*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !!(411)
Raspunsuri - Pagina 2
dudurutza spune:
Adevarat s-a inaltat!
gureselor
ursuleti frumosi, sanatate puiutului mik Mami, nu-ti mai ia banii, doar 15%, au revizuit
Referitor la nume, imi place Maria, normal, si mai ales ca e la fel in fiecare limba, Sara Maria e minunata combinatia. La baieti, imi place mult Matei (ce zicetide: Otniel sau Betuel)
Ramo o fii ceva dereglare, nu te amamra, stie el cand sa vina
Nelia, eu zic sa mergi sa-l vada un doctor!
Naty tu esti puternica si Dumnezeu are grija de tine, sunt sigura, sa iti dea sanatate multaimi pare sincer rau pentru ce ti se intampla :(.
Mimo esti o scumpa, aia cu olimpiada a fost dragutza. ce frumos a mancat Dudu inghetata! Mi-a placut postarea ta
maria cretulinul inainte de freza de vara
M-am bucurat sa citesc vesti bune despre Micul nostru scump si Simo, Doamne ajuta-le!
Lucian de Cleme, sa va ajute Dumnezeu in toate.
Sovi mama obosita, nici eu nu i-am dar dariei inghetata inca.
lui Muf, cum mai ii?Luny
Zoze, imi place sa citesc ca te mai odihnesti
Cristina multumesc de carti
Va pup si va iubesc pe toate
luny spune:
ok, vad ca pe mimo replica mea a starnit-o, si-alta data cu placere, tot la fel fac..acu, pe bune, daca am chef sa iau o pauza si o sa anunt scirs aici, sa nu te dai cu capu' de pereti de nervi hai ca fug sa nu ma nimeresti olgule eu am inteles, exact la timpul alocat ma refer si eu, zau ca nu-mi trecuse prin cap altceva..
dudu e ok acum\, insa vine seara si cred ca vine si febra, il simt deja mai caldut..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
am citit pe la un subiect cum diaspora ne-a crucificat ref la indemnizatia aia nenorocita, cica bine ne fac astia ca ne lasa muritori de foame... mi-e o sila de nedescris, cata ipocrizie, tupeu, rautate si prostie, la un loc... au uitat toate de unde au plecat si, eventual, cum si ce au facut sa ajunga acolo unde e asa minunat...
mimonix spune:
Hai Luny, ca diaspora e probasesciana toata...nu de dragul lui base, nuuu...de anticomunisti ce sunt , d-aia! Ce vrei acum , s-o dea cotita? Dupa ce la alegeri au votat cum au votat?
Tu chiar te tii de cuvant si vrei sa ma starnesti vad...eu oricum sunt starnita de Dudu care azi a hotarat ca face greva foamei.Nu a mancat absolut nimic!NIMIC! (3 lingurite de fructe dimineata si 6 sticksuri) Si vrea tot sticksuri si budinci...iete ntzzz...jeleste, stam in casa, d-astea Si ma uit la Base ce debiteaza ...au fost descoperiti vreo suta de oameni care au si somaj si contract de munca. wow...jalee! Ce descoperireeee! Asta a dus tara de rapa, siiiigur!
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
luny spune:
Mimo, te credeam serioasa, la naiba!.. ce mama ma-sii legatura are Base personal sau politica in general cu ineptiile debitate de o mana de fumei ajunse in tari straine?..
oricum, eu sunt fix de aceeasi parere cu Olguta ref la subiect... Tu chiar crezi ca daca era Geoana presedinte sau oricare altul, lucrurile statau mai roz si nu s-ar fi ajuns aici?? NU!! poate chiar mai rau era!!
acum, sa nu crezi ca-mi place ce face si ce zice Base acum, sau ca-i tin partea, deloc! e sistemul per total asa cum e..
eu nu intru in discutia asta decat atat, in linii mari, ptr ca nu pot, e prea public.. c-as mai zice una alta, desi zau ca nu are niciun sens, nu conteaza ptr nimeni vocea 'poporului'... jocurile sunt facute la un nivel mult mai inalt, care scoate complet din schema guvernul, presedintele, poporul roman... asta e concluzia mea..
Nicoleta spune:
Neata!!
Noi am mers la un loc de joaca! Maaare, nene! Si cam... folosit (adicatalea cam jegosel, nici nu ar fi avut cum sa curete atata amar de chestii). Copiii s-au distrat teribil, dar de cand am iesit de acolo Stefan isi drege vocea... semn rau... Cand am iesit nu am avut sosete de schimb si am aruncat sosetele murdare, am mers acasa (cu masina) fara sosete in incaltari . Nu mai mergem altadata, asta e clar!
Va pup, revin mai pe seara cu una-alta...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
bubu05 spune:
Neata si de la mine, tot cu , as vrea sa fie mai loz...dar se pare ca ma iau de mana cu Sovi...aseara, azi-noapte si dimineata la serviciu m-am imprietenit tare cu wc-ul ...abia ma facusem bine si doua zile am inceput sa pap de toate...si ieri a fost ziua sefei si dai cu dulciuri si cola ...mda...acum sunt iar la regim , nu mai pot Faza cea mai tare e ca am dat jos vreo 3 kile
Voi aveti o limbarita...mama-mama...de citit va citesc seara, cand mai ama putere mai zic ceva...am vazut poze cu toti piticii, Luca e mortal cu parul lui
Piticii mei sunt bine...sa zicem...Vlad mai tuseste de control...maine termina antibioticul...
In we plecam la Rucar, abia astept
Pupicei
luny spune:
bubu vezi mah, daca o comiti la 'bunataturi'? glumesc.. sanatate si distractie maxima in we!
bubu05 spune:
Of...da mai Ancutzule...si mie mi-e o foame si o pofta si mi-e frica ca ma apuca iar burta, fir-ar sa fie
Multumim pt. urari
Aa, faza tare cu medicalul...ca si eu am avut 3 zile cand am stat cu Stef in spital...trebuie sa ma duc in Hambarului sa iau o adeverinta cu veniturile pe ultimele 6 luni, ca nu au cum sa-mi calculeze medicalul
Nicoleta spune:
Bubu, 3 kile zici? Ce ai mancat, sa incerc si eu? Sanatate si tie, si picilor, si dixtractie faina la munte! Saluta Brasovul din partea mea, daca treceti pe acolo!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.