Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ziua buna sirenetelor!

V-am citit io si dimineata dar, ori n-avui chef de scris ori n-avui timp , + etc. ... mno, io intrai iar la cu proiectele mele, care cam stagneaza rau de tot & ... si s-a facut si urat afara ... dimineata, pana pe la vreo 14.00, avuram soare, fu frumos... amu, s-o intors iar vremea rea ... eh, no ... bine ca, o profitat poznasul de vremea de dimineata si fu pe afara la plimbari ... amu, in casa ...

Danuta, si numai bine la tot familionul. Multa sanatate tatalui tau .
Ely, spor la trebi/cumparaturi si bafta la examene in continuare .
Dany, multam de cafeaua de dimineata . Acum cred ca esti deja acasa... gata serviciul .
Nicoll, multam fain pt. pranz . Numai bine si voua si mult succes in sesiunea care sta sa vina .
Carma, sper ca nu dispari totusi de pe aici si mai dai pe la noi, macar din cand in cand .
Andanii, multumim fain de delectarea ochilor . Sa-ti traiasca copilasii !
Celelalte sirenete, & ...

Mno, la toate sirenetele si s-aveti o zi placuta in continuare ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Dana frumosi foc copii!U-am admirat fotografie cu fotografie si nu stiu in care sa zic ca-s mai draguti!
Carma imi place salata tzatziki
Cryna multam si tu sa ai spor la toate!Mai e cate o zi in care ni s pare ca nu mai iesim la liman.Ia uite de la noi

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

daca vreti va spun cum se face salata tzatziki
0500 GR yaourth fat eu am pus 2%
_3 castraveti proaspeti fara coaja facuti 'piuré' si presati bine sa iasa toata apa
-3 linguri ulei masline ,sare ,piper,1 lingurita otet
-3_5 capatini usturoi
se amesteca totul si se da la rece
pofta buna ! - super mai ales ca am citit ca vin caldurile
unii pun si putin marar verde tocat eu nu pun
Dac-o faceti spuneti-mi cum a iesit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am umblat azi... dar fara spor
Mai dau o tura la cumparaturi joi... cred...
Pana atunci invat cu drag si spor... sper...

In seara asta am avut un party la un coleg al Elenei... si ma dor picioarele... era aproape de casa si am fost pe jos... evident ca atunci cand am de umblat raman fara masina...

carmaw multumim pentru reteta... mi-am adus aminte cand am citit-o de iaurtul grecilor... mi s-a parut scump, comparativ cu preturile de la noi, dar cand am mancat am inteles de ce... nici nu se compara cu la nostru

Andani f.f. frumosi ... s-o tina tot asa...
Te invideiz pentru terasa si flori...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Sa aveti o noapte linistita!Noi ne retragem la ,ne vedem maine seara!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Carma, suna yami-yam reteta . Multumim .
Ely, sa va fie de bine party-ul Elenei... chiar daca fu si obositor .
Nicoll, vise placute la noapte si servici usor maine ... intoarcem -icii.
Ma retrag si io ... noapte buna la toate sirenetele ! Sa visati frumos ! Pe maine ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Cuscra, m-a adormit ginerele tau aseara si nu am mai intrat. Eram obosita ca am fost la magazin , dupa aceia am mai bucatarit. Am cazut ca MiG-ul... Imi cer scuze.
Multumesc Dany,Dana si la toate sirenele..
Azi iar am fost doua ture afara , dar am reusit sa nu adorm odata cu matzul meu.
Andanii frumosi copii . Maine am o gramada de lucruri de facut
Somn usor la toata lumea...

Mergi la inceput

'Neata sirenetelor!
Ce doriti sau ?!? Ca, noi avem de amandoua ... dupa vremea de afara ... hmmmhhh...

Va las -luta, ceiutul , ce mai doriti voi... , , , ... si un horoscop zilnic, pt. azi - 25.05.2010:

