Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (53)
Raspunsuri - Pagina 16
eveline spune:
Lora ma bucur ca te-am inspirat
. Eu am intrat pe un site cu retete al unei colege de la fosta odisee sa ma inspir de acolo...si am ales un Papicras de pui cu ciuperci si smantana... Bors am sa fac maine altul...astept sa vina sotul acasa azi de la servici si sa merg sa fac o "piata"...am sa ac si eu unul de legume...
In virtutea inertiei am dezghetat o punga cu prune...si acu\ caut si o reteta sa fac ceva cu ele...
19+
si mamica de
Bianca
nastasie spune:
vreau si eu parola sa ma delectez cu poze.
am lipsit cam mult.am vazut ce colorata e prima pagina.noi bine.cred ca pe 24 ma duc la control.tre sa sun luni sa ma programez.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
julycor79 spune:
sunteti toate super faine pentru ca asa cum v-am spus va citesc de la inceput si imi sunteti tare dragi
Iuliana 22s si David 4ani
be_one spune:
Crina, (vad ca nu esti pe aici, dar pana apare mesajul meu poate il citesti) vroiam sa te intreb daca nu ai si tu dureri de spate de la stat prea mult in pat?
ionela.n spune:
Gata, am pus si eu cateva poze ![]()
Frumoase foc fetele de aici! 

Klarisse, esti o scumpica
--------------------------------------------------
Sunt o 
cu burtica aproape roz de 18+
Ingerasul meu
clary spune:
'neata
Trimiteti-mi si mie,va rog,parola pentru album ca nu am primit PM
.
Citesc din urma si revin!
cununie civila
23+
ionela.n spune:
Andra, am fost si eu ma manastirea Sihla si am dormit o noapte la schit. Foarte frumos acolo. Am fost si la pestera unde ai tu poza ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o 
cu burtica aproape roz de 18+
Ingerasul meu
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Gata, am pus si eu cateva poze Frumoase foc fetele de aici! ![]() ![]() ![]() Klarisse, esti o scumpica ![]() -------------------------------------------------- Sunt o ![]() cu burtica aproape roz de 18+Ingerasul meu |

Acu' ma uit sa te vizualizez..
Klarisse
graviduta 19+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png