Ghiocei de martie-aprilie 2009***206***
Raspunsuri - Pagina 11
dannnah spune:
Doamneeee, ce m-am mai distrat cum se prapadea ala mic de ras!!!
E molipsitor, am ras si eu odata cu el!
Mara
Bebelusa Mara 23 martie 2009
Anaan spune:
Da,si eu m-am distrat de minune cu Vladimir!
Va las niste poze cu pinguinul meu http://picasaweb.google.ro/105307725673140099193/RapsodiiDePrimavara2010#5471086703661390882 si ma duc la munca.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Gianina34 spune:
un coleg de-al meu de servici tocmai a fost sunat de copii ca ia fost sparta casa - la modul usile in mijlocul curtii ca, casa intoarsa cu fundul in sus furat tot: electrocasnice, haine, ....
si asta in miezul zilei
va dati seama ce vremuri vin?
vai de capul nostru ce ne asteapta
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
novus spune:
Helllouuuuuuu !!
Am ajuns acasaaaaaaaaaaa !!!
Va multumesc din suflet pt ca ati fost alaturi de noi 
in aceasta experineta urata si imi pare rau ca in loc sa ajung la Buc sa va cunosc am ajuns sa fac cunostinta cu spitalul de copii din Deva
!!
Zambarici e bine, e sub tratament inca vreo 3 zile, sper sa se vindece complet pt ca avem de mers la o alta intalneala, nu
?!
Am avut laringita si bronsolita acuta, acum doar mai tuseste putin .
Intru mai pe seara la buhuhu, acum vreau sa ma pun la curent cu noutatile ca sunt cam rupta de realitate da' imi revin eu repede ![]()

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor ! 
Gianina34 spune:
pupacim zambariciul mic insanatosit

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Helllouuuuuuu !! Am ajuns acasaaaaaaaaaaa !!! Va multumesc din suflet pt ca ati fost alaturi de noi ![]() in aceasta experineta urata si imi pare rau ca in loc sa ajung la Buc sa va cunosc am ajuns sa fac cunostinta cu spitalul de copii din Deva !!Zambarici e bine, e sub tratament inca vreo 3 zile, sper sa se vindece complet pt ca avem de mers la o alta intalneala, nu ?!Am avut laringita si bronsolita acuta, acum doar mai tuseste putin . Intru mai pe seara la buhuhu, acum vreau sa ma pun la curent cu noutatile ca sunt cam rupta de realitate da' imi revin eu repede ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zambariciul insanatosit! Si
pentru mami! Ne vedem la intalneala de la Sighisoara! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
m_monique spune:
| citat din mesajul lui aris26 fetelor cu copii mai mari: ce jucarie si-ar dori un fetitza de doi ani? ma gandeam la o papusha zapf care trebuie hranita, schimbata etc....dar oare nu e prea mult pt 2 ani? am o aniversare f speciala si vreau sa ii iau ceva dragutz si tare imi e ca iar ii iau haine si de haine se bucura mama nu copilul. Help! |
o papusa bebelus de genul asta mi se pare o idee buna.
lui andrei la 2 ani in placeau jucariile de genul: aspirator, blender, prajitor de paine, set de bucatarie, masina de spalat.
carla28 spune:
| citat din mesajul lui novus Helllouuuuuuu !! Am ajuns acasaaaaaaaaaaa !!! Va multumesc din suflet pt ca ati fost alaturi de noi ![]() in aceasta experineta urata si imi pare rau ca in loc sa ajung la Buc sa va cunosc am ajuns sa fac cunostinta cu spitalul de copii din Deva !!Zambarici e bine, e sub tratament inca vreo 3 zile, sper sa se vindece complet pt ca avem de mers la o alta intalneala, nu ?!Am avut laringita si bronsolita acuta, acum doar mai tuseste putin . Intru mai pe seara la buhuhu, acum vreau sa ma pun la curent cu noutatile ca sunt cam rupta de realitate da' imi revin eu repede ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! ![]() |
Bine ati revenit!

Pentru Zambarici
, si sa uite repede experienta cu spitalul.www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
m_monique spune:
inapreada de curand ai mei au fost deranjati la burta, si le-am dat urmatorul meniu:
- lapte fara lactoza humana (ioana bea in mod normal lapte nestle junior). asta poate fi preparat fie de consistenta laptelui, fie de consistenta unei mancari
- mar copt cu branza preparata in casa
- banane
- telemea cu masline
- paine prajita
- orez cu morcovi, si pt gust (ca nu-l mancau) am adaugat pastarnac, ardei si patrunjel verde
- carne de pui fiarta sau gratar
- budinca de macaroane cu branza la cuptor
edit: poti sa folosesti si cereale nestle "burtica sanatoasa" pe care le prepari cu apa, nu cu lapte. eventual le mai amesteci cu mar copt.