Aradence DC (142)
Raspunsuri - Pagina 18
gabitzica spune:
Diana superbe pozele cu copiii in iarba, cea in care se tin de mana e extraordinara. Chiar ma gandeam ieri oare ce poze o sa faci la concursul asta si azi am gasit albumul. Sunt superbe si tricourile, cred ca sunt opera ta , nu? Felcitarile mele! E zic ca ai laptop-ul asigurat
Oanaxena ce vremuri cand ne plimbam cu carucioarele...Ai mei sunt mari, Tudor merge la scoala la toamna iar Ioana e grupa mica la gradi.
Flavia pomeneai tu zilele trecute de vremurile cand ne intalneam aproape zilnic la plimbare cu carucioarele...
oanaxena spune:
buna tuturor,
alinamoro vaccinul pe care lam cumparat se numeste INFANRIX.
si doctoritza ma de familie imi putea comanda pentaxim cu 150 RON dar acest vaccin nu contine antihepatita B atentie pt cei ce vorsa cumpere pentaxin,ANTIHEPATITA B trebuie cumparat separat.
si ajungi cam aproape la aceeasi bani si ii faci la bebe doua intepaturi.INFANRIX-UL contine si ANTIHEPATITA B.
86cmm spune:
hello fetelor...multumesc de intrebare:)...eu sunt binisor..m'a prins raceala putin...de fapt am cules'o de la soramea...sper sa scap repede de ea ca nu sunt ft tare racita...mai mult ma ustura gatul..in rest sunt bine...astept sa treaca odata timpul sa scap de burta..parca nu mai am rabadre..mi se pare ca asa mult mai este pana sa nasc..stie cineva cum e cu vaccinele la 7 luni sau la cat..??cele pe care le primeti de la medicul de fam..??(gravidele)..eu o singura data am fost la Dr.mea de cand sunt gravida..ma tot cheama,da degeaba..ca nu ma atrage nimic sa merg la ea ca nu'mi place de ea:P...o sa fiu acum nevoita sa merg daca trebuie pt vaccine..nah..eu va las ca v'am plictisit destul..va doresc un weekend placut...aveti grija de voi..va pup;)
cristina 26+
oanaxena spune:
flavia ramona fetitza mea se numeste BEATRICE-MARIA intradevar poate am fost un pic neabdatoare cu raspunsurile dar nu sunt la prima incercare de ami face prietene pe internet am incercat de mai multe ori fara raspuns de fiecare data.pupici
oanaxena spune:
monica 70 eu sunt din IASI in arad sunt de vreo 6 ani dar mare parte am fost plecata in austria si germania in tenerife,deci nu prea ma stat pe aici de asta nici nu am reusit sami fac prietene,am veni in tara cand eram insarcinata in 4 luni am nascut aici.si acum ies in parc si parca e urat sa iesi de una singura.
oanaxena spune:
va multumsc tuturor ca miati raspuns acum sunt mai increzatoare ca imi pot face noi prietene si ca o sa mai pot gasi raspunsuri la tot ce ma ingrijoreaza in legatura cu bebe.am incercat sa pun si poze dar miau spus ca sunt noua si trebuie sa mai stept pina imi pot activa albumul,as vrea sa va fac cu nostinta cu printesa mea BEATRICE MARIA dar mai steptam .cum aflu cad imi pot activa albumul?
oanaxena spune:
86CMM acel vaccin care il faci la 7 luni este antitetanus si nu este neaparat sal faci. de ex eu nu lam facut eu am mers la simedrea la laser system (amfost la el de cateva ori la eco)si am intrebat daca este neaparat sal fac si el a zis ca nu,daca crezi ca te risti si umbli in medii in care te poti rani sau unde exista pericolul de a te infecta da,dar cand tu stai acasa si nu esti la lucru unde nu este pericol nu e musai sa il faci.si eu am fost racit cand am fost gravidutza si am mancat lamaie si in ceai miam pus lamaie foarte multa lamaie am consumat si am scapat de raceala.poti incerca si tu pe mine ma ajutat.insanatosire grabnica
monica70 spune:
OANAXENA poti pune pozele in webshots,photobucket,dropshots sau altele de genul asta ,iti faci cont pe unul din ele si pui apoi linkul aici.
O sa iti faci prietene sigur,uite mai sunt pe-aici si cateva gravidutze care in curand vor avea bebe mic si veti avea din plin subiecte de conversatie.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
oanaxena spune:
MONICA 70 TREBUIE SA DESCARC WEBSHOTS si sal instales si apoi ma lasa sa imi fac cont la ei?nu vad nicaieri undesa ma loghez.nu vreau sa te tresez
oanaxena spune:
monica70 se pare ca amreusit sa imi fac cont sa vad daca reusesc sa pun pozele aici.pupiciiiii