Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata si de la mine!

Multumim de cafea si bancuri Dany . Succes cu reparatul bateriei de apa rece si servici usor .

Carma , am zarit ce se intampla la ZZ ... desi, intru mai rar pe acolo, ca-i cam multa balacareala in zona aia ... mno, dulce sa treaca supararea si nu pune la suflet ca nu are rost si nici nu se merita .

Ninia, o zi frumoasa si tie .

La noi, nik nou ... io continui -ul cu proiectele/referatele mele, poznasul cu ale lui ... mai tarziu un pic, ma duc sa-mi bag pestele la cuptor ... deci, daca e vreo amatoare de papat pestisor la pranz e binevenita la masa . In rest, mai vedem... poate o sa-mi bag si in functiune, daca am chef ... mai vedem, mai vedem ...

Mno, la toate sirenetele si o zi placuta si usoara sa aveti ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Salut baltuta mica. Ce faceti ? Eu tot in festival, tot in festival. Saptamana asta se termina. E frumos, te scoate din cotidian.

Chiar asa... mitingul. Asta nu mai rezolva nimic cred ca solutiile tarii astea trebuie cautate in alta parte. Poate ca atunci cand nu vom mai privii cu admiratie tot felul de oameni de afaceri cu bussinesuri cel putin dubioase si averi imense - cand nu vom mai spune cu seninatate 'bravo lui ca se descurca' si cand lumea nu va intoarce capul dupa masini libidinos de scumpe luate cu bani cash si joburi - pe baza de relatii de rubedenie, poate atunci se va intampla ceva.
Cand o fost bine in tara asta fetelor ? Cand ?

Va tzuc.

------------------------
http://alegorie.wordpress.com/ - Blog Cu Drag despre Hrana Vie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata, neata , nu prea am chef de scris , da de citit va citesc si-s alaturi de voi in tot ceea ce faceti

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

neata fetite frumoase
Eu mi-am terminat plimbarea de sanatate si acum ..la treburile casnice.
Dulceata e super ...nu-i meritu meu!
Dragele mele nu raspund la provocari dar nici nu am de primit lectii de fr vorbita.... mai ales ca mesajul nu vorbea despre DC.....
Sinteti niste dragute
Charlie iubito trebuies facute valizele dar voi stiti mai bine decit mine
Oricum curaj fete dragi!

Mergi la inceput

... din nou ...

Aparui cu invitatia la pranz dupa mine: scrumbie la cuptor, in sos tomat (cu rosii, ceapa verde, usturoi, lamaie, morcov, marar si patrunjel proaspat... o cana de vin alb...) . Plus fructe proaspete ca desert (grefe, banane...) si un pahar de suc de portocale. Pofta buna !

Si va las cate ceva si din categoria - "de ale poznasului" :

* Aseara, ii duc poznasului farfuria cu mancare in sufragerie, la el, ca sa manance si ma intorc inapoi, la bucatarie, sa pun si pt. noi in farfurii si... il aud pe poznas strigandu-mi: "Multumeeeeesc, sotioara mea dulce!" ... Se pare ca, o sa-si fericeasca tare mult nevasta smecherul meu, daca isi exerseaza bunele maniere inca de pe acum... .

* Zilele trecute, mergand la plimbare cu bunica-su si avand la el portofelul sau, cu vreo trei-patru lei in el , intra amandoi intr-un magazin sa-si ia poznasul ceva dulce. Si, dand sa plateasca el dulcele cerut, ii da vanzatoarei un leu iar, d-na respectiva ii zice ca mai trebuie ... si-i raspunde poznasul contrariat si cu o moaca dulce si nedumerita : "Da', chiar trebuie sa ti-i dau pe toti? Mi-i iei chiar pe toti?!?" . La care vanzatoarea ii zice, zambind: "Ei nu chiar pe toti... iti mai dau si rest...". Hmmmhhh, dupa cum se vede, deja stie/incepe a invata a se targui nazdravanul ...

Io, trebaluiesc ... sunt deja la a doua masina ... si mai vad io ce mai fac ... o sa intru iar in proiecte/referate ... merge cam grelut treaba pt. examene , ca-s cam in pana de inspiratie si prefer sa fac altceva, dupa cum se vede ... eh, ...

Charlie, bucura-te si savureaza festivalul in continuare .
Andanii, speram sa-ti revina cheful de scris, ca sa ne mai povestesti cate ceva si despre voi .
Carma, o zi frumoasa sa ai .
Celelalte sirenete, & . Va (mai) asteptam pe aici . O zi buna la toate .

"you all" & o zi placuta in continuare ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Ioooiii... nimeni pe aici ... sigur am suparat pe vreo careva () de nu mai da nimeni pe aici ... bine, bine... mai vorbim, mai vorbim... ...

O seara placuta!

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

La multi ani Elena , fetita creata de Ely! Sa fii sanatoasa , sa cresti frumos alaturi de fratiorii tai si parinti si sa fii o frumoasa mereu! Ely, sa va traisca fata!

Mergi la inceput

La multi ani celor ce poarta numele de Elena sau Constantin si derivate!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Nu am mai intrat aseara ca nu am mai apucat , s-au chinuit vreo 2-3 h sa puna bateria, ac nu se potrivea , s-a stricat o piesa , mergi si cauat o anumita cheie ... in fine , macar pana la urma s-a rezolvat si am ajuns in civilizatie , adika sa am apa curenta , ca era jale, vase , apa pt. toaleta si nu mai zic ca eram nespalata de 2 zile .

Cryna, smecheras tare poznasul .Bravo lui si sa o tina tot asa !

Charlie , vizionare plakuta la festival !

Carma , faci valizele si unde pleci ?

Va pup pe toate si numai bine !

Mergi la inceput

'Neata si de la mine!

Multumim de cafea Dany si bine ca ai reusit sa rezolvi cu apa .

"La multi ani!"
si de la noi, tuturor celor care-si serbeaza azi onomastica sau care au rude, cunostinte, prieteni pe care ii serbeaza ! "La multi ani!" Elena + derivatele (Ela (Ella), Elenca, Eleni, Eleonora, Eli, Elina, Helena, Helenca, Helene, Heleni, Helinca, Ileana, Ilenus, Ilenusa, Ilenuta, Ilina, Ilinca, Ilinuta, Leana, Leanca, Lena, Leni, Lenus, Lenusa, Lenuta, Lina, Nora, Nuta, Nuti, Nutica, Nutisor, etc.) si Constantin + derivatele (Codin, Codina, Constanta, Constantina, Constantiu, Constina, Costache, Constandin, Costandina, Costa, Costas, Costea, Costel, Costelica, Costelus, Costi, Costica, Costin, Dina, Dinica, Dinicu, Dinu, Tanta, Tanti, Tantica, Tica, Ticu, Tina, Tinel, Tinu, Tinut, Titel, Titelus, Titi, Titisor, etc.)!

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput