parerea mea..au fost apa de ploaie..Bine..poate daca nu le dadeam fetii se mai agravau mucii..nu stiu ce sa zic...
Cert e ca daca nu are febra, nu tuseste, e vesela ca de obicei, dar mucioasa, pune-i apa de mare : Humex(asta e cam scumpicica reo 40ron)/Serimar(asta stiam ca e vreo 20ron..)/Nazomer(asta mi s-a parut cel mai ieftin si tot apa de mare era intr-un final, costa vreo 4 ron
), dupa ce ii pui si se mai inmoaie mucutii o aspiri cu batista bebelusului, si gata. Eu am aspirat-o pe la inceput cam de 3 ori pe zi apoi doar dimineata si seara..Spun totusi fetele ca nici prea des sa nu aspiri ca se irita mucoasa si duce la productie si mai mare de muci. Eu am aspirat-o ca altfel cand o alaptam horcaia ingrozitor si nu putea sa pape..asta era clar un motiv sa o aspir.
Si da...mucii astia afurisiti au tinut si la noi aproape 2 saptamani
Daca totusi ti se pare ca nu e ok , mai bine du-te cu ea la pediatru, sa o verifice sa nu aiba rosu in gat, sau alte bazaconii..Pt linistea ta sufleteasca Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Bei...si tot ma tin sa zic de vreo saptamana cred, Mitzi, multam foarte frumos pentru oferta ta vis-a-vis de trimisu cremussei de protectie solara, da nu am vrut sa te deranjez
. Rezolvam noi cumva aici pe plan local..Sper..
Momentan, incerc sa o tin cat mai mult la umbra, i-am luat si un rahat de umbreluta de prins la carut sa nu o bata soarele (la care deja s-a stricat chestia aia de se prinde la carut
ca e din plastic).
Lidiutz, bafta la terminat proiectele la termen, si sa stii ca noi suntem ca babili de la colt, cu AMR-u pe tine, o sa zici ca suntem ca raia, nu scapi de noi, pana nu ne zici ca s-a prins cu ochisori
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
Neatza.
Coque, asta scriesesem ieri cand s-a dus mesajul. Ca cerealele au fost asa cum ma asteptam un mare esec, deschide o gurita microscopica, reusesc sa-i strecor usor mancarea (la Vlad era provocarea adevarata ) sta un pic cu ea in gura, se stramba in toate felurile si apoi o scoate tacticos cu limba afara. Din cand in cand se aude cum inghite. Deci probabil ca vreo 2 ml cu indulgenta i-au ajuns si in stomac.
Am luat cartof dulce si dovleac (Licurici din Kaufland am luat, nu aveti asa ceva la mangalica?) si incerc in continuare zilele astea. Dar presimt un nou esec. N-am eu noroc de prunci care primesc orice fara comentarii.
Andre, Simina, mai lasati trebaluiala si odihniti-va ca nu-i ok asa
Ariadna, eu una prefer sa nu le dau gluten pana la 8 luni. Asa sa fiu eu sigura. Asa ne-a spus si proful de pediatrie la curs, el era pediatru si gastroenterolog ca-i mai sigur si ok. Desigur ca daca bebe e constipat si nu gasesti doar porumb si tapioca atunci ce sa faci recurgi si la alea cu gluten.
Dymomo, wb, ai grija de calculator, e batranel asa ca al meu, i-al usorel, mangaie-l, canta-i ca avem nevoie de tine pe aici!
Carla, wb si tie, esti pe listuta.
S-a mai spus pe aici ca daca bebe face abdomene si reuseste sa se ridice in fundulet, il lasam in pace, doar n-o sa-l legam la orizontala. Inseamna ca e pregatit din moment ce face eforturile astea.
Ali, da-i o juma de para in combinatie cu ceva ce a prmit deja (mar, nectarina) si vezi efectul. Maine una intreaga.
Dozz, asa-i, la varsta asta n-au nevoie de diversitate. Ei sunt obisnuiti cu gustul monoton al laptelui deci nu trebuie sa va dati peste cap ptr noi combinatii atat vreme cat el le accepta pe cele deja incercate.
No bun. Sa trece la treaba.
Maine ii marele chef, ma scoate din minti vremea asta ptr ca noi intotdeauna il facem afara, la o baza sportiva si de agrement. Exista si loc de stat inuntru, dar innebunesti acolo cu 20 de copii. Sa-mi tineti pumnii!
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
coquelicot spune:
Licurix hai ca iti trimit io niste cartofi dulci. Serios. Baga o adresa. Sper sa ajung in weekend pe undeva si te anunt.
Dar nu iti face sperante ca o sa lesine rechinasa de placere.
Asadar: Dictionar de expresii patentate:
a pupa fara exceptie: inventator: Lalu - un fel de
;nu am timp sa nominalizez; hai ca-mi sunteti simpatice.
parerea mea/Pam-Pam: inventator:Dragonitza(sper sa nu cred ca gresesc )- un fel de nu dati cu rosii; oops, intru pe teren minat; stiu ca nu e parere unanima, dar na; zic si eu.
G.F.W.Y.A- good night fulgulosime, wherever you are - inventator Licurici: un fel de pup fara exceptie, Fulgusori din toate colturile, uniti-va.
Frapucine, capucine/de la malul marii/ de la Cluj:inventator: Andre?-aka cafea in branula/perfuzie cu cafea; neatza; hai, trezirea ca pe mine m-a trezit copilu' de la 6.
a inhala aburi de cachi- inventator: Flavours aka SOS, fulgusor bolnavior; diversificarea moarte n-are.
Ce-ar mai fi?
mami de MATEI -TUDOR
(10.11.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 i-am luat si un rahat de umbreluta de prins la carut sa nu o bata soarele (la care deja s-a stricat chestia aia de se prinde la carut ![]() |
Hi hi si la a mea, era Bertoni
![](icon_smile_big.gif)
![](al9leacer.gif)
![](bonjovi.gif)
![](indragostita.gif)
![](copilas.gif)
Filmulete