Prietene la bine si la greu - 14
Raspunsuri - Pagina 15
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cory_B FETELEEEE ![]() ![]() Avem un zimtisor! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Raluca, mamica de Remus Andrei
![](bubumica.gif)
![](foto.gif)
asa creste Bubu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/floricik/floricik.jpg)
floricik spune:
LA MULTI ANI Dymomo & Mitzi!
Multa sanatate si fericire va doresc.
Fug ca ma uit la handbal.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
La multi ani dragi mamici Dymomo si Mitzi, sa ne traiti, sa fiti fericite si sanatoase.
Primiti din partea mea un camp de flori
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
![](images/user_woman.png)
Dozz spune:
Buna seara pe bancuta!
Eu ma asez mai pe margine ca sa pot fugi repede la meciul de handbal, cand incepe a doua repriza. As fi vrut sa fiu in Sala polivalenta, dar nu am reusit nicicum sa obtin bilet.
Asa cum a zis Monis, e mai slaba miscarea pe forum in we, dar asta pt ca e f intensa in afara sa. Mi-a placut cum ne-a zis Strumphy buna dimineata pentru toata saptamana, cum a fost vremea pana la urma la voi? Aici a fost uratel, a plouat dupa-masa, asa ca am zis pas la plimbare. Pacat de insomnii, poate incerci si tu ceva exercitii de relaxare musculara, pe Monis au ajutat-o.
Monis, te intrebai despre branza de vaci. Eu nu am deloc experienta, dar din ce am tot citit (scheme de diversificare in care se incepe cu alimente cu consistenta usor solida, nu cu sucuri), am observat ca branza se introduce destul de tarziu (7-8 luni). Imi amintesc ca si Diana recomanda la fel in schema gandita de ea. Beneficiile banuiesc ca sunt legate de calciu.
Eu imi continui acum preocuparea pt apa plata fiarta/nefiarta. Am inteles acum si mi se pare f logic de ce sa utilizam apa de la robinet fiarta pt mancare sau apa plata nefiarta. Dar cand o veni vremea sa bea apa bebelusii nostri, atunci care varianta e mai buna? Multumesc!
Raluci, bravo pt minus 4 kg si 2 gauri mai putin la curea! Tot asa inainte, de acum e mai usor ca te motiveaza rezultatele deja obtinute.
Legat de protest, eu intentionez sa merg maine la 12 in spatele Muzeului de Istorie ca sa semnez documentul despre care scrie Lavinia Sandru pe blogul ei.
Alinutza_24, e foarte bine ca doreste tzitzi asa de des, laptele trebuie sa ramana alimentul principal pana la 1 an. Asa ca tine-o tot asa, e foarte bine!
Tina, foarte frumoase gandurile tale. Exact asa simt si eu. Fetita e din ce in ce mai dragalasa, mie mi se pare ca e o minune. Desi zilele sunt pline si noptile uneori albe, nici nu imi doresc altceva. Si ca si multe dintre voi (Andre, Lalu, Monis au si povestit deja pe aici), am inceput sa experimentez fel de fel de ingrijorari. Sper sa invat sa imi controlez gandurile si ingrijorarile, altfel o sa ajung o mama closca.
Eu sunt absolut indragostita de aceasta perioada, mi se pare foarte usoara comparativ cu ce a fost la inceput, pana acum au fost oboseala primelor luni, colicile si programul ne-program, in viitor ne asteapta marea D, dintisorii si alte etape mai complicate, dar acum (lunile 4-5) eu simt ca e o perioada de calm. Normal, si acum sunt zile si zile, unele cu maraieli, altele cu mult plans, dar in ansamblu eu simt ca lucrurile s-au simplificat destul de mult.
Cory_B, bravo pt zimtisor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Sa ne traiasca si fulgusorul George de mami Tina. La cat mai multe lunitze, cu multa veselie, bucurii si sanatate
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Buna seara!
Slabuta miscarea,sunteti la petrecere cu Dymomo si Mitzi?
Shtephy,felicitari pt primul dus la care ai putut sa te speli cu ambele maini! Imi pare rau ca e marait Iusti,sper sa treaca repede!
Cory,felicitari pt primul dintoc!
