Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (53)
Raspunsuri - Pagina 20
julycor79 spune:
date noi pentru listuta : Spitalul Polizu, dr. Pechi Laurentiu;
primul copil : David Stefan , 22.05.2006
Iuliana
22s si mamica lui David 4ani
julycor79 spune:
cum fac sa vad si eu pozele de pe picasa despre care tot vorbiti ca sunt tare nerabdatoare?
Iuliana
22s si mamica lui David 4ani
lucianna_83 spune:
Crina, multumesc frumos si voi la fel 

16+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
lucianna_83 spune:
L-am pus pe Raul la nani si vroiam sa incep aranjarea pentru diseara dar mi-e groaznic de somn
.
Bine ati venit, mamicilor noi, sa aveti o sarcina usoara.
Am vazut si pozele, foarte frumoase 

16+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
puiutza spune:
Buna fetelor,
Avem si noi burtica - suntem in 23S+.
As dori sa intru si eu in grupul vostru daca ma acceptati.
Datele mele sunt: DN: 23.01.1977; UM 27.11.2009; DPN: 14.09.2010
Va urmaresc cu interes de ceva vreme, si am suferit alaturi de voi in zilele astea cu vesti proaste, dar azi am prins curaj sa va si scriu. Mai ales ca am vazut ca au aparut si alte burtici. Si speram in vesti bune legat de indemnizatie.
Mai am un nazdravan acasa de 4 ani.
Ma primiti si pe mine?
Mersi anticipat.
ionela.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Klarisse
Ionela au la salon ceva fara amoniac de la L'Oreal gama profesionala..nu stiu exact numele marcii. O sa vad diseara si iti spun. Klarisse graviduta 19+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Da, mersi frumos. Chiar vreau sa imi iau ceva. Tot L`Oreal folosesc, dar vreau sa stiu una buna fara amoniac
--------------------------------------------------
Sunt o

cu burtica aproape roz de 18+Ingerasul meu
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_b Ionela asa-i ca-i o zona minunata acolo?!! ![]() Asa de mult mi-a placut... tare mult as vrea sa mai merg acolo! Ma bucur ca ai dormit la manastire... eu nu am prins sa asist la slujba :( July si Mamipui bine ai venit ![]() Mamipui ce burtica minunata ai! Doamne ajuta sa nasti cu bine cei doi ingerasi din burtica!!! ![]() Ale ------------------------------ “La celalalt sa te duci cu pasi de porumbel. Asadar, sa te apropii de el in mod delicat si cu blandete, pentru ca semenul tau are si el fricile si supararile sale. Are si asa destula greutate pe suflet, ca sa-i mai adaugi si tu“. (Cuv. Iustin Popovici). ----------------------------- 19+ cu bebe mic ![]() |
Noi eram deja casatoriti cand am mers acolo si am dormit in corpuri de cladire separate. Eu pe la 9 seara am mers la culcare, dar pe sotul meu l-au tinut la slujba pana seara tarziu. A fost incredibil de frig in camere, dar a meritat. As mai merge cu mare placere si alta data.
Dupa ce am plecat de acolo am facut turul manastirilor din Moldova si am plecat cu aminitiri minunate
--------------------------------------------------
Sunt o

cu burtica aproape roz de 18+Ingerasul meu
nike974 spune:
fetele,
nu am intrat des pt ca imi e f rau.
reactie alergica urata la branula, la pansamentul sper scump, hipoaergenic, american etc.
a trebuit sa vb cu dr , sa vedem cum facem,pt ca bebelul meu trebuie sa pape,chiar daca mami nu poate.
am convenit asa: pun branula si cand se umfla mana,se colabeaza vena(nu se sparge) si apar bubite, o scot,stau putin si o pun in alt aaprte,pt ca nu pot face soc anafilactic.e doar reactie la traumatism mecanic, de la mastocitoza.
presimt cel putin o vizita la camera de garda, peste week-end , pentru branularea mea repetata.
am vene si la picioare si la maini super, pt ca am facut sport de performanta.
cam asta este.
luni, la ora 15 , imi vad bebelusul meu care e ditamai flacaul.
22 de saptamani
week-end placut.

Klarisse spune:
Nike multa sanatate si putere sa ai

.
Klarisse
graviduta 19+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png