Aradence DC (142)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaxena spune:

MULTUMIM. de obicei duminca o petrecem in familie,dar in restul saptamanii nik.

Mergi la inceput

voi ce planuri aveti pt saptamana ce vine?

Mergi la inceput

fetele eu ma bag la somn e si timpul nu?? totusi e aproape 2.va doresc tuturor o duminica placuta si la ingerasii vostri la fel.adorm aici poate raspunsurile mele sunt mai seci e chestie de moment pina ma voi obisnui cu termenii si cu voi e prima data cand vb pe forum (pina acum am scris si numai eu am citit)pupici multi duminica placuta tuturor mamicilor si viitoarelor mamici si nu in ultimul rand prichindeilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Oana cred ca micuta ta e tare cuminte de poti sa stai asa de tarziu pe net. Mai alaptezi?

Noi saptamana viitoare vom avea saptamana maraton. Marti are Alex concert de pian cu ocazia zilei de 1 iunie, joi are Daria serbare la balet, si nu stiu cum o sa fac ca se suprapune peste concursul pentru gradinita anului si nu vrau sa ratez cu Ada si Alinamoro, vineri pleaca Daria la concurs la Satu Mare cu majoretele asa ca trebuie sa o pregatesc, intre timp lucru, mancare spalat si toate cele obisnuite.

Cristina nu le mai duci pe fete la inot? Au crescut tare mult si sunt tare frumoase.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Salutare fetelor!

A fost Alexandra la Primarie si a venit acasa tot cu scheme de majoreta. Poate ajungem si astazi la Armonia.
Multumim Miha de info.Le doresc succes copiilor tai!Bafta!
Noi tot vrem sa o inscriem pe Alexandra la un curs de dans dar nu stim unde, aveti vreo recomandare?

Eu m-am trezit azi cu chef de facut dulceturi anul asta, dar as vrea sa le fac cu fructoza si daca tot v-am auzit pe voi ca folositi fructoza va rog sa-mi spuneti si mie de unde o luati.
Am in plan dulceata de capsuni si de nuci verzi, wau ce pofta mi-am facut

Oanaxena ai o frumusete de fetita! Sa-ti traiasca si sa fi-ti sanatoase. Chiar din Iasi,Iasi esti? Harlaul iti zice ceva?

Ne pregatim de plecare doar eu cu Alexandra ca nu avem Gabi (asa ii zice Ale la tata-su, si toata lumea ne intreaba de ce ii zice asa. Are perioade cand ii zice si tati ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Hello,

Diana, io ma bucur ca nu intrati in greva ca imi trebe un CF. Ce copii de la Ghioroc s-au imbolnavit?
Fructoza ne-a luat Ada de la Alba, asa ca pe ea sa o intrebi.

Oanaxena, e o scumpete Beatrice. Mama mea sta pe Doja, chiar langa spital si Bogdi e pe acolo mai mereu cand nu e la gradi.
Saptamana asta nu facem mare lucru, la munca si pe langa casa. Abia astept duminica sa meergem la Zoo la Timisoara.

Ce poze ce poze de-ale Dianei???

DianaR, multumesc de urari pt masina.

Miha io as face greva in locul tau cu facutul mancarii . E la moda greva.

Bogdi e mai bine, nu a mai facut febra si azi era in verva, mai tuseste destul de urat, dar e ok.
Io is tot asa cu sinusita da mai facut ceva alergie si de la gat in jos pana sub sani, atat in fata, cat si in spate is cu bubite mici si rosii si ma mananca de mor. Am luat aerius da nu stiu ce sa mai iau altceva, nici nu stiu de la ce am facut, ori de la antibiotic (cu toate ca am mai luat augmentin) sau de la mancarea de vineri de la lucru .

Mai vreau sa va rog ceva pe voi Alina, DianaR, Alina.a, care sunteti mai in domeniu, sau pe celelalte daca v-ti confruntat cu asta ... varului meu i-a iesit anul trecut pt prima data un furuncul la fund, s-a operat de cateva ori ca tot nu a fost ok, i-a mai iesit odata si amu din nou, in alt loc. E la pamant, aproape ca nu se poate misca deloc, slab, alb ca varul, il doare groaznic, nici nu mai vrea sa auda de operat ca a vazut ca in ciuda operatiilor (facute pe viu) si a tratamentului tot i-au iesit, a luat o gramada de medicamente, s-a dat cu creme, acum e hotarat sa-l lase sa se coaca si sa il stoarca matusa-mea, a zis ca mai rau ca la operatie nu poate fi ... a folosit si ihtiol si tot asa ... nu mai stie matusa-mea ce sa faca sa nu ii mai apara asa ca va intreb pe voi ce poate sa faca, ce analize ca sa ii arate ce infectie e, ce medicamente, la ce doctori, orice credeti ca il ajuta. Aici a fost la Stoica, apoi la municipal, la nu stiu ce chirurg, s-a operat si la Timi de 2 ori si nu mai vrea, ii satul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLAVIA io nu-s in domeniu si un singur furuncul am avut in viata mea, dupa ce l-am nascut pe Tudor.Era la subsoara si a fost nasol rau,m-a durut ca naiba cateva zile pana nu m-am incumetat dupa documentari pe net sa ma dau cu crema aia pentru mastita la ugerul vacilor Se cheama Mibazon si exact cum am citit ca le-a trecut unora cu asa ceva si mie mi-a disparut in 3-5 zile ca si cum n-ar fi fost! M-am dat cu ea doar de doua ori pe zi, ca inca alaptam ... Si asistenta doctoritei de familie ma trimisese la chirurgie urgente sa mi-l scoata Mi-a mai zis de ceva creme pe care le-am incercat si care n-au avut niciun efect.Daca n-a incercat varul tau chestia asta poate ar trebui sa incerce.Am mai citit de unii care au avut multe recidive,chiar si operatii si cu chestia asta le-a trecut de tot!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Moni mersi de sfat, i-am spus la matusa mea de crema.

Miha, nu va poate opri omu din drum pe tine si pe Susu . Io incercam sa va atrag atentia la gelaterie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ollllllllllllllllllllllllahhh gagici .Ma bucur ca nu m-ati uitat ,cu sau fara dicotiledonate .Sa-nteleg ca Daria si-a facut tema la Ada acasa?

Miha eu de abia asteptam sa vad lucrarea Dariei pt concursul de bio ,dar se pare ca nu a mai avut timp si de ea.M-am distrat de Daria la ora ,ca s-a fastacit ce s-a fastacit pana mi-a spus ca ati fost la Ada .

Flavia crede-ma ca savurez la maxim mutrita de bebelus a lui serban .In curand va deveni un barbatel cu ifose si toane ca sora-sa si atunci ...nu stiu cema fac.

Cristina habar nu am unde ati fost in concediu dar nasol de tot daca v-ati imbolnavit pe acolo.

Diana faine pozele,eu am doar cateva.
Oanaxena, bine ai venit!Ai o dulceata de fetita.

Pana una alta,de pictura Melaniei ce ziceti?e prima din albumul de aici

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Helou, helou helou1
Am citit doar pe fuga si sunt EXTREM EXTREM EXTREM de fericita ca nu v-ati dus la Timi
Duminica venim si noi....URAAAAAAAAAAAAAAAAA

Bine ai venit OanaXena

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput