Stilisti Iasi

Stilisti Iasi | Autor: silviustec07

Link direct la acest mesaj

Deci,in primul rand sunt baiat si m-am inregistrat mai mult ca sa va intreb un lucru. Am postat in acest subforum, fiindca n-am gasit unul mai potrivit! Caut un stilist bun in Iasi! Am auzit ca Cristi ar fi printre cei mai buni, dar nu sunt sigur asa ca va cer o parere! As dori sa-mi recomandati un stilist bun si, eventual, sa-mi dati o adresa sau un nr de tel. Acum sa va spun pentru ce am nevoie de un stilist! Vreau sa ma vopsesc blond cu suvite roscate si, daca tot merg, sa-mi dea o forma parului care sa mi se potriveasca! As mai vrea sa stiu si cam cat m-ar costa afacerea. Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Vali, 0726655752.
In Alexandru... langa Familial. Stiu pt ca si sotul meu si baiatul acolo merg. Si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la cristi merg io de ani de zile, mai e si liviu acolo care vad ca are catare. cit te costa nu stiu, vezi la fata locului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Sotul meu are un par foarte dificil, ca si posesorul de altfel . Singurul care i-a fost pe plac e Ionut de la salon Magenta, Tatarasi. Si am vazut si cum vopseste, iese super. Nu a vrut sa-mi spuna cat da, ca stie ca fac ca trenul.....

sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviustec07 spune:

Am mai vorbit cu prieteni si prietene pe mess si multi din ei au zis ca Cristi ar fi cel mai bun. Acuma chiar nu stiu ce sa zic, dar eu as risca la el! carmenp, as vrea sa stiu daca ata e adresa lui (Str. Pantelimon nr.23) fiindca am inteles ca s-a mutat din Nicolina si as vrea sa-mi dai te rog si un punct de reper; eu nu stiu in mare decat ca e pe undeva prin Tg. Cucului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

http://www.salonfreestyle.ro/contact.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviustec07 spune:

Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Poate iti raspund cam tarziu..si esti deja blond cu suvite

Insa sa stii... Cristi nu vopseste, doar tunde..de vopsit te da pe mana altcuiva... si sincer, in ultima vreme nu mi se pare ca se mai implica asa mult, mai degraba Liviu se agita ce/cum sa iti faca, daca ti-ar place asa sau asa... Acum vezi si tu, poti incerca la o adica si la Cristi, insa eu una m-am reprofilat de ceva vreme pe Liviu

Mergi la inceput