Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (8)
Raspunsuri - Pagina 11
felicia74 spune:
Catutza cum vii de la statia de metrou Tineretului, o iei pe langa parcul mare (nu prin parc, ca e mai complicat) spre Palatul Copiilor (daca nu stii care e, intrebi, e celebru in zona, sigur gasesti pe cineva sa-ti spuna).
Apoi intri in parcul din spatele Palatului, si te duci in zona cu multe aparate de gimnastica. Treci si de ele si ajungi in zona centrala, de unde se vede cupola circului. E simplu, n-ai cum sa ratezi.
Noi am vazut spectacolul, e ok, Ilinca s-a distrat f.mult. SE vede ca e un circ nou, aflat la inceput de drum, dar atmosfera a fost f.frumoasa.
Un sfat: sa nu stati in primele randuri din tribuna (daca aveti invitatie o sa stati la tribuna nu la loja), ca nu vedeti mai nimic. In randurile de sus e ok, ca multe numere se desfasoara la nivelul solului.
A, si sa nu va inchipuiti ca sunt atatea animale cate ati vazut pe afis. NU sunt decat niste caini si niste serpi imensi. A, ba nu si o maimutica. Dar mie mi-a placut per ansamblu, m-am deconectat pentru 2 ore.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
anda77 spune:
noi nu avem roti ajutatoare. avem un maner la spate, ca sa-i tin eu echilibrul. cica invata mai repede asa. rezultatul temporar: spatele meu este varza, desi nu stau aplecata, manerul e la nivel ok.
meems spune:
Bic, piscina? Nuuu, la noi e soare cu dinti, nici vorba de balaceala. Ai incercat sa-i dai Smarandei ceva de alergii? Eu am luat Claritin pt Rianna, dupa-masa o sa-i dau, ca a inceput si ea cu stranutatul si are nasul infundat.
Am trimis in contul comun invitatie la ceva poze recente.
Bic spune:
meemsNu cred ca e soare cu dinti, ci sinteti voi mai rasfatati, ca doar deh, vara e cald la voi. Aici, azi se cheama ca a fost o zi torida.
Eu o duc pe fii-mea la piscina si vara mai pe dupa-amiaza cind se lasa ceata. E un frig de innebunesti cind iese ea din apa, dar apa e calda, 80F.
Pina la urma nu am mai fost nicaieri azi, ca ne-am lenevit.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
Info utile despre cresterea copiilor
www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears
www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa
soanso spune:
Multumesc pt sfaturile legate de costumatie :Anda propunerea ta merge mai bine cu versurile poeziei:
Eu sunt vara calduroasa
Si sunt tare bucuroasa
Caci cu fratiorul soare
Luminez peste ogoare
Mandre spicele de grau
Cresc inalte pan` la brau
Si cand eu sosesc, se stie
Merg copii-n colonie...( mai sunt doua versuri), o faza tare haioasa mereu o corectez la cuvantul ogoare ia spune ovare daca spune asa si la serbare??
noroc ca suntem luni liberi si voi avea timp sa bricolez..sper sa iasa ceva pt ca sunt anti-talent, ma rog sunt si stangace si sotul meu la fel
apropo de durere de spate, de cand lucrez aici si 80% din munca e la birou ma doare spatele de mooor, pur si simplu am momente cand raman "intepenita".
un weekend calduros !
lavi02 spune:
Gata, le-am luat aseara rochite la fete.
Am mers la mag. Victoria cu gandul sa gasesc ceva si am gasit. Mandrele sunt foarte incantate. Preturi 170 respectiv 180 RON, acceptabil, problem solved.
Bineinteles ca ieri dupa masa nu aveau chef sa vina la cumparaturi, le-am intrebat daca ele cred ca e ca in Cenusareasa, ca vine zana buna si iti aduce rochia.
Alinus multumesc mult pt suport, chiar daca nu am comandat online sa stii ca m-ai inspirat mult!
Anda mi-a placut articolul scris de Alina Mungiu si trimis de tine in contul comun! Are dreptate, of. Naspa situatie.
Meems multumim de compliment, cam batraioara "sora mai mare", da' merge
Soanso incearca sa te misti, sa nu stai intepenita in aceeasi pozitie cu orele! Spor la bricolat, faina faza cu ovarele
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI ANDA!! Multa sanatate iti doresc, bafta in gasirea unui job grozav si sa ai parte numai de dragoste si noroc! (scuze de intaziere)
Catutza, tinem pumnii sa scapati fara complicatii!
Lavi, e super ca ai gasit rochite! Eu sunt in intarziere cu toate cautarile pentru naseala, dar mai am timp pentru ca s-a amanat nunta pe 31 iulie. (din cauza ca au avut un deces in familie)
Daria se pregateste si ea de serbare - invata cantecele si poezii.
Noi trebuie sa ne pregatim cu o fustita/ rochita din chestii reciclate pentru ziua mediului - sa vad ce inspiratie am ...
Aseara mi-a facut un mare mare pocinog - pe cand ne pregateam de culcare, ii schimbam chiloteii (ea stand in varful patului in picioare) a dat drumu' la pishu direct in pat. Am ramas fara cuvinte; nu-mi dau seama ce s-a intamplat, ce a fost in mintea ei ... o fi fost din cauza ca era obosita, nu stiu! Voi ce parere aveti?!?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
crissy77 spune:
Azi cine da si ?
La multi ani Elenelor, Constantelor si derivatelor!
coralia, da, cred ca ok cu cresterea. La 24 sapt (ultimul eco) avea 630 g, cam silfiduta dar in grafic
catutza, pai vino la noi ca de 3 zile ploua in continuu. Ce face mana Biei?
Cami, luna asta s-a scapat si Elise de doua ori pe ea dar nu-mi fac probleme. Nu s-a mai intamplat din vara trecuta. O data se juca pe afara cu o prietena si s-a tinut pana nu a mai putut, a doua oara la interval de 2 saptamani, a facut prin somn, nu stiu care a fost cauza (poate si din cauza frugului).
Cristina 26 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Noki_Lara spune:
Howdy! Deci azi papam tort. La muli ani plini de bucurie si impliniri sarbatoritilor zilei: Elene si Constantini!
Coralia, sa-ti traiasca mezinul drag, sa fie norocos, vesel, sanatos si iubit!
Lavi- nu pricep: vii, lansezi bomba ca ai luat rochitele, pleci fara detalii. Ia te rog sa-ti revizuiesti atitudinea in sensul descrierii lor amanuntite!Eventual si poze cu proba.
Crissy- asa-mi place de Elise si perlele ei!
Cami- cine stie ce i-o fi venit. Cine pricepe copiii, anyway? Probabil ca era foarte obosita, draga de ea.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!