Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (8)
Raspunsuri - Pagina 21
lavi02 spune:
Maria eu consider cadou de 1 iunie excursia la Delfinariu :).
Daca ploua azi facem impreuna choux a la crem, ca isi doresc de mult dar tot n-am apucat.
Meems frumoase pozele de la serbare!!
Adelina bafta multa la noul servici, sa te simti bine acolo!
maria_alexia spune:
Lavi, buna idee, cred ca vom face un tort cu capsuni .
(inventam noi o reteta cu capsuni, frisca, piscoturi... )
mara95 spune:
lavi
andru creste ca din apa, plus ca nu am mai pus poze demult, cred ca din comoditate.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
bianca_mo spune:
la multi ani!!! dragi copii, sa cresteti mari, sa ramaneti frumosi la trup si suflet, si , mai ales, sa fiti sanatosi! mamicilor, sa aveti parte de veselie, frumusete si sanatate in ziua aceasta si in toate cele ce vor urma!
Imi cer scuze pt. lipsa de activitate de pe forum, abia va citesc, nu imi ajunge timpul pentru a va scrie, dar, in general, suntem bine, Serban e cuminte, a mai crescut, ne umplem zilele cu o multime de jocuri si plimbari, asteptam serbarea si , mai ales, VACANTA...
va pup si va doresc tot binele din lume...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
madau spune:
Fetelor help!!!!
Baietelul prietenei mele s-a trezit de dimineata cu o diaree crunta, nu vomita, nu are febra. Are 5 ani copilul. Doctorul nu raspunde la telefon. Ce poate sa-i dea si in ce cantitati? Are in casa asa: Sumetrolim, Ercefuryl, Hydrasec, Smecta, Biotics.... Eu nu stiu, ca Miruna n-a avut niciodata probleme cu burtica
Pup...mersi!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
madau spune:
Uitasem...de ametita ce sunt....LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR, SA NE TRAIASCA SI SA FIE SANATOSI!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
lavi02 spune:
Poate sa-i dea Hydrasec cum scrie in prospect, daca imi amintesc bine cate 1 plic de 30 mg de 3 ori pe zi sau cate 3 plicuri de 10 mg de 3 ori pe zi.
La fel Biotics 3 plicuri pe zi.
Ercefuryl sau Sumetrolim n-as da decat la sfatul medicului. Cel mult Ercefuryl daca o apuca disperarea.
maria_alexia spune:
Imi dau si eu cu parerea: la diaree fara febra eu i-as da loperamid - strange la burtica si atat. lichide multe si regim.
crissy77 spune:
La multi ani tuturor copiilor!
... si celor care inca se mai simt copii (in categoria asta il includ pe bunicul lui Stefan care ieri a implinit o varsta si ne-a invitat din nou azi pe la el, sub pretextul ca se sarbatoreste din nou )
http://www.monitorulsv.ro/Local/2010-06-01/Grevistii-le-au-batut-obrazul-profesorilor-de-imprumut-veniti-la-bacalaureat
Cristina 27 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
ioana_77 spune:
La Multi Ani, sanatooooooosi si fericiti la toti copiii, mici si mari!
Noi suntem in linii mari bine, ce sa va mai spun ca taman ne-am intors de la orl si stef e iar cu urechea in pioneze, macar nu ne-a data antibiotic de data asta ,speram sa se rezolve cu ceva tratamente soft, ca de nu trece buba ne-a amenintat cu ceva mai agresiv, nici nu vreau sa stiu ce inseamna
Roxi, soacra-mea e pe pozitie, acum doua saptamani a stat la noi, saptamana trecuta l-a luat pe Stef la Roman, ca era Maria cu urechile belite (pe ea am dus-o la matusa-mea). acum sunt amandoi acasa (cu soacra), sapt viitoare cred ca o trimit pe Maria la Roman si ramane el la matusa-mea, ca e sub tratament. Maine ma duc sa fac cerere de reinscriere la gradi pt Maria si sa anunt ca nu o mai duc, mi-a ajuns pe anul asta de muci si tuse, luam o pauza, sa se refaca trupa.
sanatate maxima la toata lumea, fug la servici!
Va pup si imbratisez pe toti si toate!