Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Racusor eu cam stau la pat 80-90% din timp de aprox 7 luni.Si da,cu tratament cu tot si stat la pat tot am contractii,nu e mereu moale burtica.Dar sper ca o sa-si revina ca doar nu e prima oara cand le am.
V-am zis?baietelul are parut ,iar fetita mi cheliuta.Manca-i-ar mama de dragi ce-mi sunt!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
28+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Carla ce frumos vorbesti de micutii tai!!!!
Si noi o consideram deja pe leti membru deplin al familiei si vorbim cu ea si de ea ca si cum ar fi in camera ei, chiar si referitor la camera ei, ii spunem camera lui Leti

Maurice ce istorioara frumoasa!! Mai rar!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Buna fetelor,
V-am tot citit pana acum si indraznesc sa va impartasesc si eu din experientele mele. Vad ca multe dintre voi va confruntati cu contractii ca si mine.
Maine fac 33 saptamani, insa ma confrunt cu intariri de burta din saptamana 12.
Am fost si in spital pe perfuzii cu gynipral, pe la 20-23 saptamani. Dupa 23 am ales sa stau acasa pe tratament. Am cerut mai multe pareri ale unor medici si vreau sa va spun ca toti (3) au avut pareri diferite. Unul ma facea sa cred ca sunt in pericol sa pierd sarcina de la contractii, altul ca e normal sa ai contractii iar al treilea a fost intre cei doi ca parere, adica sa stau la pat dar sa nu ma speri si sa urmez tratamentul.
Colul meu mi l-au masurat ecografic doar la 23 saptamani, la Filantropia, era de 2 cm iar doctora ecografista mi-a zis ca nu este cel mai bun col dar nici cel mai prost si ca ma speri degeaba. Mi-a mai zis ca psihicul este foarte important si ca daca tot voi crede ca voi naste prematur, voi ajunge sa nasc prematur.
Ca tratament iau nospa 3/zi, gynipral am luat 3/zi dar de o saptamana iau 4/zi, mai iau cate 2 magneB6, fier si atat.
Legat de contractii, eu le am si cand stau in pat iar cand ma ridic in picioare am burtica mereu tare, asa am avut-o mereu, tare. Sunt zile si zile, cand am mai putine contractii, si zile cand am si la 10-15 minute. Iar cand e agitat bebe, am contractii tot timpul.
Am studiat atata contractiile astea, de simt ca o iau razna daca ma mai gandesc. Incerc sa fiu tare, sa nu ma mai gandesc, si sper sa mai astepte bebe macar o saptamana, sa ma vad la 34.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Cu contractiile nici eu nu imi dau seama f clar ce si cum, asteptam sa ne mai zica fetele..

eu am burtica tare mai tot timpul desi stau in pat; si daca e relaxata, imediat ce ma ridic se intareste si de cele mai multe ori in 2 min simt si o presiune jos

daca am stat in picioare, cateodata cand ma asez am si mici dureri dar in partile laterale

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

denisa, carmen mercic de raspunsuri

o sa le monitorizez...sa nu fie mai mult de 4 pe ora...nu am asa multe, dar mai sunt...

la mine bebe e si jos deja, e mai mare...si asta e problema, sa nu apese pe col sa il deschida

luni trrebuie neaparat sa clarific si asta cu dr meu ca sa stiu exact cand il sun...din pacate saptamana asta a fost in concediu si cand m-am externat am vb cu o dna dr...

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Carmen .Tu stai cuminte non-stop la patut nu?si cine te ajuta la curat,papica?banuiesc ca nu sotul daca ai zis ca nici nu stia care-i micro si care-i cuptoru de gatit

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
28+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

A, si mai vroiam sa adaug: eu pe bebe il simt foarte jos, am cateodata dureri cand se foieste pe acolo si de multe ori simt ca acum iese. Tot vorbesc cu el si ii spun ca nu e momentul si ca trebuie sa urce mai sus, dar ce stie mititelul ca mai trebuie sa stea.....

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Racusor, sa ne anunti ce zice doctorul tau; pe mine cel m mult ma ingrijoreaza presiunea asta pe care o simt jos

Ariana bine ai venit! Te admir, ai fost f curajoasa pana acum si uite deja ce departe ai ajuns. Asa ca curaj, mai e putin si daca ai indurat atatea pana acum sigur o sa o duci pana la capat

Cred ca partea "psihicul" e adevarata, asa ca voi incerca sa ma mobilizez pozitiv; sper sa si reusesc ca deocamdata sunt cam la polul opus

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Maurice, frumos din partea doamnei, f frumos gestul

Ariana, mai ai putin si trece hopul si il vei naste la termen pe strumful poznas

Alina 28+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

M-ati innebunit cu contractiile...sunt singura de aici care nu stiu daca am sau nu contractii. Mi se pare imposibil, cand va aud pe voi, sa nu am contractii, dar eu nu simt nimic, doar pe bebe il simt...oare sa confund eu contractiile cu miscarile copilului? Burta nu mi se intareste, doar cand misca copilul, si atunci nu toata, doar unde e el. O singura data, cand am mers mult pe jos si am ajuns acasa imi era un pic mai tare toata, dar dupa aceea, si-a revenit...Ma tot gandesc acum ca am si eu contractii si nu realizez si stau prea linistita...

Paula, 29+ cu Raul Codin

Mergi la inceput