Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (8)
Raspunsuri - Pagina 20
crissy77 spune:
Cris, sa vad ce pot scoate de la fiica-mea pana diseara, week-end-ul asta a fost nebunie curata la noi (2 bebelusi, 4 fetite mari + parintii aferenti ), poate mazgalim si noi ceva pana la noapte. Desenele Teodorei si al Georgianei deja m-au dat gata. hi, hi, si Iris cu floricelele ei roz (la Elise pana si dragonii sunt rozi)
alinush, premiul consta in masa cu proiector care se transforma in tablita magnetica, set pictura (creioane, acuarele etc), pachet 2 kg Tide, valoarea premiului e jumatate din salariul meu pe o luna
catutza, am scris o pag in urma, suntem in greva, nu sustinem bac (vin prof de la alte scoli sau duc copiii la o alta scoala la care nu e greva, deci bac se da), termen nelimitat.
La concurs... acum suntem pe locul 5, la diferenta de 100 p de locul 10 (tb sa fim in primii 10), se voteaza pana diseara la 12, am emotii. Si premiul de la modulul II e tot in val de ~ 500 lei, deci inca visez frumos
Cristina 27 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
mirabilis spune:
Cum am promis, trimit un link la poze in contul comun. Sunt facute de sora mea, care a venit pe aici si cred ca are mai multe albume.
Va doresc o saptamana frumoasa si cu sanatate!
lavi02 spune:
'neata dragelor,
Am sa ma uit la poze mai tarzior, acum trebuie sa trag tare cu munca pt ca Virgil sta cu Nati care are greva la gradinita si de la pranz trebuie sa facem schimb.
Am fost in week-end din nou la mare, tot in Bulgaria. Am inotat putin sambata desi apa e rece, pe la 17-18 grade o estimez eu. Pe fete nu le mai puteam scoate din apa, pe Nati am scos-o zgribulita dar nu recunostea nimic .
Silvia a conchis ca prefera plajele cu pietricele fata de nisip si marea fara valuri, deci avem aceleasi gusturi, ura!
Ieri am fost la delfinariu, in Varna, foarte frumos, ne-a placut! S-a mai scumpit de la preturile listate de Cristina pe blog, acum e 20 leva adult si 14 leva copil, in loc de 10. Dar a meritat, programul e frumos si delfinii foarte simpatici.
Am mers din nou pe la Calarasi cu bacul, la dus am facut 3h45, la intors 4h mergand aproape legal, mai ales prin Bg.
De acum ne potolim, we viitor ne tragem rasuflarea acasa iar celalalt ducem fetele la Alba.
lavi02 spune:
Hihi, naste verisoara lui Virgil, mama Elenei (unele dintre voi poate o stiti de pe la ziua lui Nati). Acum am primit SMS. Al doilea copil e (va fi) baietel
Edit: gata, am un nepotel! Adica Virgil are, dar se pune si la mine, nu???
maria_alexia spune:
Lavi, felicitari pentru plimbare si mai ales pentru nepotel!
Ai o energie molipsitoare .
De fapt, as face bine sa ma molipsesc, azi sunt zombi rau dupa un w/e petrecut prin mall-uri dupa tinuta de gala (si negasit nimic pentru mine, deprimat, enervat etc...) si o noapte zapacita (a fost luna plina de n-am reusit deloc sa adorm???).
lavi02 spune:
Maria multumesc!
Inteleg perfect depresia legata de pierdut vremea prin magazine si negasit nimic.
Mirabilis superbe poze si peisaje in toate cele 3 albume!
Frumoase fetele tale, Constance e de o dulcenie neinchipuita!
proadelina spune:
Fetelor
Multumim de urarile de sanatate. Numai ce ma bucuram ca s-a incalzit vremea ca s-a stricat la loc.
De 3 zile am slujba noua, asa ca ar trebui sa dau
Adelina si Albert (16.11.2005)
bb_alinus spune:
Lavi da chiar plimbareti sunteti! Sa va traiasca nepotelul!
Anda ai fost la medic? Cum e poetul?
Roxi ti-am trimis invitatie pe mailul tau privat, sper ca ai primit-o si ai reusit sa vezi pozele.
Ma uit la tv la o emisiune despre Japonia, Tokio, doamne cum traiesc oamenii aia ca saratelele ....Auzi, pt ca nu ai voie sa ai pisica in casa exista centre unde te duci, si , contra a 8-9 eur poti sa mangai timp de o ora pisici....
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
lavi02 spune:
Multumim de urarile adresate nepotelului!
A nascut super repede, mi-am amintit de nasterea lui Noki, la 8.30 au inceput contractiile, la 10 s-a internat, la 11.45 mi-a dat SMS ca mai are maxim 1 ora, dar la 12 a iesit bb. N-a mai vrut epidurala ca la nasterea Elenei n-a prea prins.
Mara frumoase pozele de la serbare, iar pe Andru mai sa nu-l recunosc!!! Incep sa semene copiii tai!
Alinus dezavantajul la plimbarile astea de week-end e ca numai bine ce intri in atmosfera de relaxare, de concediu, ca trebuie sa te si intorci acasa. De abia astept concediul mare, AMR 1 luna + 1 zi.
Noki ce mai faci, mai rezisti programului?
maria_alexia spune:
Lavi, nu mi-am inceput nici cafeaua in asteptarea postarii tale de dimineata - deja e ritual .
Cum va rasfatati puii de 1 iunie?
Eu imi propusesem sa mergem la vreun eveniment prin oras oriunde altundeva decat in mall (prea mare aglomeratie, agitatie, galagie, consumism etc etc), dar la ce ploi avem zilele astea nu stiu daca avem mari sanse . Mai ales ca nici cadou n-am luat. Dar as vrea sa incerc si fara, sa-i rasfatam fara cadouri si dulciuri. Oare o sa reusim???
Proadelina, felicitari pentru noul job! Sper ca sunteti pe sfarsite si cu varicela...