Ghiocei de martie-aprilie 2009***206***
Raspunsuri - Pagina 10
carla28 spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui aris26 colectia aia de la adevarul o are pe toata. dar o alta carte e o idee excelenta(o sa fac un studiu de piata pe net). dar ce jucarie? ai vreo idee?
![]() 25 martie 2009 |
In general fetitele sunt atrase de :
- casa de jucarie, bucatarii de jucarie
- papusi cu garderobe, machiaj, etc
- obiecte casnice in miniatura
- puzzle, creioane si carte de colorat, carioci, plastelina, etc...
- o poseta pentru fete
- agrafe, fundite, bentite, cordelute
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda 'Mneata la amiaz' Vreau si eu niste cafea ca nu a apucat dimi' sa o beau k lumea ca Ian a fost super miriit. E normal sa aiba scaune moi (5, 6, 7/zi) timp de 5 zile SI SA FIE DE LA DINTI??? Ian nu are decit 2 dinti jos si, in rest, pauza! Diseara il duc la doctor ca mi-era dor de ea ![]() ![]() Fug la baie si revin Gina lu' Ian Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Grea intrebare, dar daca e de la dinti, ar trebui sa mai fie si alte semne:
- il mananca gingia, baga manuta in gurita, roade tot ce prinde, plange din senin, e marait tot timpul, se trezeste din somn
- daca e de la papa, eu zic ca trebuia sa treaca deja
- cel mai bine se pronunta un medic
aris26 spune:
merci mult
deci nu e prea complicata papusha? ca eu vazusem in poze doar fete de vreo 4 ani jucandu-se cu ea. dar mie mi se pare o jucarie f deshteapta pe care nu o primeshte cu orice ocazie
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Da,a papusa asa cum ai descris-o...mai sunt si alte jucarii castele/seturi de bucatrie/de calcat....care scot sunete...au lumini...dar papusa e SUPER Bazar general pe DC Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |

25 martie 2009
aris26 spune:
are si humana si nan. nu ai voie nimic cu lapte, nici iaurt, nici branza
| citat din mesajul lui inapreda Bianca ![]() La alimentatie am fost atenta dar lapte n-am stiut ca tre' fara lactoza ![]() I-am dat morcovi cu orez si carnitza de vitel; carnea e ok, nu? Dar iaurturile? Dar mozarella? ![]() ![]() Gina lu' Ian Ian are 1 an! Ian 1 an + |

25 martie 2009
aris26 spune:
curte nu are. dupa cele de la imaginarium si eu
dar au si nishte preturi de te cruceshti
| citat din mesajul lui inapreda Aris, daca sta la casa, ceva jucarie de exterior; pe b e s t k i d s au ceva promotii; mie imi mai plac jucariile de pe imaginarium. Gina lu' Ian Ian are 1 an! Ian 1 an + |

25 martie 2009
aris26 spune:
ba nu ar trebui sa stii tu tot, ca de aia unii fac o facutate de 5 ani special pt asta si inca nu mai stiu cati ani rezidentiat de pediatrie. nu-ti mai da cu pumnii in cap ca nu ai cum sa le stii pe toate. eu stiam pt ca ne-a bagat o data pediatrul la regim, asa ca el mi-a spus ca nu are voie:
- lapte de orice fel, doar lapte fara lactoza.
- lactate(iaurt, branza, cascaval..etc)
- fructe si sucuri de fructe.
- fiertura de carne. adica fierbi carnea separat, arunci zeama. legumele separat si pasezi la gramada.
- nu cioba acrita cu borsh sau lamaie.
si f mare grija sa fie hidratat. minim 1,5l de lichide pe zi
| citat din mesajul lui inapreda Gianina, multumesc frumos si tie ![]() Cind vad cite stiti voi mi-e ciuda pe mine, desi, de cite ori am timp, numai publicatii/carti despre copii citesc. Pe net, idem. Aku, mor de nervi ca n-am stiut ca NU trebuia sa-i dau laptele praf obisnuit Mi-e ciuda cind ma gindesc ca el e mic si NU poate lua decizii, tre' sa le ia ma-sa (care se presupune ca-i responsabila!)in locul lui si ma-sa e cu pluta ![]() ![]() ![]() Gina lu' Ian Ian are 1 an! Ian 1 an + |