- "Viata ta sentimentala va fi mai mult in voia sortii, pentru ca iti va fi foarte greu sa faci concesii, acest lucru fiind o sursa de tensiuni, neintelegeri si diverse complicatii. Influentele astrale pot schimba in mod favorabil viata ta sociala si profesionala. Vei avea unele mici probleme de sanatate din cauza oboselii, de aceea acorda-ti mai mult timp pentru odihna. Daca cei tineri din jurul tau se arata a fi vulnerabili la nesiguranta si pesimism, ajuta-i sa treaca peste aceasta stare."
- "Ceva in adancul sufletului iti spune sa te linistesti si sa crezi cu tarie ca orice problema are rezolvare mai devreme sau mai tarziu, dar pentru ca esti totusi o fire sensibila, nu poti sa nu tremuri un pic din cauza emotiilor. Ai nevoie de o garantie, de ceva care sa-ti inspire siguranta si care sa-ti alunge teama, chiar daca esti constient ca nu e nevoie de atata framantare sufleteasca. Mai bine te-ai detasa un pic, ca sa descoperi mai usor solutia acestei situatii. Ea e foarte aproape, dar tracul nu te lasa sa o vezi."
- "Astazi esti hotarat sa-ti impui punctul tau de vedere cu orice pret. Ar trebui sa si gasesti momentul potrivit pentru a face acest lucri, daca nu ar fi mai bine sa stai in banca ta."
- "Pe primul loc astazi in topul preocuparilor tale se afla munca si responsabilitatile. Descoperi niste dificultati si inveti sa le depasesti. Ar putea face referire la impacarea unor persoane de la locul de munca care nu suporta macar sa se vada. Vei fi destul de istet si le vei da impresia ca ei sunt cei care au rezolvat conflictul. Desi aceasta perioada coincide cu una de munca intensa, vei fi in stare mai apoi sa privesti in urma si sa observi ca ai progresat mult. Multe persoane cu care ai intrat in contact in ultima vreme vor ramane mai mult timp in cercul prietenilor, spre deosebire de ultima vreme. Asculta-ti vocea interioara cand vine vorba de cheltuit sume mari de bani. Profesional: ***. Bani: *. Dragoste: ***. Sanatate: *****."
- "Ai multe de facut si esti hotarat sa nu ramai cu nimic restant pentru maine. De altfel, energia fizica este la limita superioara si de aceea te simti in stare de orice. Un coleg te cam invidiaza pentru rezultatele tale, dar nu este cazul sa-l iei in seama. De la drum lung vei primi o veste care te va entuziasma peste masura. Prietenii sunt de partea ta in tot ce doresti sa intreprinzi."
- "Achitati mai intai facturile scadente si apoi faceti achizitiile dorite, pentru a nu ramane descoperiti in perioada urmatoare. Flexibilitatea de care dati dovada va ajuta sa depasiti momentele cele mai dificile. Colegii sunt uimiti de cat de repede va puteti adapta la schimbarile din cariera."
- "Acum incepe pentru tine o faza in care trebuie sa repari ceea ce este stricat sau nesanatos, dand un nou sens vietii. Cooperarea cu ceilalti este esentiala, caci nu poti face asta de unul singur. Renunti la ceva pentru a obtine sau a crea altceva si poate pe moment nu intelegi exact motivele. Sexul, banii, puterea si vitalitatea devini chestiuni esentiale. Dragoste: ****. Bani: ****. Sanatate: *."
- "Nu este una dintre zilele tale norocoase. Sunt posibile intarzieri, amanari sau chiar anulari de planuri. Ti se pare cu atat mai frustrant, cu cat ai analizat toate variantele si totusi ti-a scapat din vedere factorul nepravazut. Incearca sa te calmezi si sa vizionezi un film, pentru a te relaxa. Dragoste: **. Sanatate: ****. Bani: ***. Cariera: ***."
- "In sfera familiei va fi agitatie mare. Este posibil sa demarezi o lucrare in apartament cu scopul imbunatatirii confortului. Pe de alta parte nu este exclus ca o ruda apropiata sa aiba o realizare de care se va bucura intregul clan. Din punct de vedere sentimental vei fi cam confuz in aceasta zi, asa ca nu este cazul sa iei nici un fel de decizii in aceasta directie."
- "Mai putin expansiv ca de obicei, te inchizi in gradina ta secreta si nu lasi pe nimeni sa patrunda in viata ta privata. Curiosii vor fi primiti cu reactii cat se poate de neplacute. Simti nevoia sa te relaxezi. Ofera-ti cateva ore de odihna, vei fi mai senin si vei comunica mai lesne cu cei din jur."

si o zi buna si placuta la toate sirenetele ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna seara!

Iaca mai apar si eu pe aici .Ieri seara nu am mai intrat ca am avut vizita unei prietene dragi mie , doamna astrolog Minerva .Astazi am alti musafiri de la IASI .

Baby , tinem pumnii maine! Doamne ajuta sa iasa bine!

Ely, spor la invatat si succes la shoping joi , sa gasesti tot ce iti doresti.

Carma , super reteta , poate voi incerca si eu .Ia de aici niste pupici ca sa nu dispari cumva de pe DC .

Dana , ai scos pozele ca eu nu le vad .

Cryna, bafta la realizarea proiectelor .

O seara plakuta la toate sirenele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Suri, scuze ca te-am omis in mesajul anterior , te pup si pe tine si pe nepoate .Este posibil sa ajung maine la Ploiesti .Vedem, Daca ajung si ma incadrez in timp te sun.

Mergi la inceput