Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Dragele mele,
Multumesc frumos pentru urari.
ma simt mai bine si ma recuperez . Doctorita zice ca vineri scoate atele daca totul merge bine.
Avem 6 zile si 5 nopti fara tzitzi . Mai cere din cand in cand dar daca ii zic ca nu se poate renunta.
Azi noapte s-a trezit de cateva ori dar fara sa planga . S-a asezat pe umarul meu si apoi s-a culcat la locul lui.
Sper ca asta e o confirmare a reusitei. 2 zile nici nu am mai scos laptele cu pompa si sani nu s-au intarit. Acum simt ca s-a adunat in stangul si e o parte tare. O s apun pompa ca sa nu dau in altceva.
Am iesit azi a fara, a alergat, a facut multa miscare.
A mancat o cutie de cereale si a baut o cutie de lapte, si bea multa apa. De mancat nu manaca inca mancare dar sper sa intre in normal in curand. Nici trist parca nu mai este. Il fac sa rada, ma joc cu el, ii mai fac mici placere. De dormit tot nu doarme la pranz, iar de adormit seara tot in carca adoarme. Insa nu mai cere tzitza la culcare. Uneori cere asa de control ca sa vada daca tine, cred.
Sunt tare mandra de el.
Azi l-am lasat sa se joace in cada cu apa si a fost super incantat.
Ca sa nu se lase cu plansete la terminarea baii , i-am spus "uite in cinci minute vin sa te spal pe cap' si i-am pus ceassul sa sune. Cand a sunat timerul s-a ridicat din apa si a inceput sa isi toarne apa in cap si sa se frece cu manutele in par . A fost atat de dulce in promptitudinea lui.
Dupa ce rezolam cu intarcatul trebuie sa ii refac programul zdruncinat de schimbarile astea. Sa ii reinstaurez somnul de pranz si sa renuntza, la carca la adormitul de seara,masa, etc
Si trebuie sa imi revin si eu. Uneori imi reprosez ca l-am intarcat si ma bufneste plansul. El vine si zice " nu plange mami, te rog frumos sa nu plangi.
Mereu ziceam ca dupa ce il intarc , voi manca lucuri pe care nu le-am mancat ca sa nu ii faca lui rau. Acum nu mai vreau nimic. M-i se pare ca am sacrificat ceva prea important ca sa imi fac niste pofte. Sper sa imi revin. Oricum momentul intarcarii va fi mereu brazdat pe pieptul meu, si ori de cate ori voi vedea cicatricea de la operatie imi voi aduce aminte de intarcare . Cred ca el incepe sa depaseasca momentul. Eu inca nu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

buna pestisoarelor
va invit la un frapé(un nes -asa se cheama la greci)
noaptea fu scurta pt mine m-am culcat la ora 2 noaptea si pe la 4.45 am vazut foc
Bun am sculat toti vecinii am sunat la pompieri ca sa descoperim ca un vecin isi ardea crencile de la copaci
Deci a rezultat o porcarie ne-am certat eu cu OMU meu....acum toata lumea doarme!
eu cu cafeaua si cu racoarea diminetii ....ca mai tirziu vine focul
Sper ca voi a-ti avut o noapte mai lunga si mai fara peripetii
va pup mai vin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

La multi ani tuturor copiilor din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

- Da. LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR DIN LUME ! Si copiilor din fiecare din noi.

- Wow vad ca este mobilizare generala la slabit.. No faceti bine si tineti-va de treaba. Va love you....

- Si eu am dat jos primavara asta vreo 7kg - super tare. As mai vrea... si voi mai da jos.. atata ca trebuie facuta chestia asta treptat si cu respectarea fazelor de platou. E pana la urma normal...

Multumesc pentru incurajari mai fete.

Baby Este atat de profund ce povestesti tu. Va tin pumnii.

No vad ca fetele se cafeslesc la Bucuresti ? Wow... Si euuuuuuuuuuuu. Is not fair.

Va tzuc.
Pe maine.

