Prietene la bine si la greu - 14
Raspunsuri - Pagina 16
strumfy_12 spune:
Iar nu am somn Andra doarme de 40 min si eu butonez telecomanda.
Dozz am incercat si baia relaxanta si alte metode care sa relaeze, dar si care sa ma oboseasca...acelasi rezultat..nu imi este somn.. sper sa treaca cat mai repede perioada asta ciudata(zic ciudata pt ca tottimpul am iubit somnul) A fost placut la noi..ne-am plimbat pana a inceput sa bata vantul si sa aduca nori de ploaie.
Lumi]
Va pup pe toate...Noapte buna!
Mami fericita de strumfita
Dozz spune:
Ah, eu trebuia sa aduc piscoturile ca a adus Lumi sampanie... Gata, am corectat: poftiti la piscoturi!
Vad ca pana m-am balbait eu, ne-a scapat Andre printre degete. E si normal sa ne scape, doar e super slim si o incape rochita de agatat de acum cativa ani, bravo Andre!
Dozz spune:
Ehee, Lumi, cu grijile astea... Eu m-am gandit la droguri inca de pe vremea cand eram gravida! Si nu numai la droguri... Pe mine si mediul asta virtual ma termina psihic - copiii sunt innebuniti inca de pe acum dupa mess, hi5 etc, dar eu il vad ca o mare capcana. Cred ca e asa de important ca oamenii sa invete mai intai sa comunice in viata reala si abia apoi in mediul virtual.
Ia uitati ce am gasit (acum am sarit la apa ):
Boiled Water
Boiling water kills the bacteria in raw water (if it is boiled for at least 20 minutes). But, the remains of these germs are carried into our body when the water is consumed. These dead germs furnish media for rapid and lusty propagation of germs already in the body. Boiling water does not remove any inorganic minerals or chemicals such as chlorine or fluoride. On the contrary, this process concentrates certain toxic metals.
Monis, ziceai sa va zic mai multe despre fetita. Pai, deocamdata nu prea am ce ca nu am probleme deosebite. E o cumintica, am mare noroc, iar mai greu e in zile ploioase cand trebuie sa stau in casa. In casa e cam maraita. Peste dificultatile cu alaptarea am trecut pe vremea cand va citeam doar, iar diversificarea nu am inceput-o, asa ca nu prea am ce sa va zic.
Imi pare rau de cate ori aud cum va luptati voi cu mancatul, constipatia, dintisorii... O sa vina si vremea noastra si o sa va soun atunci.
Pupici!
shtephy spune:
Intru si eu sa ciocnim un de sampanie si sa halesc un piscot ,sa va pup pe toate cu mare drag si sa va zic vise placute.
peseu
1.sper ca toate petrecaretele noastre s-au distrat ,asa ca maine sa veniti cu pozele -n dinti.
2.si eu stiam ca apa plata nu se fierbe pt ca se concentreaza sarurile din ea ,dar intr-adevar exista si foarte multe pareri ca ar trebui fiarta.
exista in farmacii o apa speciala pt bebe de la humana ,ma gandesc ca-i ok de baut .
_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_
shtephy spune:
La multi ani ,Vladut !!!!!Sa cresti mare ,sa ai grija de surioarele tale ,de mami si de tati!Sa fii sanatos si sa ai mult noroc!
_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_
mitzi2005 spune:
Buna fetelor,
La multi ani, Vladut!
La multi ani, Dominic!
Sa cresteti mari si voiosi!!
La multi ani, Dymomo!Sa fii sanatoasa alaturi de familia ta!
La multi ani, George, Natalia, Timi!
Fetelor, sunteti nemaipomenite! Va multumesc mult pentru urari! In ciuda vremii de afara, am avut o zi plina si minunata, o zi speciala, pentru ca m-am sarbatorit prima oara alaturi de puiul mic!
Va ofer virtual cate o felie de tort si un pahar de sampanie, alaturi de ceai si cafea si un mic dejun copios, dupa placul fiecareia...
Va pupam pe toti si toate fara exceptie, felicit dintosii si dormiciosii si sanatate muciosilor, racitilor, rabdare pentru vaccinati si pofta de mancare pentru sclifositi!
p.s 1. stephy ma bucur ca e mai bine manuta
p.s. 2 fetelor, daca va intalniti luni, sa scrieti unde ca as vrea sa venim si noi..
duminica placuta tuturor!
mitzi2005 spune:
mi-am adus aminte... Ramo draga mea, ma bucur ca a venit crema! Tine coloratii acolo ca avem si aici...
Lumi_Richard spune:
In cazul in care sunteti interesate,sa semnati, va rog
http://www.realitatea.net/petitie-online--sa-taiem-si-din-banii-parlamentarilor-semneaza-aici_713465_semneaza.html
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Dozz spune:
Neata!
Ce bine ca a lasat Mitzi cafea pe bancuta, eu sunt adormita rau de tot...
La multi ani fulgusori Natalia si Timi!
La multi ani, Vladut!
Poate mai revin acum dimineata, sa vad. Acum merg sa continui spectacolul pt Ana care isi imagineaza ca eu ii ofer un soi de matineu. Si cum am vazut ca e frumos afara, cred ca azi il mobilizez si pe tati la plimbare asa incat eu sa ma dau cu bicicleta si el cu caruciorul .
coquelicot spune:
It's a new dawn, it's a new day, it's a new life
Dozz, ma bucur ca ai deschis discutia despre apa. Am abordat si eu problema cand, insa, fulgulosimea nu incepuse diversificarea, se vorbea din perspectiva prepararii LP-ului.
La mine lucrurile stau asa: cand mai fierb cate ceva, pun apa de la robinet. In babycook, insa, pun apa plata, which is wrong, insa apa mea lasa niste depozite mazgoase in umidificator sau sterilizator, desi e fiarta si racita. In plus, este foarte calcaroasa, cu toate ca o fierb cand o pun in umidificator.
Asadar, ca sa evit calcararea beibicucului(care se poate curata cu otet, ca orice alt device d-asta), ramane problema depozitelor ciudate, folosesc apa plata pentru aburii beibicucului.Not good.
In rest, folosesc apa plata nefiarta.
Atunci cand scriam, am rascolit si eu netul si am gasit ca, totusi, apa mai buna este cea de la robinet , insa am banuit ca este o campanie impotriva imbuteliatorilor de apa,desi pare logic argumentul de mai jos. Se amintea faptul ca apa imbuteliata este contaminata cu toxinele din PET-uri si ca problema este ridicata la scara mondiala, insa revenirea la sticle (din sticla)nu reprezinta o rezolvarea a problemei din cauza transportului, fragilitatii etc.
Totusi, daca nu ai canalizare veche din tevi de plumb(de unde sa ai certitudinea asta?), cred ca ai putea folosi apa de la robinet.
Alternativa ar fi sa cumperi apa de izvor. Am citit despre apa 7 izvoare care ar fi recomandata sugarilor si sportivilor.
www.aquaregis.ro/p43/Apa" target="_blank">Sursa Sapte izvoare.
Maine incerc sa ajung si eu la MM.
PS. Stiu ca am restanta la update-ul patentarilor.
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)