Fetelor, am facut pregnilul, am intrat in linie dreapta. Joi la 8.30 am punctia. Sa-mi tineti pumnii.
Ella bravo fata draga, sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte de finalul mult dorit si asteptat.
Normal ca tinem pumni stransi, stransi
Oh ella, a venit momentul. Doamne ajuta sa fie bine. Normal ca va suntem alaturi.
Ella medicii sunt profi stiu ce fac , tu relaxeaza-te ( hihi cine vorbea). Sunt si eu aici cu pumnii stransi pentru voi.
fetele
katiya, ella, va asteptam cu vesti de la punctie.
katiya, cum a fost endometrul la monitorizare? Cat a fost ultimul estradiol? Am citit ca estradiolul mic poate afecta si endometrul ... Eu am avut ceva probleme cu endometrul la FIV-ul trecut
Fetelor multumesc mult pentru sustinere. Au fost 8 ovocite ok, unul era mai micut. Ma bucur foarte tare, pentru mine e un rezultat f bun. La primul fiv am avut unul singur. Dr D mi s-a parut optimist si m-a incurajat. Conteaza mult sa ai un medic cu experienta. Acum ma rog pentru puii mei. Trag un pui de somn ca merit,nu?
sufletel, katyia are maine punctia. Si va fi bine! Despre corelatia estradiol-endometru sincer nu stiu f multe. Tu cand incepi? In lotul acesta suntem 11 la ET.