Ghiocei de martie-aprilie 2009***206***
Raspunsuri - Pagina 2
Gianina34 spune:
asta noapte am avut inca una din multele nopti nedormite (cred ca pe motiv de canini)
asta-dimineata dupa ce ca eram intr-un hal fara de hal de nici cafeaua nu puteam sa inghit, am reusit PERFORMANTA de a ma uita in gatul micsunicii (cu lanterna, evident) sa-i inspectez amigdalele (care de-altfel erau ok)
pentru mine e lucru mare ca operatiunile astea se lasa cu si
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
aris26 spune:
Ma chinui un pic k iar sunt pe mobil dar trebuia sa raspund:
denisa-nu am absolut nimic, de ce ash avea. calcu din birou face figuri si nu retine parola asa k ma conectez la fiecare postare. Pm-urile le vad pe mobil dar imi e greu sa scriu si zilnic sper sa isi revina tocila din birou
25 martie 2009
m_monique spune:
olga ma bucur ca s-a linistit situatia dupa intarcare. ti-am zis ca dupa cateva zile intrati in normal.
cu adormitul trebuie sa gasesti o varianta, care sa-ti fie si tie comoda. cu multa rabdare si perseverenta o vei rezolva si pe asta.
m_monique spune:
Gianina34 pentru masina cauta oferte dela mai multe marci. poate gasesti lichidari de stocuri, si iei masina noua la super pret.
aris26 spune:
gianina. Da-mi adresa de mail sa iti trimit lista masinilor recuperate de banca noastra, poate se potriveste ceva
25 martie 2009
carla28 spune:
intru si eu sa va urez o seara placuta si lui Inapreda distractie placuta cu fetele.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
inapreda spune:
Multu' dar s-a dus pe apa simbetei seara de fete; asa ca sint in camera lui Ian, tolanita in pat cu laptopu' in brate, maninc capsuni si hoinaresc pe DC. La Jambo i-am zis sa se prefaca / ca nu-s akas' si sa distreze el Junioru' o seara ca n-o fi foc Asa ca baietii sint in dormitor, se uita la BEBE TV
Citat: |
citat din mesajul lui carla28 intru si eu sa va urez o seara placuta si lui Inapreda distractie placuta cu fetele. www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Sinteti la nani?
Am si eu o seara libera + kef de palavrageala si nimeni, nimic?
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Ilinca_M. spune:
Hai ca vin io, c-am adormit-o pe nora-ta. Am fost si intr-o vizita si am baut o berica...hic!
Tare faina ai fost la nunta
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 monnvas - nu spun decat atat: aoleu... aoleu... aoleu il pupacim pe cristi (ca-i baiat mare acum, nuuuu?) Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor |
Sa vezi chestie. In ultima vreme se loveste mai rau, dar plange mai putin.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)