dureri de burtica
Raspunsuri - Pagina 2
monalac spune:
MACARIE ,nu te ingrijora cu ganglionii din burtica.si baietelului meu i s au depistat ganglioni in burtica in urma unei ecografii facute in luna septembrie,anul trecut.in februarie i am repetat ecografia la medlife grivita,la dr stamate[unul din cei mai buni ecografisti] si ganglionii inca erau acolo.m am panicat teribil,dar dr stanciu de la budimex,la care am fost ulterior,mi a spus ca ganglionii e posibil sa ramana inflamati pana la 8 ani...
cu rinichiul sper sa nu fie ceva grav.multa sanatate!
MACARIE spune:
lemia50 , i-am facut eco la budimex...a stat doctora cam 20 min. si nu a vrut nici un ban...a fost super.
monalac , la Stanciu am fost si eu , dar nu mi-a spus nimic de ganglioni si sunt destul de speriata pt ca terorista mea are dureri de burtica in continuare cu tot tratamentul pe care il ia...marti imi ies rezultatele la urina, ne-am programa si pt cistografie pe 7 iulie...nu mai am rabdare ,as vrea sa io fac mai devreme dar nu am unde......mi-a mi sa spus ca acei ganglioni sau inflamat de la desele raceli , baietelul tau cum sa pricopsit cu ei?
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
lemia50 spune:
Macarie,am repetat ecografia si nu se mai vede ganglionul.Dr. a spus ca in mod sigur a fost de la virozele digestive din iarna(vreo 3).El inca mai are probleme cu burtica (gaze,dureri usoare,nu maninca orice).Am intrat si la un gastroenterolog dar nu de copii.Mi-a spus sa repet copro de 2-3 ori(daca nu iese nimic) coprocitograma,helicobacter si,daca nu iese nimic sa caut factorii de stres care afecteaza partea digestiva la copii mult mai puternic decit la adulti.Iti doresc numai bine si ,pina in iulie la analize,gindeste-te si la ce mi s-a spus mie.
Corina Dani stii un gastroenterolog pediatru bun? Dar sa nu spui de dr.Munteanu de la Budimex. Multumesc
CorinaDani spune:
lemia, din pacate nu stiu...eu sunt din ploiesti...cand am avut probleme cu micuta mea (2 enterocolite bacteriene) am ajuns la spitalul de pediatrie, unde o cunosc pe d-na dr. carmen iorga, dansa este pediatru si sefa sectiei...
in bucuresti nu am fost niciodata pentru problemele medicale ale fetitei si sper nici sa nu ajung vreodata...si nici voi sa nu aveti nevoie...
multa sanatate, voua si micutilor vostri !
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
MACARIE spune:
lemia50, de dr Munteanu m-am lovit si eu chiar ieri....am fost la dansul cu trimitere pt endoscopie digestiva si a refuzat sa o faca pe motiv ca nu trebuie sa imi supun copila la o asemenea investigatie, ca este riscanta si o chinui degeaba....ok, am inteles asta dar atunci incotro o iau?.... in continuare are dureri de burtica , scaunul il are mai tare dar a inceput sa-i miroasa gurita foarte urat si are liba foarte incarcata , este aproape alba, unde ma duc cu ea ,ce investigati sa fac....toti doctori imi dau acelasi tratament si acelasi regim care nu au efect...., am fost si la particular si la stat, si la pomul laudat (Stanciu) si la cei necunoscuti si degeaba ,aceiasi reteta cu debridat si smecta si bineinteles un antibiotic..... dr Munteanu mi-a dat un nou antibiotic si chiar ma intreb daca sa il dau si pe asta sau nu...
lemia50, ma bucur ca nu mai are ganglionul, asta ar trebui sa te linisteasca macr putin , a urmat vreun tratament ?.
problema cu stresul nu cred ca se aplica la fiimea ...nu are de ce sa fie stresata.....este chiar foarte vesela si jucausa in ciuda problemelor se sanatate si tocmai a trecut print-un control psihologic si totul este mai mult decat bine.
--------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
lemia50 spune:
Draga Macarie,daca mai rezisti,si trebuie sa poti,fa-ti o programare la Medlife dr. Marcu Mihaela,tel.0219646,la prima ora,asta insemnind ora 10 ca sa fie ea mai relaxata.Eu acolo merg des si mi-a dat tratament pentru refacerea florei intestinale,cresterea imunitatii,nu se repede la antibiotic,este foarte buna.Sa-i duci toate analizele si ecografia.Cred ca vei gasi o rezolvare.Multa sanatate.
gabriela80 spune:
Buna fetele,
Draga Macarie, si eu ti-o recomand pe d-na Marcu ,eu am mers cu fetita pt o problema asemanatoara si am fost foarte multumita.Tin minte ca am urmat o cura cu Ecoflorina atunci.Si dr.Stamate este foarte bun,pe amandoi ii gasesti in sediul din Grivita - 021.209.40.30.
sANATATE MULTA FETITEI TALE!
MACARIE spune:
lemia50 , gabriela80 , va multumesc mult pt raspunsuri, am auzit si eu de dr Marcu, o sa incerc sa ajung la dansa, acum suntem pe un tratament cu colostru cu probiotice ( sotul a avut un sos cand la cumparat ,datorita pretului)dar ...unde-i musai ,cu placere . deocamdata numai zice ca o doare burtica , dar trebuie sa ma linistesc eu cu ganglionii aia....o sa sun saptamana asta la clinica sa fac o programare.
terorista mea a avut varicela acum 1 luna , credeti ca acei ganglioni sau inflamat in urma eruptiilor din interior? .....nu am vrut sa spun doctorei la care am mers pt ca nu am vrut sa influentez raspunsul ei.
--------------------------------------------