Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (53)
Raspunsuri - Pagina 5
cori_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina_feier Buna seara fetelor! Si eu vreau parola pls Pupici ![]() Alina 19+http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png |
alina ai primit? daca nu sa iti trimit.
Cori
20+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
cori_mic spune:
| citat din mesajul lui maitreyi cori ai avut o rochie superba! si arati asa a copilas ![]() ----- Mami de roza + 20 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Da, rochia m-a uns si pe mine pe suflet ca in rest la nunta s-au intamplat multe lucruri "amuzante" sa le numesc asa.

Si aveam 22 de ani plus ca oricum arat de 17 si la 24
Cori
20+ cu
Fistiq spune:
Buna seara dragelor! 
Va spun pe scurt ca am fost la control, fara eco din pacate. Asadar mai astept inca 3 saptamini pina la morfofetala sa aflu ce o sa fie bebe. Oricum, m-a consultat pe masa, col lung, inchis,foarte ok. Mi-a luat tensiunea, m-a intrebat de kg, am vorbit de nastere si alte sfaturi si lamuriri. A insistat f mult pe contractii dureroase sau nu, pt ca cica daca nu le tinem sub control (atunci cind exista) nu e bine, scurteaza colul.
In concluzie, e ok totul cu noi.
Vreau sa va rog si eu pt parola la mailul comun. Multumesc anticipat! 

----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 20+
cori_mic spune:
| citat din mesajul lui ayda_m Buna fetelor! ![]() Scriu mai greu dar incerc macar sa tin pasul cu voi la citit...aveti un spor la scris Vreau si eu parola, multumesc mult ![]() Alecsa V am vazut ca ai scris la cap trecut. Scrie rpd 10 mesaje ca sunt moderate si nu te putem vedea in timp real...de aceea nu au raspuns fetele.. Eu la prima sarcina a trebuit sa stau mai mult la pat din cauza placentei f joasa...pt umplut timpul Multa sanatate! Ayda 19 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)![]() poze noi www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici |
Ayda, trebuie sa iti activezi PMul : din stanga, sub optiunea Profil Personal e optiunea Mesaje Private. De acolo activezi si iti trimitem

Cori
20+ cu
cori_mic spune:
| citat din mesajul lui Alina_feier Buna seara fetelor! Si eu vreau parola pls Pupici ![]() Alina 19+http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png |
Ti-am trimis

Cori
20+ cu
Fistiq spune:
Merci cori! 
Am primit
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 20+
cori_mic spune:
Fistiq rabdare ca trece repede timpul si iti arata si surpriza dintre picioruse
.
Ti-am trimis parola.
Cori
20+ cu
cori_mic spune:
pianna multumim, dar sa puneti si voi pozici, nu ne lasati singure ![]()
Cori
20+ cu

roza + 

19