Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Foarte fain povestit de Varna, Cristina! Abia astept sa merg si eu!

Alinush- ti-am admirat azi-noapte missa! tare scumpa e si mi se pare ca seamana asa de mult cu tine!

Lavi- se putea sa nu descoperiti voi la restaurant prajitura casei?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Am uitat sa va povestesc ca ieri am fost cu bufnita la dentist - dentista mea clasica, de adulti, nimic fancy de copii. A stat suuper cumintica, i-a gasit doctorita 2 cariute, i le-a si plombat si gata, am scapat si de chestia asta. Mi-am rezolvat si eu ceea ce credeam ca este o carie, dar s-a dovedit a fi o infectie locala a gingiei in jurul unei masele de minte.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki bravo Saralinei pt cumintenia la dentist.
Si eu trebuie sa o programezpe Silvi pt extratie, i-a iesit dintele definitiv in spatele celui de lapte dar cel de lapte nu i se misca mai deloc. Asa ca mi-e tare mila ca o va durea extractia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Phiiiii, cand aud ce cuminti si cooperanti sunt copiii vostri la dentist nu imi vine sa cred. Missa mea si acum are aschia in genunchi si nici in somn nu ma lasa sa i-o scot.

Noki acum parca si eu cred ca seamana cu mine ca tot mai multa lume imi zice.

Lavi, cred ca am pus linkul gresit, dar daca te duci pe mailul anterior, Plopsa, si deschizi Ma galerie, gasesti acolo toate albumele.

Lavi, cand iti trebuiesc rochitele? Ti-am zis, daca pot de aici sa ti le iau le-as putea trimite cu varul meu in weekendul 9-10 July.

Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus nunta este pe 26 iunie. Deci multumesc de oferta.
Insa mai avem o nunta si sambata asta. Pe Nati am cu ce s-o imbrac, o rochita f frumoasa facuta de sora-mea, si stau si ma intreb daca sa nu i-o dau si la nunta cealalta, obtin si un "cost reduction".
Pe Silvia nu prea am cu ce s-o imbrac sambata asta, adica are o rochita festiva dar care i-a cam ramas mica. Asa ca ar cam trebui sa-i cumpar ceva. Daca gasesc ceva frumos pot sa folosesc la ambele nunti.

Wow ce mai show la delfinariu!! Super!
Missa e o dulce! Mie mi se pare ca seamana mai mult cu Phil, dar si cu tine putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ce e mai nasol decat decapitarea? ... sa nu taie cutitul din prima...
http://www.money.ro/intern-1/vladescu-este-inflexibil-toate-pensile-se-taie-cu-15-salariul-fiecarui-bugetar-va-scadea-cu-25.html

nu cumva sa se sacrifice conducerea, cu ce sa-si plateasca sarmanii intretinerea la atatea camere...?

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie la Expozitia de Talente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , super pozele de la Balcic, asa dor imi e de mare
Nu am stiut ca Mihaela a inceput serviciul, sa ii transmiti ca ne e dor de ea

Cristina , eu nici nu vreau sa mai citesc/ sa ma mai uit la tv cand vad ce oameni de xxxxx ne conduc si ce idei salvatoare au azi colegii mei sunt la miting eu nu am putut sa ma duc ca sunt singura in birou si oricum nu cred ca se va rezolva ceva din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am gasit un anunt care ar putea fi interesant pentru cateva persoane de aici:
Anunt achizitii

Asociatia Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie organizeaza, pana la data de 30.05.2010, un concurs pentru a achizitiona urmatoarele servicii:
- realizare site dinamic (www.crji.org ) inclusiv oglinda in limba engleza;
- realizare baza de date on line;
- consultanta achizitionare hardware server.
Pentru detalii va rugam sa ne contactati la adresele sorin.ozon@crji.org si webmaster@crji.org sau la telefon 0740309072.

poate iese ceva pentru una "de-a noastra", stiu ca sunteti mai multe cu web design

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi, tu imi strici statistica....so far tu esti prima care imi aduce aminte ca missa e toata tasu...
Despre imbracat am si eu un stres: nu mai intru in nimic si saptamana viitoare daca nu cumva v-am zis deja sunt invitata la lansarea hotelului Hilton in Haga....Ca invitata de onoare : Paris Hilton, who else:)) Scuze, stiu ca am mai zis-o.
Iar next day sunt invitata la premiera Sex in the city 2 ( io nici pe primul nu l-am vazut), cu dineu de gala si ....tinuta coktail...Unde naiba oi baga balonul?

Si sa mai continui: urmeaza Jazz festival, 2 seri....
Iar deja prin magazine nici nu mai intru ca ma cunosc vanzatoarele ca io sunt aia care nu gaseste nimic niciodata....

Ma duc la conferintele mele, de fapt sa ma rog sa nu mai vina ash cloud -ul ca nu mai poci cu atatea anulari...

Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

moama, alinus, ce te invidiez, vreau si io hilton si SATC2. super. baga ceva babydoll si gata. la SATC2 vreau cronica clar! sa nu uiti! haine, personaje, atmosfera tot tot. macar sa mai ies pt putin timp din mizeria din jurul meu. inca n-am gasit serviciu. imi imprumuta prietenele bani de la luna la luna.

Mergi la inceput