------------------------
http://alegorie.wordpress.com/ - Blog Cu Drag despre Hrana Vie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

La multi ani tuturor copilasilor!! Le doresc sa fie sanatosi, voiosi si voinici!
Iar voua, tuturor va spun sincer La Multi Ani pentru ca eu am certitudinea ca in fiecare dintre noi este un copil, mai mic, sau mai mare, dar in final, suntem toti niste copii!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

"La multi ani!" tuturor copilasilor de 1 Iunie!

Va servim cu prajiturele si un pahar de suc si va dorim (sa aveti in continuare) o zi plina de voiosie si bogata-n bucurii!
"La multi ani!" & dulce la toti copilasii!

Si, bineinteles, o dedicatie muzicala pt. toti copii :

Si, chiar daca, poate, le-ati mai citit sau/si le stiti deja ... niste perlute pt. sirenete :

PERLE DE LA COPII

* De ce circula singele in corp?
Sangele umbla prin corp, ca sa ii prinda pe microbi si sa ii inece. (6 ani)

* La ce folosesc sprancenele?
Sprancenele folosesc ca sa tina fruntea sus, sa nu-i vina fruntea pe ochi. (6 ani)

* De ce ne spalam cu sapun?
Noi ne spalam, ca sa dam sapun in ochi la microbi. (5 ani)

* Ce sunt amprentele?
Amprentele e cand punem mana pe o clanta si raman degetele acolo si le gaseste politia. (8 ani)

* Ce este sufletul?
Suflet e cand iti pune mama prajituri pe farfurie si ii lasi prajituri si lu' ala mic. (8 ani)
Sufletul are o forma de inima. (8 ani)

* Ce este tristetea?
Tristete inseamna cand un om vine la altul si bea mult. (7 ani)

* De ce sa pun potcoave la cai?
La cal se pune potcoave, sa nu cada calul pe spate, atunci cand pune frana calul se intepeneste in potcoave. (9ani)

* Ce inseamna cuvantul "modern"?
Modern e cand vezi ceva frumos si e scump si n-ai bani. (7 ani)

* Cum se face parfumul?
Parfumul se face din apa, dop si din parfum. (5 ani)

* Cum se inteleg pasarile sau animalele intre ele, daca noi, oamenii, vorbim si de multe ori nu ne intelegem?
Pasarile sau animalele vin unele langa altele si vorbesc in soapta si noua ne spun numai "miau". (10 ani)

* Ce este timpul?
Timpul este o vreme care trece tot timpul. (5 ani)

* Ce sunt buruienile?
Buruienile sunt niste plante folositoare doar lor. (12 ani)

* Ce este acela un secret?
Secretul este atunci cand nu trebuie sa stie militia. (6 ani)

* Ce este zambetul?
A zambi inseamna sa razi parca in gandul tau. (8 ani)
A zambi este cand niste oameni rad cu gura inchisa, ca sa nu deranjeze oamenii de la bloc. (7 ani)

* La ce foloseste steagul?
Steagul foloseste ca, atunci cand veneau turcii peste noi, ei nu stiau pe ce tara veneau si atunci noi le aratam steagul si dupa aia ei stiau.

* Ce este acela un minister?
Minister inseamna, ca sa te duci acolo sa te razbuni. (9 ani)
Minister este o incapere mare unde se aduna toti ministrii ca sa faca sedinte pentru a imbunatati cartierul lor. (9 ani)

* Ce este igiena?
Igiena este cand vin neamurile si vad ce curat e in casa. (7 ani)

* Din ce se face sapunul?
Sapunul se face din mai multi clabuci, la un loc. (6 ani)

* De ce isi fac oamenii cadouri?
Oamenii isi fac cadouri, ca sa nu fie nesimtiti. (7 ani)

* De ce da dirijorul din maini, cu un bat, cand dirijeaza?
Dirijorul da din maini, ca sa arate ducerea sunetului. (11 ani)
Dirijorul are un bat in mana, ca e urat sa arate cu degetul, la ala care canta cu contrabasul ca sa vada cum merge simfonia. (10 ani)

* De ce gaina nu zboara pe sus, ca celelalte pasari?
Gaina nu zboara pe sus ca celelalte pasari, pentru ca-i e frica sa nu scape oul, cand ii vine sa-l faca. (10 ani)

+ Perluta poznasului meu ...:
* Stiti voi care e perechea (masculul) gainii?
Hmmmhhh... găinul... bineinteles ()...

