Hello,
Am revenit si noi pe forum...am reusit sa citesc ,dar de scris nu prea.A venit sora/mea la sibiu impreuna cu Ilinca pentru taierea motului lui Cristian ...a fost o mica reuniune de familie,fetele s/au bucurat tare ca s/au revazut...Mi/a placut foarte mult cum se jucau impreuna,se cunoaste deja ca sunt mai mari si au avut to felul de activitati comune .Cristian si el vroia sa se joace cu ele,cateodata il mai dadeau la o parte,dar in general il protejau si isi dadeau cu randul care sa aiba grija de el .
Am trimis si cateva poze cu copii in contul comun,de pe la vizitele la tara(care le-a incatantat pe fete cel mai mult) si de prin Muzeul satului.
Va pup, fug ca am o placinta in cuptor.
Lavi , cat costa sa treci cu bac-ul? ai stat mult pana ai trecut? (banuiesc ca trece cand se umple) unde ati fost cazati de data asta, tot la Balcic? (poze vedem si noi? )
Sa ne traiasca da copiii!
Cora ce placinta faci? Mi-e pofta!
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Aoleu Alinush...nu am vrut sa-ti fac pofta ..am facut o placinta cu mere si apoi pizza de ziua copilului..ca asta a comandat domnisoara mea.Ai fost la eco...ce se ascunde in burtica?