Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (8)
Raspunsuri - Pagina 10
coralia76 spune:
Va multumim tuturor pentru urarile pe care ni le/ati facut !
Noi am fost azi la vaccin..cand am ajuns am aflat ca de fapt ii face 2 odata(am uitat de cand am fost cu Andreea la 1 an )...si a fost ff cuminte,s-a jucat asistenta cu el un pic si gata a tipat cand a simtit acul in piciorus apoi nu a mai zis absolut nimic .La cel din mana nici nu si-a dat seama ca i l-a facut ca a avut treaba sa o prinda pe asistenta de margele .
Ne-a masurat ,cantarit ,consultat,toate Ok cu el,are 80 de cm si 10.5 kg.
La multi ani Anda!cu sanatate si...un job motivant!
Catutza imi pare rau de Bia saracuta cu manuta ei ..poate nu e grav si isi "elibereaza" mana in cateva zile.
Alinush si noi avem roti ajutatoare la bicicleta si nu prea cred ca renunta curand la ele .Dar eu ma bucur ca vrea sa faca miscare pe bicicleta cu sau fara roti atasate.
Crissy faine perle...cred ca la varsta asta sunt cei mai "productivi"...pe banda rulanta le ies cate unele....bebelina cea mica e ok cu dezvoltarea?
Ioanasanatate!
Roxi ce ati mai facut cu Alexia? Pe Matei nu-l mai duci deloc la gradi?
catutza spune:
Coralia , sa va traiasca mezinul sa creasca mare, sanatos si la punga gros
in Bucuresti iarasi plua daca nu m-am saturat de ploile zilnice, am iesit si noi putin afara ca nu are stare mandra mica in casa si ne-am refugiat repede la adapost ca venea ploaia peste noi
Bic spune:
crissy Era un baitele cu care se purta discutia. SI mi-am dat seama ca am scris gresit. Sint patru luni intrei doi, nu patru ani. Baitelul face 5 ani in iulie, si Sma in noiembrie.
catutza Imi pare tare rau sa aud de Bia. Dupa cum stii, stim exact prin ce treceti, ca doar prin cam acelasi lucru am trecut si noi acum doua saptamini. Ce-au spus doctorii? E rupt bratul? Mie mi se pare cam ciudat sa ii puna ghips citeva zile. Smarandei i-au imobilizat doar cotul cu o fasa. N-ar fi fost nevoie de fasa, dar altfel si-ar fi miscat bratul si o durea ingrozitor la fiecare miscare.
Scumpa ea Bia! Va urez sanatate!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
Info utile despre cresterea copiilor
www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears
www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa
meems spune:
Anda, daca anul trecut imparteam felia de tort in New York, azi o impartim virtual pe forum. Sa fie una dulce care sa-ti imbuneze viata. Sa primesti exact ceea ce iti doresti si sa te bucuri de multa afectiune si implinire. Te imbratisez cu drag, La Multi Ani!
Multumesc de urarile de sanatate. Inca nu m-am lamurit daca am de-a face cu virus sau cu alergii, oricum a fost o saptamana oribila, abia astept sa se termine.
Catutza, offf! manuta Biei, sper sa nu aveti de-a face cu gips-ul mai mult de o saptamana.
Soanso, eu i-as pune o coronita de flori multicolore. Noi am facut ceva de genu’ cand eram eu in clasa I-a (wow, ce amintiri... de demult mi-ai rascolit!) si eu am fost toamna. Fetita care reprezenta vara a avut exact asa, o coronita de flori colorate, si a aratat tare dragut.
Roxi, cum e Alexia?
Crissy
Si la noi au fost nori si ploaie usoara, nici nu zici ca tre’ sa vina vara. Azi parca soarele se chinuie sa apara de dupa nori.
Rianna merge pe bicicleta tot cu roti ajutatoare.
meems spune:
Bic, uitasem de comentariile Smarandei si de baietelul care vrea s-o invite la ziua lui Cum mai e ea, ii mai curge nasul?
Am vazut si pozele din contul comun.