V-am -at pe toate! O dupa-amiaza & o seara buna si placuta sa aveti !

/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\
Mi se spune "argint viu"...
\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Seara buna!La multi ani copii!!!La multi ani tuturor celor care poarta in suflet cat de putin din inocenta,bucuria si candoarea unui copil!!!
Cuscra mii de scuze,am adormit aseara Si uite mare si cu drag ca sa treaca aceste ganduri!!!Eu sunt mandra de voi amandoiImpreuna veti reusi orice,nu numai intarcarea.Si ai dreptate cu un lucru:trebuie sa papi si tu cat mai mult si mai pe gustul tau.
Cryna si eu sunt in impas cu invatatul,proiectele...uff si mai am 2 saptamani si examene din 2 in 2 zile dupa aceea.Dar le razbi noi mamica studioasa si baiatul cel cu idei mai bune
Carma phii ce patanie...bine ca a fost doar atat.Distractie placuta cu prietena prahoveanca.

Fetelor si azi noapte am avut programul intrerupt.Baby il culca pe Bogdan in carca,iar eu pe Codri cand pe picioare,cand in brate...nu stiu ce a avut si azi noapte...aproape 2 ore m-am plimbat cu ea in brate...sunt cheauna
Si maine am infatisare in procesul de divort...nu am nici un fel de emotie sau gand mai ciudat...maine trebuie sa ma prezint si cu martorii:tatal meu si un prieten comun.Daca veti avea un gand si pt mine maine,rugati-va sa se termine,sa nu mai am alta infatisare.
Gata,merg sa-mi caut cu ce ma imbrac,va dulce,dulce!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

cu o stare mai bunicica de scris ... ca, la amiaza nu prea fui in forma buna ... abia sosiram de la serbare... intrai in blidele pt. pranz... siii, ma lua o stare de rau, moliciune, dureri de ceafa, greturi... nasparliu tare ... si aveam atatea de povestit ... n-am mai scris nik ... dar, dupa ce culcai poznasul, imi zisai sa va fac macar urarile pt. azi... desi, si pe astea le-am editat si răs-răs-răs-editat la momentul respectiv de nu stiu cate ori... inca eram in faza nasparlie ... no, amu, ca ma mai si -ai oleaca , chipurile imi mai revenii un picut ... in fine, ...

Baby, tinem pumnii in continuare pt. tine si Bogdanel .
Carma, de acum cred ca ai depasit deja faza urata de as-noapte . O seara si o noapte linistita sa ai acum si nu numai...
Nicoll, tinem pumnii strans pt. maine , sa fie totul bine . la toate trei gagicile.
Dany, tu ce mai zici? Ce mai faci?
Ninia, tu nu ne mai povestesti nimic?
Celelalte sirenete, & ...

la toate si s-aveti o noapte linistita, cu vise faine ! Noapte buna ! Pe maine ! &

/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\
Mi se spune "argint viu"...
\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Ieri noapte am dormit cap coada atat eu cat si Bogdan. Nici nu mai stiam cum este sa dormi o noapte intreaga.
Cuscra tinem pumnii si trimitem gandurile noastre bune.
Sirenute multumim pentru incurajari si felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

neata pestisoare dragi
Nicoll sper din tot sufletul sa se termine mai repede.Ti se plateste pensie alimentara tie si pruncutilor ? SA CERI ASCULTA_MA TE ROG !
In rest eu azi am iar un program penibil,avocata(chestia cu accdentul) cumparaturi pt M MONTI(dieta) ,dentist,contabila pt george
Aici acum un vintisor care-mi aduce toate petalele de flori in casa(aici usile sunt deschise si nu se incuie niciodata...poate cind lipsim zile intregi)
Cafeluta-i facuta micul dejun servit(MM) iar Choupy e afara na ca tipa la mine
pupici treb sa-i deschid usa
pacat ca sunt nula in informatica si nu stiu sa-l pun pe net cum imi porunceste miaunind
pupici

Mergi la inceput