Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (53)
Raspunsuri - Pagina 3
cori_mic spune:
n-ati vrea sa facem un album picasa pt poze care sa nu fie public? il facem si ne dam parola numai intre noi.
-----
Mami de
roza +
20 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
[/quote]
DA! DA! DA! Dar eu din nou nu ma pricep. ![]()
Cori
20+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
kiti2205 spune:
Cu mare placere pentru capitolul nou. Data viitoare o sa imi iasa mai repede. Acum tb sa o sterg acasa, dar, dc nu face nimeni pana maine albumul ala privat, il fac eu.
Va pup si somn usor
Kiti,
18+ si mami de Vlad 15.05.2006
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Cu mare placere pentru capitolul nou. Data viitoare o sa imi iasa mai repede. Acum tb sa o sterg acasa, dar, dc nu face nimeni pana maine albumul ala privat, il fac eu. Va pup si somn usor ![]() Kiti, 18+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Subscriu pentru album!
Tina,
cu
(24+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
ionela.n spune:
da da, sunt PRO album 

--------------------------------------------------
Sunt o 
cu burtica aproape roz de 18+
Ingerasul meu
chichiutza spune:
Si eu sunt pentru album!
tare multumesc Cori pt info. Voi cauta, ma bate pe mine gandul de mult dar acum ca stiu ca exista si la sensiblu...![]()
Cu centura nu stiu ce sa zic... eu n-am masina, adica masina familiei e condusa de sot, ce-i drept si-n dreapta incepe sa ma enerveze. Gasim noi solutii! Suportul ala pe care l-ai gasit nu e rau deloc!
Cristina
cu buline mari si albastre 19+
chichiutza spune:
Ce frumos e sa ajung si eu mai devreme si sa reusesc sa mai vorbesc si eu cu voi! ![]()

Cristina
cu buline mari si albastre 19+
maitreyi spune:
albumul este:
www.picasaweb.google.com
utilizator: septoct10
parola o primiti pe pm, ok? cele care deschid capitole o stiu deja asa ca va rog sa ma ajutati la distribuirea ei ![]()
-----
Mami de
roza +
20 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
cori_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi albumul este: www.picasaweb.google.com utilizator: septoct10 parola o primiti pe pm, ok? cele care deschid capitole o stiu deja asa ca va rog sa ma ajutati la distribuirea ei ----- Mami de roza + 20 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Multumim frumos Maitreyi
Asteptam PM.Eu pana una alta am comandat chestia aia pentru centura de la besafe. Cica e premiata. Am citit ce ati scris si m-am speriat ca eu o pun tot timpul.
Cori
20+ cu
cori_mic spune:
a, e aceeasi parola ca la mailul comun? ma prind mai greu. ![]()
Cori
20+ cu