Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (60)
Raspunsuri - Pagina 15
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmaw pai poznasul tau nu-l stie pe CHOUPY al meu(care azi a primit in dar sampon pt bebe pisicute deci 200ML contra 13EUROI....) NU m-am odihnit,dar am facut de mincarept mine paste cu putina mincare deanghinare si un filé de iepure-fiert in apa.Nu-i monti nu-i nimic decit putin regim Azi la Chania mi-am inregistrat cartela de mobil CA SA PLATESC TAXE In rest nimic durerea de cap mi-a mai trecut de abia astept sa ma culc A mi-am luat un parfum va zic eu miine cum miroase(e moschino-cheap and chic) Cred ca am facut o prostie 30 ML a fost 26E M-am dus sa mi iau hermes si am patit ca pacala care se duce cu vaca la tirg si vine cu o punga de plastic In fine am la esantioane de parfumuri (11) alte n-espe creme de fata givenchi ,corp si alte prostii inca nu m-am uitat Va jur ca n-am vrajit vinzatoarele.... Deci acum va pup si pe miine la cafeluta virtuala |
deci parfumul este very cheap adica dupa exact 6 min nu mai mirosea iar cele 11 esantioane miros a sapun ...da e persistent(era vorba de idille de guerlain)....deci si mari creatori dau rateuri
acum sunt cu cafeaua in fata treb sa ma organizez sa vad ce cumpar pt sapt viitoare ca as incepe regimul MMONTI.
In rest va pup urez unui flacaias intarcare usurica hai ca hopul cel mare a trecut si viata fara de moarte pestisorilor din bocal
andanii spune:
baby insanatosire grabnica .... si multa bafta cu intarcatul bebeului
carmaw si io-s fan parfumuri ...ufffff
cryna ce fain de tine ca tot faci peste .... si eu as face dar nu imi place sa-l curat (imi stropesc tot in bucatarie) si cel file proaspat nu mi-l permit da cand merg undeva la restaurant numai peste mananc
ieri am fost la dentist , io nu am avut probleme in general decat masele de minte au iesti toate patru cariate .... trei mi-au scos deja in decursul anilor si-acuma ultima imi face probleme, de data asta mi-a plombat-o ca nu avea sens ca sa o scoata ... mi-a dat si piatra jos de pe o parte , saptamana viitoare merg sa imi mai dea piatra jos si din partile celelalte , nu e prea placut putin ma doare , sau mai bine zis simt asa o jena
eu adun pe aici bagajele si plec imediat spre Oradea .... sa ne tineti pumnii maine dimineata de la 9-13 sa avem bafta sa intram macar in finala, ca podium nu speram dupa o pauza de 6 luni de competitii
vorbim maine
andanii
Tethys spune:
'Neata! 'Neata!
Aparui la cafea... daca nu o da nimeni , va ofer io o -luta, un ... sau ce altceva doriti ...
Hmmmhhh, cam naspa cu rateurile lor in parfumerie Carma dar, oricum, poate iti folosesc la ceva ... mult succes si spor la cumparaturi si in dieta pe care o incepi .
Andanii, voi acolo nu aveti crap topless (e productie autohtona, piscicola Iasi dar, ma gandesc ca poate trimit si in alte orase...)? Topless-ul asta nu prea are solzi ... iar pestele, in general il curata frate-miu , mai rar io (depinde ce fel de peste este - fara solzi daca se poate ... ce chef am ... ca sa ma bag la curatat )... edit - io curat dupa aia bucataria in urma lu'frate-miu , bineinteles ... Mno, bine ca, macar mancati peste la restaurant , bun si asa decat deloc... dulce sa treaca durerea si jena dintilor si, bineinteles ca, maine facem galerie ! Muuulta bafta !
Celelalte sirenete, & ...
la toate si o sambata frumoasa sa aveti ! Weekend fain ! &
/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\
Mi se spune "argint viu"...
\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/
Charlie spune:
Salut Sirenutze...
Noh ca am renevenit. Inca Luni si se gata si cu Bilanturile. Mare porcarie sistemul asta al nostru. Si ca sa raspund Carmei /Da lucrez in Contabilitate. Groaznic Domeniu. Eu sunt Economist de meserie.. deh stiu sa o fac / am si invatat multe legat de mersul real al lucrurilor si asta e adevarat, insa planuiesc o schimbare radicala de cariera. Va spun mai multe cand imi iese.. nu vreau sa povestesc aiurea in tramvai...
Altfel ? Nica. Lucru de la 8am la -9 sau 10 pm si cam atat. Just to much.. Dar eu sper sa termin cu asta curand, curand.
Maine am de gand sa merg la un concert de muzica la sinagoga din SM - un soi de muzica traditionala evreiasca combinata cu jazz, are si un nume dar acum nu/l pot spune nici sa ma tai. Super Cool. Va povestesc.
Danezo - un weekend placut pe unde umbli. :-)
Baby, Crina, andanii
Carma cherie.. imi pare rau de tzeapa cu parfumul.. si eu ma enervez cand imi dau seama ca iar am luat o magarie frumos ambalata si mult prea scumpa.. fac ce fac dar ma intorc tout le jour la marea mea dragoste : Narciso Rodriquez. Naucitor.
Azi mi-am comandat pe net crema Glycon a doctorului Mugea de la Cluj. Mi-am luat varianta pentru mecla si laptele de corp. Abia astept rezultatele. Am eu un complex cu petele de soare multe si cela cicatrici de la acneea juvenila si as vrea sa fac ceva in privinta asta. Din pacate situatia finaciara nu-mi permit acum tratamente estetice serioase. Poate intr-o zi.
Va pupez tare, tare pe toate toate.
------------------------
http://alegorie.wordpress.com/ - Blog Cu Drag despre Hrana Vie.
nicoll_mada spune:
si noi dulce toate fetele!
Sunt acasa de aproape ore,dar fetele erau la masa si au vurt sa ma alatur si eu,apoi la nani.Acum v-am citit si am trecut la raspuns/raport.
Suri !
Cryna multumim de informatiile medicale,e bine de stiut!Eu vad ca nu am probleme in permanenta,ci sunt meteo sensibila.Sti,mi-ai facut o pofta cu pestele..
Carma ai PM.Imi pare rau de faza cu parfumul.Sa-ti fie de bine aranjatul de la salon!
Cuscra ,ai savezi ca peste putin timp Bogdan va f uitat de tzatzi.Iar tu,te rog eu sa ai grija de tine!Tu trebuie sa fi bine pt ca Bogdan sa fie bine.
Charlie si eu lucrez in conta,dar inca imi place.E drept ca nu fac doar conta,tre sa ma mai ocup si de altele.Dar,vreau sa-ti MULTUMESC!Eu nu consider ca am facut ceva deosebit.Este felul meu de a fi,care are nevoie de prieteni si care in ultimii cativa ani a stat cam slab la acest capitol din cauza "viitorului ex".Insa,repet inca o data,oricare ati avea drum vreodata prin apropierea noastra sunteti binevenite indiferent de cand ajungeti.
Dana va asteptam cu mare drag!Indiferent cand va fi asta.Si pentru azi am tinut pumnii stransi sa iasa in asa fel incat copii sa fie multumiti si motivati pt mai departe!
Fetele eu sunt din nou la regim.Pana acum ma parasea ambitia,dar de cand cu caldura si am vazut ca stau prost la capitolul imbracaminte din motive de ...s-a schimbat macazul si de marti pana azi am slabit deja 1kg.Azi mi-am achizitionat si ceai verde si crema anticelulitica.Sper ca macar de 3-4 ori pe saptamana sa si alerg de zuza pe razorul din vie.Am sa va tin la curent.
Si dintr-o veste relativ proasta(lunea viitoare tatal meu se opereaza de cataracta la spitalul Militar) eu incerc sa vad si ceva bun.
Astfel incat va propun ca in cursul zilei de sambata 05.05 la o ora pe care o vom stabili impreuna sa ne vedem undeva in Bucuresti,fetele care pot si isi doresc.Ce ziceti?Eu sigur voi fi si cu mandrele dupa mine,de aceea as vrea sa luam ca ora de intalnire in asa fel incat sa nu afectam somnul de amiaza.Inca nu stiu unde voi sta,am mai multe optiuni.Dar va anunt si indiferent cum ar fi,daca e cineva dispus sa ne cunoasca live,ne vom vedea.
Cam atat pt mom,,pe mai tarziu!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
intr-o pauza de la -ul meu cu proiectele...
Charlie, mult spor la munca , sa terminati cat mai repede cu ritmul asta nasol ... muuulta bafta cu schimbatul carierei ... si auditie placuta maine .
Noi, nik prea nou ... păparam de pranz, poznasul (si unchiu-su) fac amiaza/siesta ... parintii mei pe la ... io, ma -ez iar cu proiectele mele ... maine, vor merge poznasul si bunica-su la balci, la tara ... io, tot cu proiectele o sa ma "relaxez" ... si cam atat, momentan... mai vedem noi ...
si o dupa-amiaza frumoasa la toate sirenetele ! &
Tethys spune:
Ooooo... ia uite cine mi-o lua iar inainte cu trimisul mesajului ... Nicoll, bravo tie ca te-ai apucat de dieta , facem galerie s-o tii tot asa si dorim muuulta sanatate tatalui tau ! Si bafta la intalneala cu sirenetele . Hai gagici, care iese la apelul lui Nicoll??? S-aveti distractie multa .
Pfuiii, si io tre'sa ma puc de o dieta ... ca, nici pe mine nu ma mai cuprinde garderoba mea ... imi scosai tricouasele si vazui ca nu-mi mai vin ... le am cam pe talie majoritatea si mereu e burtoiu' pe afara de zici ca-s in vreo 3-4 luni ... si am si ditamai popoul (nu mai zic de bulane ...)... pfuiii... tre'sa ma puc si io de ceva... sor-mea zicea ca, ma trimite ea, fortat , la sala ... da', nu-mi permite timpul si bugetul ... of, o sa vaz io cum fac cu ... hmmmhhh, hmmmhhh... ntzzz, ntzzz, ca e de jale ...
Si... hai gata cu barbologeala si smiorcaiala mea... la proiectele mele... "you all"... "bye-bye"...
Tethys spune:
Hmmmhhh, nici o sireneta pe aici la ceas de seara?
No, bine... io ma retrag la ca, ma dor ochii, capul si muschii picioarelor de atata stat la si -at cu examinarile mele ... uooofff ... eventual, bag si un algocalmin, ceva... ...
Mno, va doresc o noapte linistita si cu vise frumoase ! Noapte buna! &
nicoll_mada spune:
Neata!!!Fetele va las o .Azi,am onoarea sa va sevesc
Sunt matinala ca la 10 tre sa mergem la o petrecere de 1 Iunie.MIe imi e tare somn,aseara am stat in fata TV-ului sa va Eurovisionul.Au facut o figura frumoasa ai nostri,felicitari!
Ei...unde sunteti mai fetelor?Aseara in afara de Cryna nu a mai intrat nimeni?Multam duamna de sustinere.Cam aceleasi simtome de "plinut" prezint si eu.Si...m-aaam saturat.
Dana cum a fost concursul?
Va pe toate,trebuie sa incep sa ne pregatim.
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
'Neata!
Aparui la cafea . Multam Nicoll de serveala si distractie faina la party .
Andanii, galeria e prezenta ! Hai Andrei ! Asteptam vesti frumoase .
Noi... hmmmhhh... cum ziceam, poznasul e deja la balci cu bunica-su... si-a luat cu el si broscoiul ca, altfel nu se poate (face si nani cu el, il cară peste tot, peste tot... )... si pleca la drum voios tare ... io, intru la -at... si cam atat ...
la toate si o duminica placuta ! &