Alinus, si mie-mi pare ca Amalia incepe sa semene mai mult cu tine! Cand era mica, era taica-sau in talpi. Acum, mi se pare ca are exact privirea ta! Si la zambet iti seamana.
Lavi, eu ti-am mai spus, tu parca esti sora mai mare a fetelor. Imi plac tare mult pozele voastre pentru ca mereu emana acelasi lucru: multa implinire si fericire. Sa va fie de bine iesirea!
catutza spune:
Bic , exact la voi ma gandeam si eu aseara in drum spre spital- sa ne puna o fasa elasteca ceva si sa ne lase in pace. A facut 2 radiografii si spune dr ca e luxata...eu nu-mi dau seama de ce e acolo Eu ma rog sa nu fie doar controlul peste o saptamana ! ca daca e asa inseamna ca intru in medical, nu mai avem cum sa stam cu ea acasa.
Meems , eu zic ca mai bine este o raceala decat o alergie! ma uit la Mihai cum se chinuie in fiecare primavara....pana toamna tarziu cu alergia lui [=:(]
felicia74 spune:
Circul Orlando - e in parcul din spatele Palatului Copiiilor, inspre deal, dupa ce treci de locul unde se plimba copiii pe ponei. Deci nu e la intrare in Tineretului, la Sincai, ci in parcul de dincolo, ala frumos si cu mai putini mitocani pe m2.
Anda la multi ani!
Catutza nasoala patanie, sa speram totusi ca scapati repede.
La multi ani si lui Cisti de Coralia
Bic spune:
Meems inca ii curge nasul. De-asta nu stiu daca sa ma duc cu e la piscina azi sau nu. E cald si frumos afara. Probabil ca la voi e si mai cald. Sper sa ai o saptamina mai buna cea care urmeaza.
catuza Daca e luxat nu ar trebui sa-l bage in ghips. Isi va reveni in citeva zile. Nu stiu ce sa zic, ca eu nu am autoritatea medicului. Poti sa-l intrebi pe doctor de ce i-a pus mina in ghips daca nu e nimic rupt. Intreaba-l daca nu poti sa-i imobilizezi in loc mina intr-o fasa? Cu fasa Smaranda a putut sa doarma chiar si noaptea, e adevarat cu ajutor, adica cu Motrin.
Sanatate!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
Info utile despre cresterea copiilor
www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears
www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa
anda77 spune:
La multi ani, cristian, sa traiesti sanatos si sa ai noroc mult! de destept nu zic nimic ca asta e la pachet cu ziua de nastere, toti in 20 mai sunt asa. am verificat. ah, sunt de-o subtilitate..ursul e balerin pe langa mine...
Va multumesc din suflet pentru toate urarile, eu sunt lesinata dupa ele, pretuiesc fiecare urare, fiecare card/felicitare, fiecare invitat la vreo zi de-a mea. am un cult al prietenilor cred.
meems, eu am fost Iarna la serbarea abecedarului:D. costumatia cea mai sugestiva posibil: eram plina de beteala si saten alb. niste globuri imi lipseau.
soanso, o idee e asta a lui meems cu coronita de flori. a doua idee, a mea, este urmatoarea: o diadema din carton auriu cu raze, adica sa fie soarele pe capul ei. mare! in brate ori cos cu flori ori un manunchi de spice de grau. mare manunchi.
sau variatiuni din aceleasi materiale: flori in par si spice de grau in brate, coronita spice si flori in brate, coronite raze aurii de soare si flori in cos etc
catutza spune:
Bic , ma bagi la idei cu dr nu am cum sa iau legatura, am fost la Grigore A. la garda, sincer nici nu stiu cum il cheama- adica acum stiu ca m-am uitat pe stampila dar pana sa ajung acolo nu stiam. Ea a dormit noaptea trecuta dar eu nu, ca am dormit cu ea si cum simteam ca se misca ma trezeam de teama sa nu se intoarca pe mama dreapta!Off si iar offf
Felicia , spune-mi te rog cum ajung la circ ca vad ca stii zona, eu cand am fost la baby expo pe jos am mers cu metroul pana la tineretului si apoi cu un autobuz - nu stiu care 2 statii, ai idee cu ce ajung?