*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !!(411)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Oooof . Doamne Ajuta, sa le fie bine!!!

Olga 13s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

pt Siluan si greu incercata lui mamica! Dar se va rezolva, sunt sigura si o si simt...
Olguuu azi m-am trezit si eu cu ochii lipiti si zau ca nu stiu sa ma fi intalnit cu Sophie de curand. Secretii galbene la greu din ambii ochi...Te pomenesti ca circula o conjunctivita f darnica. Si eu sunt de parere sa o lasi acasa, e si contagioasa si nici pt ochii ei nu e deloc bine sa se expuna la praf, curent, fum si ce-o mai fi. Asta e, party-uri vor mai tot fi.
Mimo, eu ma scol zilnic ciufulita, asta de la ce o mai fi? Si intr-adevar, cladirea facultatii e una in care se filmeaza deseori din cauza arhitecturii aparte...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Olgu, a avut si Alex asa ceva la ochi si in 2-3 zile a fost ca noua .
ochisorii Sofiei si pe mami suparata

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata tuturor!

Iar vesti proaste despre Micu'? Offf, sa se termine calvarul asta si sa se faca puiul mic bine!!

Cuscra, cunosc f bine hotelul la care mergeti. Noi am stat "sub" el, la Lilia. Trebuie sa cobori niste scari pana la plaja, dar arata f bine, e mare si f frumos. Conditiile stiu ca sunt excelente, atat la Bolero cat si la Arabella, unde vroiam sa ajungem anul trecut si am ratat oferta. In ce perioada mergeti? Ca noi nu putem decat la inceputul lui august, si atunci e cel mai scump... Mai ieftin de 800 si ceva de euro nu avem cum sa iesim si, din pacate, banii astia nu-i avem acum si nu stiu daca i-om avea pana atunci...

Aaa, si ce mai e fain la hotelul asta este zona f linistita, caci nu este in centrul statiunii, cum e celalalt la care ati fost, e excelent!

Randunoiul vrea sa-si termine cabinetul cat mai repede, sa puna gresie, faianta, am turnat sape, trebuie sa aducem pamant sa inaltam curtea, am facut canalizarea, actele pt toate ne-au costat mai mult decat cladirea in sine... o groaza de bani.

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Eu iar vin cu vesti rele : mi-a trimis Simo sms aseara tarziu ca sunt din nou internati si azi e posibil sa-l opereze pe Siluan
Doamne, atatea probleme intr-un pui atat de mic...
Sunt numai cu gandul la ei, nu mai am chef de nimic

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
1
of, Doamne!.. dar de ce, hernia?..
Doamne ajuta sa scape mai repede de toate astea, puiul mic..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

olgule imi pare tare rau ca nu e bine Soph.. sa treaca repede.. nasol si ca rateaza party-ul, dar important e sa fie ea bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Oooof, ce citesc despre Micul si Simo... Doamne-ajuta sa fie bine! Sa se rezolve toate le doresc, sa se intoarca sanatosi acasa repede.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olga, imi pare rau ca Sof ramane acasa. Sanatate. Trece, sa stii!

Naty, sanatate si tie!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Vali, sa aveti o zi perfecta astazi !

Naty, imi pare rau ca ai patit-o si tu...Cu Cristian Tour pleaca o colega de-a mea in Egipt, cica a fost foarte smooth colaborarea cu ei. Nici nu ii mai povestesc de patania ta, cred ca daca gaseste mai ieftin cum ai gasit tu, se enerveaza! Cred ca daca iti confirmau aia rezervarea, nu ai fi aflat nici tu ca erau cu niste sute de euro mai scumpi. Ceea ce mi se pare la fel de nasol ca felul in care incearca sa iti forteze mana Sof bea apa minerala in disperare, sa stii. Soacra-mea o agita, dar acasa vrea sa bea doar din sticla, se numeste "apa cu bule".

Mai, eu nu stiu f multe despre herniile astea, stiu doar ca la baietelul colegului meu ( cel cu probleme, despre care v-am povestit ) operatia a fost una foarte usoara, facuta la o varsta apropiata de cea a lui Micu. A doua zi erau acasa...e drept, ca el nu avea hepatita, avea alte nenorociri, dar pana la urma l-au operat, ca tot asa, ii ieseau alea in disperare. A fost inchisa o hernie, cealalta se pare ca se rezolva de la sine. Deci probabil ca asta e solutia optima. Imi doresc sa nu interfereze cu tratamentul pentru hepatita, sa scape si de aia! Of!

Luny, gata febra si mucii?

Olga 13s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

ioana, naty, arielplsssss.. pe unde ati fost in Bulgaria si v-a placut?.. ce statiune e mai frumusica? am gasit niste oferte interesante la Nisipuri, pe booking, insa nu stiu cat de ok sun preturile, ma apuc acum sa sap netul, la agentiile noastre ptr comparatie.. nici hotelurile nu's cum or fi acolo.. imi dati o mana de ajutor?

Mergi la inceput