Ghiocei de martie-aprilie 2009***206***
Raspunsuri - Pagina 9
Gianina34 spune:
inapreda - ca sa stii "sigur" ca-i de la dinti ar trebui sa elimini prezenta vre-unui microb, ceva - trebuie facuta coprocultura (ar fi bine cu coproparazitologicul timp de 3 zile)
laptele fara lactoza - nan, aptamil pepti ... sigur este si la humana (au chiar o cutie speciala pentru asa probleme)
iaurtul intretine starea
mozzarela e buna, poate si ceva cascaval
carnea cu legume e ok , poti adauga si aici orez fiert insa fara nici o picatura de ulei
incearca cerealele cu orez si roscove de la nestle - sunt fara lapte, le prepari doar cu apa si fac fff bine in asemenea situatii
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
bianca - eu adaug porumb la masa de pranz in pireul de legume cu carne
avem 1 anisor si-un pic
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Bianca ![]() La alimentatie am fost atenta dar lapte n-am stiut ca tre' fara lactoza ![]() I-am dat morcovi cu orez si carnitza de vitel; carnea e ok, nu? Dar iaurturile? Dar mozarella? ![]() ![]() Gina lu' Ian Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Lapte fara lactoza- nu am referinte, ca nu am luat niciodata. dar la Nestle sigur este.
Iaurul nu prea e recomandat in kkre pentru ca fermenteaza.
Dar cu Smecta ai incercat?
Gianina34 spune:
inapreda - la smecta am primit indicatia de 1/2 plic de 3 ori pe zi
si ceva ceai de menta ajuta mult
avem 1 anisor si-un pic
inapreda spune:
Gianina, multumesc frumos si tie 
Cind vad cite stiti voi mi-e ciuda pe mine, desi, de cite ori am timp, numai publicatii/carti despre copii citesc. Pe net, idem.
Aku, mor de nervi ca n-am stiut ca NU trebuia sa-i dau laptele praf obisnuit
Mi-e ciuda cind ma gindesc ca el e mic si NU poate lua decizii, tre' sa le ia ma-sa (care se presupune ca-i responsabila!)in locul lui si ma-sa e cu pluta 

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Gianina34 spune:
si mi-am amintit acum si de pastele (cu orez, in special) adaugate fie in branza , fie in legumele cu carnita
spanacul mai trebuie evitat in perioada asta (de urzici nu stiu, insa mai bine le scoti si pe ele)
avem 1 anisor si-un pic
inapreda spune:
Si eu sint innebunita dupa porumb, desi,de cind cu Monti, n-am mai mincat DELOC!
Nici lui Ian nu i-am dat pina acum dar cred ca i l-as amesteca cu legumele sau cu iaurt. Cu iaurt si usturoi imi place si mie.
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Gianina34 spune:
inapreda - nu te invinovati ca n-ai citit , ca...
pe noi nevoia ne-a invatat
crezi ca acum o luna stiam toate astea?
de aia e bun forumul asta de "plans" imediat cand apare o problema ca sunt multe mamici care au trecut prin asa ceva si vine fiecare cu cate o idee/solutie
capul sus ca acum trebuie sa fii calma si linistita sa faci puiul bine
cred ca a slabit mult in saptamana asta dar sa stii ca recupereaza totul in 2-3 zile dupa ce se face bine asa ca sa nu te stresezi si cu asta acum
avem 1 anisor si-un pic
inapreda spune:
Gianina, de slabit, nu mi se pare ca a slabit si, exceptind dimineata asta, a fost in forma maxima, ne-am distrat de numa', numa'; d' aia nu m-am ingrijorat; in +, diaree imi imaginam ca sint scaunele apoase, Ian le are moi (scuzati detaliile). Azi insa nu i-am prea putut intra in voie; am iesit in curte dar a fost cam plingacios si tot cu Jambo voia sa stea. In fine, il duc diseara la medic; si iar mi-e ciuda ca eu NU AM INCREDERE IN ACEST MEDIC! Sa-ti mai spun ca ieri i-am dat spanac cu ou ca mi se parea mie ca e ok? Si asta dupa ce am cugetat bine inainte 

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
aris26 spune:
monnvas - merci de link
ina - ti-a raspuns bianca exact. al meu la dinti nu are scaune diareice, doar ca sunt f acide si se ririta imediat. el in mod normal nu are treaba cu fundul chiar daca bea tone de sucuri. numarul scaunelor si la noi atinge de multe ori cote impresionante. are si cate 6 scaune/zi
hai ca am inceput mesajul acum o ora, am fost pana in casa si iar l-am gasit kkcit si bunica-sa nu-l simtise, asa ca l-am schimbat eu, ca pt ea e un chin
25 martie 2009