*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !!(411)
Raspunsuri - Pagina 14
ariel_7000 spune:
fetele cu nesomnorosii, la cat se trezesc dimineata? teo facea d-astea cand se trezea pe la 9. acum il culc mai devreme seara si se scoala la 7.30-8 si la 2.30 deja e dus in lumea viselor.
il mai apuca faze nedormicioase cand ii sapa maselutele.
azi i-am studiat gurita si una din cele 2 maselute a iesit aproape toata. la cealalta se vede tot doar un coltisor iesit.
e asa dulce, cum vine cu limba scoasa la mine si zice:"arat a mami, maseluta" ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Noi am mers azi la muzeu. Nu au fost prea impresionati copiii...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

ariel_7000 spune:
am uitat sa va povestesc. azi eram cu picii pe strada. ne oprim la chioscul de ziare si vanzatoarea imi zice:"vai, dar ce fetita frumoasa aveti! cat are?", eu:"7 ani!", ea:"nuuu, cea mica, cat are? si cea mare e frumoasa, dar cea mica e atat de delicata!"
ii zic ca "delicata" e baietel si ea:"vaiiii, dar de ce e asa de dragalas?!?"
...mai sta putin si zice:"aoleu, ce prost ma simt! am zis ca e fetita!", la care fiica-mea, care e la vanatoare de greseli gramaticale ii zice:"nu e corect zis, te simti "proasta" nu prost, ca esti fata!"
....m-am facut verde albastra, mi-am cerut scuze si am taiat-o rapid ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Ariel
.
Azi la muzeu Matei a invatat 2 cuvinte noi: bata si tac (balta si tanc). Dar au fost tare "scumpe", de fapt numai pe unul l-a invatat din muzeu
, pentru celalalt nu a trebuit sa cumparam bilet de intrare
.

ramo_cata spune:
copilul asta ..l-am intrebat ce vrea sa manace..ex:iaurt cu biscuiti/chec/capsuni..a zis "aut cu bituit"..m-am dus i l-am pregatit a mancat cam jumatate apoi zic hai sa-i dau niste capsuni...peste care am pus nitel zahar pentru ca sunt de export si nu prea au gust..am poftit la ele cand le-am vazut si deasta am cumparat,de abia astept sa apara cele romanesti si sa se coaca cele din gradina
...i-am adus castronul cu capsuni,le-a inceput pe toate ,a mancat din toate cate putin,unele jumatate altele decat varful ...si zice"tata=gata" apoi m-a vazut pe mine ca am baut din siropul lasat..ii dau si lui"hmm cand e bun(el da din cap in stanga si-n dreapta
)"..si mai ia o gura si inca una si la ultima picatura zic "mai vrei ?la care el zice "nu pace..."de la un timp asa zice cand se satura..nu pace"
nu-ti pace si l-ai baut pe tot...mai are un fix,daca este satul si ma vede ca pregatesc ceva de mancare sau ii pregatesc masa lui Cata imi zice "Andei nu papa..mama Nu papa"
..gata ma duc sa-l scot afara...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
ramo_cata spune:
matei pentru cuvintelele invatate..
Andru si-a dat drumul f bine la limbuta..repeta dupa noi ,se baga in discutii mama si ce poceste ..sa-l vedeti cum vorbeste la telefon cu mami si sor'mea...aseara a vorbit cu mami si mi-a zis maica mea ca s-a saturat de vorbit cu el,ca i-a mai trecut dorul de el,ca-i pune capac lui Alex ,nepotelul meu..el la 2 ani nu vorbea atat de mult si bine ca Andru![]()
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Nicoleta spune:
Edit.

luny spune:
mimo alearga cu mucii taras, dar febra nu a mai facut, aleluia!
ariel al meu se scoala dimi intre 6 si 8.. nu e o regula..baaaai, sclipitoare Alex, din zbor i-a servit-o aleia, super tare!!![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Salutare.
Ari, bestiala Alex! Ce gandire corecta!![]()

Apropo de subiect, ma simt de-a dreptul usurata ca nu-s singura "patita" prin parcuri...Si Iulia e vesnic "baietel"...chiar daca e in roz, cu palarioara, cu cerceii la vedere...sau in lila cu inimoare
...incredibil, nene!
...Mimo, Ramo, vazandu-va oripilarea in fata facultatii de medicina eu ma simt chiar mandra ![]()
. In sala de disectii, in anul I, imi mancam sandvisul gustare cand mi se facea foame 
Cu agentia a fost asa: am vorbit la Christian Tour pt Nisipuri, hotel Bolero (ma tenta si unde a fost Ariel, imi recomandase ea hotelul cu caldura dar al meu a vrut musia Nisipurile unde e drept, noua ne-a placut). Toate bune, mi-au cerut sa completez o "rezervare ferma" pe care ei sa o trimita hotelului, sa ma anunte cand au trimis-o si in momentul ala, pana pe 14.05, sa le platesc avansul de minim 500 euro (oferta era, in total pt 4 adulti si un copil de 2,5 ani de 1680 euro). Buun, ma duc, platesc avansul...cica acum asteptam confirmarea si va anuntam in 24 de ore. Zic: pai...ar putea fi vreo problema?? "Nuu, e o simpla formalitate, nu s-aintamplat niciodata sa nu o dea". Peste doar cateva ore primesc mail ca hotelul nu a facut confirmarea-si ca, deci, ce am de facut? Ori aleg alta perioada ori alt hotel...in ambele variante avand de platit insa...150 de euro in plus

Am apelat la agentia Jeka, cu care am mai fost; imediat am avut confirmarea rezervarii, cu...1440 euro! Am deja contractul facut cu ei. In schimb, doua zile m-am mailuit cu cei de la Christian Tour care insistau sa-mi vare pe gat musai alta varianta. Asa ca am trimis in final un mail f dur in care spuneam ca EI mi-au cerut explicit o rezervare ferma pt hotel; in care am cerut perioada X si hotelul Y, la suma convenita cu ei si NU vreau altceva. Vreau doar sa mi se restituie avansul platit DEGEABA, pt ca rezervarea e nula. In caz contrar, sesizez OPC-ul si justitia
Azi mi-a raspuns tipa ca sa stau linistita, mi se vor restitui banii prin orice modalitate doresc. Ok, am raspuns ca vreau sa mi se vireze in contul X. Raspuns: nu se poate prin virament, ii primiti numai cash de la orice sucursala dar numai daca au avut in ziua respectiva suficiente incasari ca sa vi-i dea.
Cum vi se pare?????
Apropo de Bulgaria, cuscra, daca te uiti pe acelasi site de review-uri, o sa vezi ca hotelul Bolero are impresii excelente; in plus, doua persoane mi-au zis ca n-ar mai alege nimic altceva in Nisipuri. E de 4 stele, ultra all inclusive; cum ziceam, doua camere duble 6 zile cu tot cu taxele lor de statiune, 1440 euro. Bun, pui si drumul cu masina la socoteala dar daca faci comparatie cu preturile hotelurilor noastre...iar diferenta in calitatea serviciilor o stii si tu...eu zic si sper ca facem o treaba buna. Om vedea. Pana una-alta sa-mi recuperez cei 500 de euro
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
natynic spune:
Eu alta eram curioasa sa va intreb apropo de mancarea copiilor dar sa nu va certati cumva!
Apa minerala le-ati dat cumva?
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler