*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !!(411)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele
Ma doare un cap de nu mai pot...am facut bagajelul, sper sa nu ne ploua prea tare, ca se anunta si ploi...oricum ar fi, plecam sa ne racorim creierii

Mimo, fata, eu NU tin nici o cura de slabire vai de mama mea...am tinut regim de burta si dupa ce m-am facut bine, m-a apucat iar Acum cica sunt bine.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubu, week.end placut! Si sa nu va ploua!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Nico poti sa stergi direct pozele si atunci link-ul va duce la ceva ce nu mai exista. Poate sa fie citat bine-mersi, ca daca pozele vor fi sterse, nu mai conteaza.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hai ca am terminat

va rog sa va serviti cu lasagna..( am 3 tavi, asa ca nu va retineti)

si am si vin rosu dulce ( am inceput eu sticla)

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, dar piatra ta aia ce o mai face?...Hm?
Nico, de aia carbonatata ziceam. Iulia a gustat de cateva ori luand sticla goala si sorbind ce era pe fund si e innebunita (ca si tacso care numai de-asta bea si apoi imi plange mie seara ca ccrapa de balonare). Eu n-as lasa-o dar daca vede sticla e jale
Si, ai dreptate, si eu vroiam sa zic mai demult, hai sa nu mai citam linkurile cu poze daca vrem sa dispara dupa vizionare...
Pt Tuchi daca citeste dar si pt restul, ca-mi face placere sa povestesc: am intrebat o colega rezident,a de provenienta din Ploiesti, daca are stire sau poate intreba pe ai ei de vreo casa de vanzare...sub 100 mii euro...etc, etc, tot ce zicea Tuchi. I-am zis ca e vorba de o buna prietena diabetolog, cu post in Ploiesti, mutata cu doi copii dupa ea si disperata sa se aseze odata la casa ei. Cica: "sa nu-mi spui ca e noua diabetoloaga de la Judetean! O stie mama bine, l-a dus si pe unchiul la ea, zice ca e super desteapta si draguta, o iubeste de-a dreptul. Aaa, pai daca-i spun mamei face orice ca sa o ajute! Sa-i zici prietenei ca are referinte excelente acolo, la Judetean" (citat destul de exact)
Ariel, iti dai seama ca am citit contractul, zice CLAR ca daca dupa primirea comenzii confirmarea nu se face in 60 de zile SAU daca agentia schimba conditiile comenzii (adica fix ce incearca ei sa-mi bage pe gat-o alta perioada sau un alt hotel si CULMEA!!-ambele variante mai scumpe), comanda se considera nula si turistul are dreptul sa i se restituie banii deja avansati. Le-am si citat in mail din propriul contract, nu au cum sa o dea la intors. Era vineri dupa-masa, n-am mai continuat corespondenta dar, vorba ta, o sa le propun sa-mi trimita banii prin curier, doar e vina lor si nu a mea ca incaseaza banii turistului inainte de a se asigura ca hotelul are locuri, mi se pare de neimaginat!
Mai aveam pt Mimo: ma intrebai daca va iubesc pe toate-toate-toate. Pe tine DA; si mult; chiar daca uneori imi vine sa-ti fac parul permanent!
A, inca ceva: Iulia are un obicei ff ciudat si care nu-mi place deloc. Cand se enerveaza rau, isi da palme singura. Nu stiu unde a vazut asta, nu stiu de ce o face si ma intreb daca mai sunt si altii care o fac...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

doua vorbe zic ca striga Antonia din baie:

Vali

Naty...eu i-am dat, dar rar, adica atunci cand ne-a vazut pe noi ca bem si vrea si ea....BO....asa ii zice......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cleme Vladut al meu a inceput sa nu doarma putin inainte de 2 ani. Acum, la 3 ani jumate doarme in medie 1 data pe luna. E cam horror la inceput, pana te obisnuiesti. Partea buna e ca daca nu doarme de amiaza, pot sa-l culc si la 7-8 seara, iar daca se intampla sa fim pe masina, si la 6 adoarme si doarme pana a doua zi dimineata. Incearca sa-i faci un program de joaca linistita dupa ora 6 seara, citit carti, spus povesti.

Simo bine ati revenit acasa! Felicitari lui David pentru premiu!

Olga sa fie bine ochisorii. Sa-ti speli bine mainile dupa ce umbli la ochisorii ei, ca e contagioasa conjunctivita si daca e bacteriana, se poate si reinfecta, asa ca si la Sofi sa-i speli bine manutele.

Ariel ce isteata ai tu acolo!!!

Naty dat sa guste de la Vlad, ca el e mare fan, nu i-a placut, n-a mai cerut.

Bubu sa aveti parte de vreme faina la munte!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Repejor-repejor ca am trei copii acum . O prietena de-a Brianei doarme la noi in weekend ca mama ei (medic pediatru ) e plecata la un congres. Si fata crescuta in casa cu doctori ma omoara..mancarea ei preferata e borcoli fiert, orez fiert, lapte cu paine prajita..la noi asta emeniu in caz de boala grava.
Eu sunt cea mai denaturata mama de pe aici, i-am dar si apa minerala si pepsi si ciocolata desigur ocazional, dar daca doreste sa guste eu nu il opresc de la nimic (normal ca nu ii intind paharul cu whiski). Cred ca de asta nu cere nimic, dcat paine goala.
La Arabela in Nisipuri am fost si noi de vreo 3 ori si am fost suer multumiti si e in aceeasi retea Griffid cu Bolero.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Repejor-repejor ca am trei copii acum . O prietena de-a Brianei doarme la noi in weekend ca mama ei (medic pediatru ) e plecata la un congres. Si fata crescuta in casa cu doctori ma omoara..mancarea ei preferata e borcoli fiert, orez fiert, lapte cu paine prajita..la noi asta emeniu in caz de boala grava.
Eu sunt cea mai denaturata mama de pe aici, i-am dar si apa minerala si pepsi si ciocolata desigur ocazional, dar daca doreste sa guste eu nu il opresc de la nimic (normal ca nu ii intind paharul cu whiski). Cred ca de asta nu cere nimic, dcat paine goala.

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Multumim, multumim , sper sa fie vremea cat de cat buna , plecam pe la 5 dimi.

Naty, eu zic ca fac bine pietricelele , ca-s cam multe , dar nu m-a durut nimic pe-acolo, greata n-am...am avut probleme digestive...probabil si din cauza bilei, ca nu merge cum trebuie ...ma rog, am vb si cu un medic de la CMU, sper sa nu ma mai apuce...iau niste biotics acum si ce mai iau eu de bila...

Mergi la inceput