Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (8)
Raspunsuri - Pagina 8
anda77 spune:
apropos de rochii ca am vazut ca ati vorbit muuuuult despre asta:), stiti la ce mi-a ramas mie gandul: a avut meems o rochie galbena lunga la o intalnire cu niste colegi, mai demult. Doamne, ce frumoasa era. si rochia si meems. bine , mie nu mi-ar sta in veci asa bine cu nuanta aia, io-s satena cu tenul tern ca si culoare, deci nu ar fi efectul spectaculos ca la ea, dar poate alta culoare. poate ajung vreodata in california sa pipai materialul:)), ca sa vad ce sa-mi comand aici. presupunem ca am si bani la vremea respectiva:D
bb_alinus spune:
Lavi superbe pozele voastre, chiar ca faina iesirea de weekend! Iar fetele ce mari sunt!
Anda si eu imi amintesc rochita cu pricina, superba intr-adevar dar acum sper ca " coktailul" sa nu fie atat de elegant ca oricum asa de sic nu o sa ma imbrac clar, nu de alta dar ma duc de la servici direct, sau poate doar trec pe acasa.
Eu iti doresc din inima sa iti gasesti cat mai repede job asa cum vrei tu, si desi nu comentez ca as umple pagini, ma doare sufletul cand aud ce se intampla in tara. Taica-meu a iesit la pensie acum o luna, cu 15 % mai putin din start ca a trebuit sa iasa mai devreme de 65 ani ( desi nu el a vrut, nu prea inteleg procedura) iar acum inca 15%.In total 30% mai putin....Si toata lumea da vina pe guvern, cand de fapt de ani buni se stia ca se ajunge aici, nu a fost luata nici o masura dinainte. Se alege calea cea mai usoara, taiem, e simplu nu?
Un alt motiv sa ma felicit ca am plecat din tara, pot sa imi ajut familia desi lozinca alor mei e si acum aceeasi: cat traim noi iti dam tie si nu tu noua....Nu vor sa accepte nimic de la mine asa ca ma multumesc sa ii rasfat aici sau sa ii mai duc prin vacante pe ici pe colo.....deocamdata.
No hai ca m-am intins!
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
meems spune:
Multumesc de urari de sanatate, gatul e mai bine, pan' la urma s-ar putea sa fi fost vorba de alergii, nu de virus. Cred ca si Rianna e atinsa de ceva, e infundata, azi-dimineata ii curgea ochiul stang. Trebuie sa ma documentez mai serios la capitolul alergii, eu n-am avut pana acum de-a face mare lucru cu ele.
rochia mea galbena... Inca o am, e in dulap, Anda poti veni linistita sa pipai materialul. Am purtat-o la intalnirea de 10 ani.
Bb_Alinush, si eu crap de invidie si vreau cronicute detaliate de la Hilton si SATC2 Asta asa, ca sa mai uitam de necazuri. Apropos, cred ca e prima data dupa 15 ani de America, cand ma gandesc ca poate e bine ca nu mai sunt in Romania...
Bic spune:
meems
Si pe Smaranda au apucat-o brusc semne de raceala: tuseste din nou si are guturai. Dar asa guturai-ciorba. Adica curge rau. Pentru ca a aparut din senin, as spune ca mai degraba sint alergii. (pe mine ma maninca gitul de innebuniesc.)
Dar poate fi si o forma de raceala.
Copila vecinei are Pink Eye. Deci, tot felul de "placeri" ale primaverii prin zona.
In caz ca nu sinteti pe FB, sa va relatez niste dialoguri intersante.
1. Intre Asher si Smaranda, patru uni diferenta. La biblioteca. Traducere din limba emgleza.
Sma: "Eu o sa te invit pe tine la ziua mea. Tu o sa ma inviti pe mine?"
Asher: "Daaaa,"zice Asher si dupa o mica ezitare adauga: "Te invit, dar numai dupa ce ajung sa te cunosc mai bine."
Dupa bibloteca am fost acasa la Asher, ca sa o cunoasca mai bine, iar la sfirsit a declarat: "E clar. O invit la ziua mea."
2. Sintem la restaurantul grecesc, iar meniul de copii are poze cu personaje din mitologia greceasca. Smaranda intreaba cine e Athena.
Eu ii spun ca e zeita intelepciunii si ca e foarte desteapta.
La care Smaranda zice cu ochii aia mari si bucurosi ca a facut o mare descoperire.
"Desteapta ca mine!"
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
Info utile despre cresterea copiilor
www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears
www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa
lavi02 spune:
'neata gagici!
Apropo de evenimente mondene, imi amintesc cand eram gravidute si bb_alinus era pana peste cap ca avea multe evenimente la ea pe Coasta de Azur, cu festivalul de la Cannes si nu mai stiu ce... Si ne povestea cum a vazut actorii live prin aeroport :)
So, Alina, nu te stresa, alege o rochie frumoasa cu talia inalta si enjoy! Mai rau de noi, restu' lumii care avem burtica ce trebuie ascunsa
Noki_Lara spune:
Anda, la muuulti ani plini de veselie, belsug si muuulta pasiune!Sa ti se indeplineasca toate dorintele!
Alinus, wooow, cool perioada de petreceri!
Bic - mortali sunt copiii astia!
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Da, mai, azi e 20 ziua Andei!!!
La multi ani Anda !!! Sa fii sanatoasa, Nichita la fel, sa ti se descurce toate itele, sa-ti realizezi toate dorintele si sa fii fericita si senina!!!
catutza spune:
eu sunt acasa, Bia mea aseara a alergat in casa iar pe hol a cazut...in cot se pare, asa ca ne-am facut de o excursie pana la Grigore A. aseara si avem o "manusa" pana la umar, adica toata manutza dreapta este in gips a urlat de cred ca ne-a stiut tot spitalul cand o consulta dr, apoi la radiografie la fel apoi cand ii punea gipsul eu o tineam de manutza si a inceput sa o loveasca cu picioarele de asistenta
azi am fost cu ea la servici si m-au trimis acasa, maine sta Mihai cu ea, luni sunt eu libera, marti sta Mihai cu ea iar miercuri o iau la servici cu mine si la 13h mergem la control, da Doamne sa ii scoata gipsul si sa fie bine, dr a spus ca o saptamana il tine dar imi spunea cineva ca se poate mai mult...
de la servici imi spuneau sa iau medical dar nu vreau ca dupa ce ca am un salariu "mare"....asa ca sper sa o tina doar o saptamana in gips
bb_alinus spune:
Oh da, am vazut si eu mesaj pe FB ca e ziua Andei! La multi ani si sa fii fericita Anda!
Bic tare haioasa Sma!
Lavi phiiiiiiii ce memorie ai, nici nu am facut legatura!
Da, da, atunci am intalnit multi actori si imi aduc aminte ca eram burtoasa rau cand l-am insotit pe Hugh Grant la launge....ce de amintiri!
Roxiut ce mai faceti voi, cum mai sunteti? Stii ca missa ar sta numai afara acum, de cand suntem langa parc, vrea numai cu bicicleta in parc.
Prietenii ei sunt deja pe doua roti,cred ca in curand o sa i le dam si noi jos ( dar ea e mai fricoasa).
In general copiii vostri mai au roti ajutatoare?
E un soare si un timp superb aici....si va fi si mai si in weekend! Youhuu, maine plecam in Belgia pt 5 zile, la Center Park. Sper sa fie mai bine ca in Ardennes....
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei