Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

buna fetele
v-am citit cind m-am sculat dar cum imi pocneste capul va scriu doar acum
Aici au inceput caldurile siNU LE SUPORT!
Ma opresc aici va scriu cind se mai potoleste ciocanul din cap!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Noi pe acasa azi,ca iar ploua si e urat,iar de maine vad ca avem cod galben de ploi m-am saturat de atata apa Chiar i-am zis prietenei din State,ca a nimerit un timp tare urat ,cu ploi...iar la ei tocmai ce se terminase cu inundatiile..
Ieri am fost la Mac,prin Metro si Real,s-a ales Miru cu o tricicleta faina,e preocupata numai de ea..

Nicoll multa sanatate tatalui tau!(si al meu tot de cataracta se opereaza)

Baby refacere rapida si intarcare usoara!

pupici baltutei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

m-am intors acuma ... am ajuns suparati ... locul 8 din 22 ... asta e ... data viitoare speram mai bine n-a fost sa fie podium azi .... avand in vedere ca sunt in alta categorie si e primul concurs dupa pauza ar trebui sa fim multumiti ... da nah intotdeauna nu esti multumit
sunt rupta de oboseala .... merg sa ma odihnesc ( dupa oradea ne-a deviat si am ocolit vreo doua ore prin sate pe un drum groaznic serpentine cu gropi de-ti rupeai masina-n doua ) deci in loc de 2 ore jumate am facut 4 ore jumate .... sunt zombie
vorbim

andanii

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!

Gata m-am reintors si eu , a fost plakut , frumos dar si obositor .

Va ofer cafeluta si apoi merg sa citesc

Mergi la inceput

neata fete dragi
va pup ca treb sa plec la treburi
pe mai tirziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Carma , succes la treburi .

Cryna, bafta la proiecte .

Nicoll, suces la operatie tatului tau .Si ai vrut sa zici intalnire pe 05.06.2010 , nu ? Depinde la ce ora este ca eu atunci lucrez pana la 17.00 , daca e sambata , nu .

Dana , lasa nu mai fi trista , important este ca au participat si ca au obtinut un loc bun totusi,

Danuta , sa apara soarele .Pupici Mirunei .

Cahrlie , sper ac a fost fain concertul si bafta cu noul proiect !

Baby, refacere usoara si intarcare la fel .

Ely, te asteptam cu detalii si poze de la botez.

Va pupicesc pe toate si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata si de la mine!

Danuta, sa-i fie de bine Mirunicii joaca cu noua tricicleta ... si la noi a plouat as-noapte... amu, chipurile a iesit soarele ... trimitem si la voi macar o raza din soarele nostru .

Andanii, dulce ca sa treaca supararea de la concurs . Data viitoare veti fi pe podium !

Dany, multumim de cafeluta . Servici usor azi si sa-ti fie de bine preumblarile din weekend .

Carma, spor la trebi si o zi usoara .

Celelalte sirenete, & ... o zi cu spor la toate .

Noi ne pregatim pt. serbarea de maine... mai daunazi, poznasul zicea sa-l imbrac in iepuras pascal pt. serbare dar, nu e cu costumatie ... mno, veni foooaaarte incantat ieri de la balci ... anul asta, cica avura mai multe soiuri de jocuri/caruseluri pt. copii la balci, fata de anul trecut... asa ca, avu poznasul ce face ... ...
In rest... nik nou ... fug la ale mele ...

la toate sirenetele si s-aveti o saptamana faina ! O zi buna! &

/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\
Mi se spune "argint viu"...
\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Woaw!!!Ce liniste pe ziua de azi?Ce treburi avurati sirene dragi?Noi am terminat si de papat in seara,astfel ca ne pregatim sa ne urcam in pat putin mai devreme.Adevarul este ca zi noapte iar am dormit in reprize,dupa trezitul fiecarei fete...
Danuta am auzit ca e tare schimbatoare vremea la voi.Hai,ca nu o mai fi mult si tre sa-si intre si vara in drepturi.Atunci sa ne vezi!Sanatate si tatalui tau!
Dany asa este surioara draga.Am vrut sa zic pe 05.06.De sambata asta e vorba,e drept.Pe mine sincer m-ar avantaja ca ore undeva dupa amiaza fiindca abia dorm fetele.Nu stiu nici eu exact care va fi orarul.Dar in jur de 9 dim vreau sa plec de la vlaea spre Ploiesti si apoi Bucuresti.Trecem pe la spitalul Militar si apoi spre locul de cazare.Iar daca se v ivi posibilitatea vom iesi la o intalneala.Apoi duminica dupa trezire trecem din nou pe la spital si intoarcerea.Deci...eu va astept pe care vreti.Atata timp cat pt locul de intalnire exista metrou,acesta poate fi oriunde in capitala.
Carma ,gata treburile?
Crynut ma bucur ca i-a placut poznasului la balci.Si eu pastrez amintiri placute de la varsta lor,cand am mers si eu la balci.Acolo sa vezi carusele specifice vremiiSA ai spor la tot ce faci!
Cuscra unde esti?Imediat dupa ce trimit mes dau un tel.Va
Merg sa vaz cu ce ma imbrac maine si apoi sper sa am sanse sa le urc in pat.Va pe toate !

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

sunt bucuroasa ca o fata -tot pestoaica din ploiesti vine in 2 zile aici in creta
e cam departe de mine da ne intilnim noi
in rest ma chinui sa incep de miine serois mm-dieta adica
va pup ca-i prea cald in casa merg afara
pupici
ps ceva treburi am terminat am miercuri altele
sanatate tatalui lui nicoll spor la schimbarea traiectoriei prof (charlie) succese la examene si intarcari usoare la pitici
si numai bine la pestisoare mari si mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Dap Nicoll, se distra bine poznasul la balci ... plus ca, mai zburataci si gainile pe acolo, mai facu si inspectiune , mai lua si vopseaua de pe soba , mai dadu si o mana de ajutor pe la trebi ca, na => "are el idei mai bune despre cum se face..." & ... mno, veni si frant de oboseala ca, sari amiaza... asa ca, aseara, fu la mai devreme decat de obicei... in fine, si io pastrez amintiri placute de la balciurile copilariei ... cat despre proiecte, cam bat pasul in loc & ... ufffff... ...
Sa ai somn usor si sa recuperezi odihna . Pe maine .

Carma, intalneala placuta cu pestioaica din Ploiesti si multa bafta cu dieta .

No, ma car si io la ca, oricum nu mai rezolv nik in seara asta... si iar m-au luat durerile de cap ... in fine, speram sa fie o zi buna maine ca, avem serbare ... n-o sa apar la cafea ...

la toate sirenetele si noapte buna! sa visati frumos ! &

/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\
Mi se spune "argint viu"...
\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/

Mergi la inceput