Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 3
bebelu86 spune:
multumesc fetelor
Felicitari burticilor care au reusit sa aiba program redus.
Felicitari celor care au venit cu vesti de la eco.
imi doresc sa venim de acu incolo toate cu asemenea vesti pana in momentul nasterii. si dupa cu vesti bune despre bb cum creste
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+
sugubina spune:
Daa si pe mine m-a luat somnul de sarcina! Deci e ca si cum as avea o pata pe creier! Si nu mai judec calumea..Rog lumea din jur, colegii sa ma inteleaga si sa imi spuna totul ca la prosti
Tre sa plec sa ma patucinizez ce mai!
Cine zice de chiftele..miam mi-ai trezit pofta.
sugubina +10
lorin7774 spune:
Fetili, multam' !
o sa fac probabil sambata ca nu vreau s-o mai lalai mult...sa iasa o data rezultatele si sa-mi vad de treaba !
adevarul e ca parca ma intereseaza mai tare ecografia in sine decat cealalta parte a testului....dar de'....facem ca asa scrie la carte...
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
10+
sugubina spune:
vmadelain deci trebuie luat sange in aceiasi zi cu eco? Eu de ex am luni la ora 17; si recoltarile la Synevo unde vreau sa fac sunt doar pana la 14. M-as duce deci marti imediat a doua zi.. Nu cred ca e asa grav, nu?
sugubina +10
mirunam spune:
Sugubina, nu trebuie sa fie in aceiasi zi. La medlife se accepta maxim 4 zile diferenta intre eco si analizele de sange. Eu am fost dupa 3 zile.
In 3 zile copilul nu creste atat de mult incat sa influenteze rezultatul. Oricum e o proportie statistica...
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 14 +
misticgirl spune:
Bebelu86, ma bucur pt vestile bune! Sa dea Dumnezeu sa venim toate numai cu vesti bune de la echografii.
Multumesc pentru felicitari!!! Cred ca va imaginati cat de fericita sunt . M-am uitat aseara de 3 ori la DVD, cu sotul si cu Nicholas. In seara asta trece mama pe la noi, deci voi revedea bebelusul dragut din nou (cum vine cineva la noi, Nicholas arata pozele si DVD-ul ). Este atat de entuziasmat, de fericit, de interesat de evolutia bebelusului...ca un adult. Eu nu m-am ferit de el, i-am explicat totul despre sarcina si despre cum a venit el pe lume de cand era f mic si am putut vorbi cu el la un nivel la care sa inteleaga ce spun (cred ca avea vreo 3 ani si ceva, spre 4). Vazuse poze cu mine insarcinata, dar acum e si mai fascinat :). Si imi spune mereu sa mananc, ca sa pape si "iepurasul", sa fac pipi, ca a facut "iepurasul", sa dorm ca sa creasca "iepurasul" .
Claudia 13+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misticgirl Bebelu86, ma bucur pt vestile bune! Sa dea Dumnezeu sa venim toate numai cu vesti bune de la echografii. Multumesc pentru felicitari!!! Cred ca va imaginati cat de fericita sunt . M-am uitat aseara de 3 ori la DVD, cu sotul si cu Nicholas. In seara asta trece mama pe la noi, deci voi revedea bebelusul dragut din nou (cum vine cineva la noi, Nicholas arata pozele si DVD-ul ). Este atat de entuziasmat, de fericit, de interesat de evolutia bebelusului...ca un adult. Eu nu m-am ferit de el, i-am explicat totul despre sarcina si despre cum a venit el pe lume de cand era f mic si am putut vorbi cu el la un nivel la care sa inteleaga ce spun (cred ca avea vreo 3 ani si ceva, spre 4). Vazuse poze cu mine insarcinata, dar acum e si mai fascinat :). Si imi spune mereu sa mananc, ca sa pape si "iepurasul", sa fac pipi, ca a facut "iepurasul", sa dorm ca sa creasca "iepurasul" . Claudia 13+ si Nicholas (25.11.04) http://community.webshots.com/user/misticgirl |
Genial! Asa e si al meu... ii da masinute sa se joace, acum cateva seri aveam parcare pe burta
Claudia cum i-ai explicat ca s-a nascut??? Eu am nascut normal dar i-am spus ca m-a operat doctorul si l-a scos din burtica.
Inca nu i-am spus de alaptat
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 14 +
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina vmadelain deci trebuie luat sange in aceiasi zi cu eco? Eu de ex am luni la ora 17; si recoltarile la Synevo unde vreau sa fac sunt doar pana la 14. M-as duce deci marti imediat a doua zi.. Nu cred ca e asa grav, nu? sugubina +10 |
Sugubina eu stiu de la medicul meu si din cate am mai citit(reviste- Super Bebe, internet), ca trebuie ca recoltarea sangelui pentru bitest trebuie sa se faca in aceeasi zi sau in termen de 24 de ore de la echografie, e ceva legat de masuratori, etc...nu stiu detalii exacte.Aceasta masura este luata pentru acuratetea investigatiei.
Daca te duci marti, te incadrezi in cele 24 de ore, nu?Nu cred ca e problema daca te duci a doua zi.
Madalina11+