25 martie 2009
Anaan spune:
Salutare!
Am citit in mare graba, ca zi am fost singura cu bebe, am facut mancare, ceva curatenie, l-am scos putin la aer, am tradus o chestie. acum puiul mic doarme si eu am aruncat un ochi, sa vad ce mai faceti. De la 3 am meditatii si vine tanti sa stea cu el...asa ca am o zi plina
Aris, multumesc de scutece; sunt foarte multumita de ele
; m-ai castigat de client! Pachetoaie
mai mari nu sunt?
Ina, ai fost faina de tot la nunta!!!
Referitor la kkcelile lui Ian, dupa cum le descrii, eu zic ca-i posibil sa fie de la dinti: cu Andrei patesc la fel, cu vreo doua saptamani inainte de eruptia propriu-zisa, deci nu se adauga simptome de genul celor mentionate de Carla(muscaturi, balit etc). Nu te mai autoflagela, ca, oricat ne informam noi, tot nu le stim pe toate...si, vorba Gianinei, nevoia te invata!
Simplyana
ca te-ai gandit la noi( Fachirul meu a mai eliminat doua bucatele de sticla, nu a avut scaune cu sange, sper ca totu-i ok).Rezista cu stoicism pe baricade contra atacului socresc!
O intrebare: Andrei are de marti o viroza, ia antibiotice
...oare sa-l scot pe afara?Ca am iesit cu el doar asa, cate un sfert de ora, sa se aeriseasca putin.(nu are muci, nu tuseste, dar avea rosu in gat si febra...acum nu le mai are nici pe astea)Tratament are de luat pana maine inclusiv.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
aris26 spune:
carla - merci. daca nu reusesc cu papusa am vazut la toyplex un set cu masa de calcat, mop si o bucatarie...cred ca e la fix
25 martie 2009
carla28 spune:
| citat din mesajul lui aris26 carla - merci. daca nu reusesc cu papusa am vazut la toyplex un set cu masa de calcat, mop si o bucatarie...cred ca e la fix ![]() 25 martie 2009 |
sigur se va bucura, dar mai tarziu, va fugi mancand pamantul de ele
carla28 spune:
| citat din mesajul lui Anaan Salutare! Am citit in mare graba, ca zi am fost singura cu bebe, am facut mancare, ceva curatenie, l-am scos putin la aer, am tradus o chestie. acum puiul mic doarme si eu am aruncat un ochi, sa vad ce mai faceti. De la 3 am meditatii si vine tanti sa stea cu el...asa ca am o zi plina ![]() Aris, multumesc de scutece; sunt foarte multumita de ele ; m-ai castigat de client! PachetoaieIna, ai fost faina de tot la nunta!!! Referitor la kkcelile lui Ian, dupa cum le descrii, eu zic ca-i posibil sa fie de la dinti: cu Andrei patesc la fel, cu vreo doua saptamani inainte de eruptia propriu-zisa, deci nu se adauga simptome de genul celor mentionate de Carla(muscaturi, balit etc). Nu te mai autoflagela, ca, oricat ne informam noi, tot nu le stim pe toate...si, vorba Gianinei, nevoia te invata!![]() Simplyana ca te-ai gandit la noi( Fachirul meu a mai eliminat doua bucatele de sticla, nu a avut scaune cu sange, sper ca totu-i ok).Rezista cu stoicism pe baricade contra atacului socresc!![]() O intrebare: Andrei are de marti o viroza, ia antibiotice ...oare sa-l scot pe afara?Ca am iesit cu el doar asa, cate un sfert de ora, sa se aeriseasca putin.(nu are muci, nu tuseste, dar avea rosu in gat si febra...acum nu le mai are nici pe astea)Tratament are de luat pana maine inclusiv.Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Eu zic sa-l scoti afara linistita, nu-i face decat bine. Il
sa treaca repede.www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE