Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

ratusca baftaaaa

Doamne ai grija si de noi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Ratusca multa multa bafta. iti tinem pumnii sa vii cu vesti bune

10+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Ratusca te asteptam cu vesti bune.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

crisuletz pe unde esti??

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

la mine sunt porumbei maro-roscat care vin de 1 an si "canta" apoi pleaca...pe aici prin zona sunt vreo 2 oameni care cresc porumbei..anyway eu nu cred in superstitii..

si 13+

Buna burtici!

Eu am porumbei la geam la baie, gri inchis, si-au facut cuib si acum e la a treia generatie...sa inteleg ca o sa baietei multi???

Ma scuzati ca nu sunt asa activa...dar sunt cam ocupata cu starile de greata, voma, pe care nu prea le pot stavili!, iar durerea de cap persista...but life goes on!!!

Va pup!!

Madalina11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

buna burtici..va tare, tare pe toate..am reusit si eu sa intru dar nu stau decat putin pt ca trebuie sa merg la dr azi facem bi testul si am atatea emotii..nu mai pot...
MSymo, alinuscha si eu am pierdut o sarcina de 21 de saptamani anul trecut si credeti ma ca zi de zi sunt stresata si tresar la oice durere de burtica sau intepatura..nu va mai spun ce chin este cand trebuie sa merg la baie pt ca de cate ori merg mi-e frica sa nu vad vreo urma rosie ceva...
Eu fac bi testul la dr Dragos Albu la medlife..sper sa fie ok..intru diseara si va spun..cateva burtici mi l-au recomandat si mi-au spus ca este bun..eu am auzit de el de la mai multe prietene care au mers la dansul..daca mai stiti cate ceva despre el va rog sa-mi spuneti..va pupic..

11+ si ingeras in ceruri

Bafta multa! Sa ne vii cu vesti bune!!!

Madalina11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

crisuletz pe unde esti??

si 13+

Este la Arad, zicea ca se opereaza bunica ei. Probabil nu are acces la net sau e prea ocupata. Sper sa fie bine si ea si bunica

Ana 14+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hai ratusca! Te asteptam cu vesti bune.

Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Fie omul cat de mic dupa masa doarme-un pic DEci m-a luat un somn dupa ce am mancat.. Cred ca ma duc sa trag un pui de somn pe canapeaua din biroul sefului, profit ca e plecat din tara

Ana 14+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Ce bine de tine Anya ca nu ai sef. Du-te repede si intinde-te ca asa m-as intinde si eu numai ca nu am unde.
Doura ia zine ce ai facut azi de mancare. ai asa un stil fain sa descriii ca vizualizez tot

10+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput