Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna dimineata... si noi schimbam azi semnatura!!!
Mai avem o saptamana si ne vedem la eco, abia astept ...ca-mi bubuie capul de prostii! Ce sa fac daca nu-s si eu un om normal (adica o gravida normala) sa am simptome sau ceva...!? Singura chestie este ca a crescut burtica, sanii au ramas ca hartile de geografie si ...aseara am remarcat ca a aparut o dunguta verticala mai maronie la burtica (vorbeati de curand despre asta, dar nu mai stiu ce...).
Vreau sa treaca repede ziua de azi, sa vina weekendul!
Sunset (pot sa-ti zic pe nume, Adela?), cum a fost ieri cu noul program? Eu in primele zile simteam ca plutesc.
la toate.

Symo 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata.

si noi dam de baut azi ca a mai trecut o saptamana...

am o intrebare: voi treceti saptamanile implinite sau cea in care urmeaza sa intrati ?

adica eu am 11 gata trecute, de azi intram in a 12-a

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Eu am 16 sapt incheiate, de maine intru' in sapt 17!

Symo 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Eu am 16 sapt incheiate, de maine intru' in sapt 17!

Symo 16+

deci suntem pe aceeasi lungime de unda

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineatza fetelor,

Am ascultat si eu conferinta depresa a lui Basescu si a zis ca sfatul lui pentru Guvern este sa se atangi cat mai putin de indemnizatia pentru crestea copilului. Deci eu spun sa stam linistite ca ini nici un caz nu se va reduce la 600 Ron si nu cred ca va taia mult din ea.

10+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

fetelor,de 2 spt incoace stranut de 3-4 ori pe zi,dc? eu pana acum nu am stranutat deloc, nu mi-e frig sau ceva ....si e un stranut mai puternic il simt si la burtica....nu stiu ce sa fac

8 + saptamani
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

symo ce mari sunteti 17 sapt...sa ajungeti cu bine la 40. Numele de adela nu este numele meu adevarat...sunt undercover ....cat despre prima zi de prog redus...a fosu superrr..pt mine... mi s-au aruncat niste priviri cand am plecat acasa la 15:30 dar nu-mi pasa...bebele meu sa fie sanatos...restul le dam la

Doamne ai grija si de noi 12+

Mergi la inceput

Si eu imi trec saptamana imediat cand incepe caci abia astept sa schimb semnatura . fetelor azi am baut un pahar de Cola si ma simt vinovata . dar mi-era asa pofta, ca era rece si curgea apa pe sticla.
Abia astept sa ma duc si eu saptamana viitoare la eco, cred ca pana joi o sa va inebunesc. De data asta merge si tati cu noi. asa emotii mari am.....sper sa fie totul bine.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Symo, e normal sa-ti apara dunga maronie pe burtica. La toate ne va aparea in curand. Si eu am uitat de ce....
Vreau sa dorm si sa stau in natura!!!Si azi am asa o zi grea!

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Bravo adela. acolo si trebuie sa pui toate rautatile colegilor.
Am avut si eu azi o mica cearta cu o colega dar nu am lasat-o sa ma afecteze. Eu am in mine o minune mica de care trebuie sa am grija asa ca nimic nu trebuie sa ma atinga.

10+

Mergi la inceput