Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 4
tina_80 spune:
Multumim mult fetelor!
Racusor, acelea parte peste parte si cele care se leaga, le-am luat dintr-un magazin de aici din Braila. Si eu am fost uimita sa gasesc asa ceva, ca in tot orasul avem 3 magazine cu lucrusoare mai frumoase.... sunt dintr-un bumbac organic.
tina 29+ cu
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Vreau si euuu Tina, sa le poarte sanatos pe toate! Alina 28+ cu gargarita |
tina 29+ cu
ochidut spune:
Buna dimineata delfinariu
Am fost la eco, bebe e bine, dezvoltata normal, cu o sapt mai mare - DPN 01 iulie, lichid,placenta ok. bebelina 2 kg. Colul scurtat dar mi-l evalueaza si ginecologul astazi la control. Eu in continuare daca ma foiesc prin casa mai mult de 5 min mi se creaza o presiune mare jos, burta tare si doare.Daca ma enervez sau supar de la ceva imediat ma apuca contractiile.
Ne-am bucurat tare mult ca bebelina e bine si in sfarsit am vazut-o : a cascat, ne-a scos limba, inghitea lichid si si-a bagat degetele in gura.
Carla, stai linistita la patut, nu e f grav dar e totusi mic colul mai ales ca tu ai 2 de care trebuie sa ai grija
Cu aparatorile de pat, ale mele sunt cu fermoar. Si am mai cumparat material si imi face mama lenjerie pe modelul celei cumparate, la fel tot cu fermoar pt aparatori. Oricum cele pe care le am acum sunt doar pt cap - cam jumate de pat si o iau mai incolo si de jur imprejur. Deocamdat nu sunt necesare, cand o mai creste.
Ma grabesc sa plec acum sa ma epilez, dar cand vin va povestesc ce am descoperit aseara.....
31+ cu
bumblebee spune:
Am scris de-a mesaje pe realitatea de ma doare "tastatura". Ma linistisem si eu ieri si acuma iar am luat-o....
Alina 28+ cu
gargarita
racusor2010 spune:
tina foarte frumoase nu ne trimiti si noua pachet?
ochidut felicitari pentru bebe sanatos. desi si tu sa stai cumintica la patut, ca sa nu mai ai contractii si sa se mai scurteze colul...
de astia ce sa mai zic....ok, creste copilul cu 630 pe luna...dar mama cu ce se hraneste? cu aer??? si ce face daca are rate si o arunca banca in strada ca nu mai are bani sa achite ratele? de parca am trai in tara lui papura voda, toti avem case date de stat, mancarea la discretie...ce ne lipsesc sunt exact cei 600 de lei sa crestem copilul...in rest nimic nevoi...
Bulina 32+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
grety_niku spune:
citat din mesajul lui crispro Of, fetele, de aseara nu am reusit sa dorm deloc... Dar deloc! Nu mai pot de durere de cap Mai pateam asa si inainte de sarcina, dar luam un ketorol si trecea. Acum stau si ma chinui, mai plang, mai beau laptic, nu stiu ce sa mai fac. Acum ma ridic de tot din pat, ca nu are rost sa mai pier vremea aici, ca vad ca oricum nu trece. Voi ati patit asa? Ce ati luat? Credeti ca merge o jumate de paracetamol? Cristina 30+ cu |
Poti sa incerci cu No-Spa(stiu ca e bun dc durerea de cap e cauzata de tensiune intracraniana... rau nu are ce sa iti faca) sau cu un paracetamol(normal, nu sinus)- mie doctorita asa mi-a zis sa iau dc ma doare capul
sanatate multa!
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"
grety_niku spune:
buna dimi burtici si viitoare burtici
Pana la urma care dintre voi mergeti la protest luni???
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"
paula_m spune:
Doamne, ce calcul au trantit aia in articolul postat de Laura. Nici eu nu stiam inainte cat costa un copil, dar incep sa-mi fac o idee...La cum au scris ei articolul, ar tb sa adauge banii aia pe care i-au calculat ei, la salariul pe care il aveam inainte, nu sa-l inlocuiasca. Si ar tb sa traim intr-o tara ideala, sa avem copii ideali, care nu se vor imbolnavi niciodata, care fac caca la olita de la nastere, care nu isi murdaresc hainutele si care mananca ce mancam si noi...si daca s-ar putea sa mearga de la 1 an la munca sa plateasca impozite la stat.
Eu am inceput sa ma satur de atata prostie!!!!!!!!!Astept doar sa se hotarasca odata sa stiu si eu ce planuri de viitor imi fac...
Ochidut, felicitari pt bebelina !!! Mai ai atat de putin si o tii in brate
Paula, 29+ cu Raul Codin
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui grety_niku
Poti sa incerci cu No-Spa(stiu ca e bun dc durerea de cap e cauzata de tensiune intracraniana... rau nu are ce sa iti faca) sau cu un paracetamol(normal, nu sinus)- mie doctorita asa mi-a zis sa iau dc ma doare capul sanatate multa! 25+ cu Eric Nicholas Pozici www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu" |
crispo, si eu iau paracetamol cand ma doare rau capul si nu-mi trece deloc...nu e nici o pb...dar paracetamol simplu...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ooana spune:
citat din mesajul lui Victo hello oana, cum sa imi fac si eu semnatura colorata??????sa se vada mai bine..hehehe. ieri atatea calcule si paraccalcule am facut cat vin la serv, cat stau in medicale, cate zile de concediu de odihna am..etc etc.in ideea sa aman intrarea in CIC cat mai mult.asa ca dc voi putea probabil mai vin si prima saptamana din iunie..Doamne juta numa sa fim bine amandoi, sa nu incepem cu contractii si alte cele. voi merge la un ctrl la sf lui mai sa vad ce zice drita si apoi ma hotarasc de cd face cererea de concediu. caci o sapt de mers la serv inseamna 25% din salariu, care in zilele noastre conteaza deja f mult. sefu meu cica imi da acum in iunie zilele de concediu proportional cu 5 luni lucrate, iar dupa ce termin concediile pre si postnatal, adica prin oct, inca cateva zile de concediu, calculate proportional la 9 luni lucrate. pana al urma e ok si asa, ce sa mai zic.tot concediul pe anul asta cica nu se poate. Paula cu Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007) AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica |
trebuie sa intrii la profil personal, semnatura si sa treci, de ex:
[r e d]Paula cu Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)
[/r e d]
nu uita sa stergi spatiile dintre litere, eu nu am putut ca imi colora automat scrisul cu rosu si nu mai vedeai ce trebuie sa faci
si eu am facut atatea calcule de m-am imbatat de cap
as mai fi stat la servici dar nu prea mai pot sta pe scaun 8 ore si mi se umfla picioarele...asa ca din 25.05 intru in concediu de odihna si din 21.06 in prenatal
Oana 31+ AMR 8- Matei