Iesim in criza construind biserici

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Mathilda, sper sa nu se inteleaga ca am minimalizat cauza umanitarelor pe DC, pentru ca este exact contrariul, este una dintre cele mai frumoase cauza de solidaritate pe care le-am intilnit in rindurile romanilor; il plus nu se mai dau simboluri si inimioare demult, iar cazurile sunt verificate si testate; este pacat sa ne atacam aici; eu vroiam doar sa spun ca participarea la ele sau nu, nu e un criteriu de judecata a membrilor DC cum am inteles eu din ce-a scris mamagiuliei dar eu am tot respectul pentru cei care o fac si se zbat acolo ;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

sa acuz catergoria intreaga de comportamentul respectiv?

E mai usor asa.
Si se rezolva si problema cu criza.
Ma bucur ca am aflat cum sta treaba cu preotii.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

fetelor, am sa intervin pentru a da niste detalii:
Toate cazurile umanitare de pe DC - aprobate la forumul umanitar sunt cazuri reale, initiatorii au trimis documentatie completa si in plus au dat o declaratie semnata si scan de ID. Nu ma indoiesc nici 1% ca sunt cazuri reale. Poate tocmai pentru ca stiu aceste lucruri si pentru ca noi NU aprobam topicuri fara acoperire, va invit DIN SUFLET - sa acordati atentie si un strop de bunatate acestor cazuri!!!
Daca un caz umanitar exista la DC - inseamna ca e e real si merita sa va implicati!!
Matilda scumpa mea, pentru universul nostru online, pentru ca acest site ne leaga si ne face mai buni uneori, si o iconita sau inimioara conteaza! Da, eu una am mare respect pentru cele care se implica in actiunile umanitare de pe DC! Fapta lor nu trece ne-vazuta!
Eu am devenit o fiinta mai buna de cand m-am implicat in unele actiuni umanitare pe DC. De cand am devenit mama, suferinta unui copil a devenit de mii de ori mai durereasa pentru mine. Sunt fericita ca am un copil sanatos dar am cea mai mare intelegere si compatamire pentru mamele care trec prin calvarul de a avea un copil bolnav.

Mamagiuliei, ai toata dragostea si stima mea pentru ca te implici cu atat de multa ardoare in actiunile umanitare de pe DC!
Haideti fetelor, forumul UMANITAR DC e ALTFEL!! si e mare nevoie de orice membru cu suflet pentru a se implica. Fiecare fapta buna se intoarce ca un bumerang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

stiti vb aia romaneasca, (si nu numai) banul e ochiul dracului.
banii le iau mintile unor popi. atat de tare incat nu pot tine serviciul de cununie/botez/mormantare daca nu vad bani.
pacat! au facut din lucrurile sfinte si din ce trebuia sa fie slujire ptr enoriasi, un mod de a face bani.

nici nu vreau sa-mi aduc aminte, in ianuarie cand l-am ingropat pe socrul ne-a cerut cu f multa nerusinare bani, cu mortul in biserica, nu vroia sa inceapa slujba sa va mai spun ca am vrut sa-l iau la bataie? erau minus 15, 16 grade afara si in biserica inghetasem.
in fine....nu pot afirma ca toti preotii sunt la fel, dar cred ca marea lor majoritate nu au nimik in comun cu chemarea de a fi preot, nu mai spun de relatii cu cel de sus.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ana, nu am deschis gura ca sa fiu vazuta de nimeni, sincer, nu ma zbat pt flori, laude, vesnica pomenire etc pt ca nu ajuta asta la nimic.
Sunt sigura ca multe fete mai facem si altceva pt langa DC, insa sunt sute de fete care nu cred ca fac ceva. E parerea mea.

Insa nu pot sa cred ce trafic e pe DC si la umanitare suntem o mana de fete.
Pur si simplu (asa sunt eu o extremisa si plina de patos in tot ce fac) nu inteleg de ce. Si revolta mea e sincera. Nu o fac sa dea bine pe sticla.
Eu sunt foarte subiectiva si de asta ma agit atata, am cativa copii pe care-i port in suflet de acolo de la umanitare.

Si cum povesteste Kari acum, am vazut si eu multe, din pacate.
Biserica este o pura afacere si preotii niste afaceristi. Marea majoritate din toate cultele. Si biserica a fost si a ramas o mare manipulatoare a maselor, cu o putere cum alta nu e.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Biserica este o pura afacere si preotii niste afaceristi.

Asta e parerea ta (evident, si a altora).
Eu, de exemplu, nu ti-o impartasesc.
Dar nu pricep deloc de ce oameni ca tine (poate si tu?) va cununati in biserica, va botezati copiii si chemati preotul cand va moare cineva din familie.
N-ar fi mai simplu, in astfel de situatii, sa fiti loiali crezului vostru?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Una e sa crezi ca acolo sus e cineva ... alta e sa nu-l crezi pe cel care iti vorbeste de la altar
Nu m-am cununat in biserica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Citat:

Una e sa crezi ca acolo sus e cineva ... alta e sa nu-l crezi pe cel care iti vorbeste de la altar
Nu m-am cununat in biserica

Copiii ti i-ai botezat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Tinand cont de asta, cred ca nu:

Citat:
Deci imi vine sa vomit.
Nenorocitii.

nici eu nu sunt de acord cu sponsorizarea constructiilor de biserica (desi Cotroceniul cred ca este monument istoric ) insa asta nu ma face sa etichetez o intreaga categorie sociala.
Oricum, de vina sunt in primul rand cei care sunt responsabili cu guvernarea banului public (deci, alesii..) si nu cei ce cer .
Pentru ca oricine poate cere bani de la buget insa tara are se presupune niste capete insarcinate sa spuna nu acolo unde interesul public o cere
Nu sunt toti medicii spagari, toti preotii nenorociti, toti profesorii chiulangii si toti romanii hoti, nu?

NU ar trebui sa existe nici un caz de genul celor prezentate aici in topic (preoti ce cer bani in plus, biserici poleite, parastase enorme, etc) insa exista si alt gen de oameni in aceasta tagma.
Bineinteles ca asa ca si la medici, faptul ca exista si oameni ce isi vad de treaba nu ii scuza pe cei ce fura.
Solutia insa nu este injurarea tuturor ci pedepsirea celor vinovati.

Mergi la inceput

O da au botezat-o nasii ei pe fi`mea , nu eu
Nasol a fost cand tatal fie`mi a anuntat ce confesiune va avea fi`sa, aici a cazut neamul pe spate. Deh, gasise si el un preot si o biserica fara fite, unde NU exista taxa.
Si da, imi vine sa vomit cand pe fiecare metru patrat de spatiu verde, printre blocuri, iese o biserica precum ciupercile.
Fix asta simt. Si cand il vad pe preotul de cartier cu masinuta lui de 4 x 4 imi cam vine sa vomit. Si nu de invidie, dar eu nu tin minte sa fi citit pe undeva ca DD circula extravagant.

Cinste si respect exceptiilor. Or fi si ei , pe undeva.

pies: ziceti si voi ce bine da inelul ala imens al papei si luxul in care se traieste pe la Vatican, cand acest papa tine discursuri in fata a sute de oameni despre pietate, oameni care poate nu au ce manca maine

Poate eu gresesc, intr-adevar eu in consider pe DD bun si atat, insa nu am de ce sa-i consideri pe preoti la fel. Asta e meseria lor si punct. Din asta traiesc preotii, din liturghii, salarul bugetar

Mergi la inceput