Lalu,am fost la Pedilife,la Dr. Catalin Botez. Cum e hemangiomul lui Ari,si unde? Si a mea are pe pleoapa stanga,si mai are la ceafa,toti doctorii au spus ca vor disparea,dar eu nu vad nici un semn....nici macar petele de pe frunte nu i-au trecut...
Andre,nu ma mai dor incheieturile,au trecut incet-incet,doar cateodata ma mai inteapa cate un pic... Ce mai faceti?
Miany,imi pare rau ca nu esti prea bine....Cum mai e David,papa? A mea de 5 zile(dupa vaccin),mananca foarte putin...a si scazut 140 grame.
Raluci,felicitari pt slabit! Ce faci,masaje si sala?
Eu mi-am luat un pachet combinat de slabit(impachetari alge,preso-stimulare,bio-stimulare,vacuum),si mi-au dat dieta(care e varza-infometare....asa ca am mai schimbat-o nitel),plus ca mai fac bicicleta acasa...sa vedem ce-o iesi!
Diana,sper ca a iesit bine petrecerea si `piticimea` s-a distrat de minune! Asteptam pozici!
Dozz,ungiurile alfa sunt-dreapta 66,stanga 70. De ce esti obsedata de unghiuri,m-ai facut curioasa....
Dymomo,ce mai face Danut,cum papa? E bine sa luati pauza cu diversificarea,va relaxati amandoi.
Lauriciu,imi pare asa de rau sa aud ca Amalia e sclifosita...offff,tare as vrea sa pape toti ca Bubu!
Simina,imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva,sper ca totul e bine cu amandoua...s sper ca te mai odihnesti si tu cate putin.
Monis,si eu as folosi apa de la chiuveta pt mancarea pisicutei,dar de cand am auzit(tot pe aici) de posibilitatea existentei plumbului si altor prostii,mi-e cam teama. Blocul nostru e destul de vechi,dupa fiecare revizie apa curge maro,nici pt mine nu o pot folosi...
Apa plata eu o fierb(foarte putin-asta din comoditate,dar un clocot tot ii dau)-nu mi se pare logic sa se `multiplice` mineralele prin fierbere,dar in fine.... Oricum,oricat ar fi de `plata`,eu nu am deplina incredere in producatori.
Fetelor,vreau sa va multumesc foarte mult pt ca v-ati uitat la pozicile noastre,si mai ales pt vorbele frumoase!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Dozz,adu niste piscoturi ceva,ca eu vin cu o sampanie...poate mi adnam cateva fete pe aici
In legatura cu apa plata,nu am de gand sa o fierb toata viata...acum o fac din obisnuinta-pana acum ca o masura de precautie.
Si daca tot vorbeati de experimentarea grijilor....well,sa va spun cat de sarita sunt? Fata mea dormea linistita langa mine si eu ma gandeam `daca va avea cine stie ce anturaj si se va apuca de droguri`?
Mi-am dat seama repede ca am luat-o razna...
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Andre,nu ma mai dor incheieturile,au trecut incet-incet,doar cateodata ma mai inteapa cate un pic... Ce mai faceti? |
![](pupic.gif)
Dozz spune:
Am adus sampania, Lumi! Sper sa reusim sa ademenim ceva fete pe bancuta.
Despre apa: hmmm, cu plumbul asta nu suna prea bine. Sper sa mai intre si alte fete si sa ne explice cum s-au gandit ele. Eu am google-it putintel acum si pot sa declar ca sunt in ceata. De altfel, nu numai eu , am gasit sfaturi si pro-fiert, si anti-fiert. Cine sa mai stie?!?
Despre unghiuri: mie mi-a bagat un cui neonatoloaga, cum ca fetita are pb la sold. Asa ca la 1 saptamana am mers la ecografie si avea unghiurile alfa de 50 si 58 de grade. Ne-au zis ca 60 de grade este unghiul minim de la care nu mai este risc de displazie de sold. La urmatoarea eco unghiurile au evoluat (i-am facut exercitii acasa) pana la 62 si 66 grade, deci ok. Dar tot am ramas cu obsesia. Ma intrebam daca tie ti-au explicat ceva de vreo valoare minima. Multumesc ca mi-ai zis ce valoare au, sunt peste 60 de grade, deci e bine!