Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

tanti mercic

sanatate multa raciturilor

oana am vazut si eu burtica frumoasa si lucrusoare frumoase de bebe

tina ce minunatii eu cu intrebarile de unde ai luat bluzitele alea parte peste parte si cele albe ce se incheie la spate?

offf, eu nu am apucat sa mai iau lucrusoare le bebita al meu... si cand vad la voi cate ati luat si ce frumoase...

Bulina 32 fix cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

oana, cum sa imi fac si eu semnatura colorata??????sa se vada mai bine..hehehe.

ieri atatea calcule si paraccalcule am facut cat vin la serv, cat stau in medicale, cate zile de concediu de odihna am..etc etc.in ideea sa aman intrarea in CIC cat mai mult.asa ca dc voi putea probabil mai vin si prima saptamana din iunie..Doamne juta numa sa fim bine amandoi, sa nu incepem cu contractii si alte cele. voi merge la un ctrl la sf lui mai sa vad ce zice drita si apoi ma hotarasc de cd face cererea de concediu.
caci o sapt de mers la serv inseamna 25% din salariu, care in zilele noastre conteaza deja f mult.
sefu meu cica imi da acum in iunie zilele de concediu proportional cu 5 luni lucrate, iar dupa ce termin concediile pre si postnatal, adica prin oct, inca cateva zile de concediu, calculate proportional la 9 luni lucrate. pana al urma e ok si asa, ce sa mai zic.tot concediul pe anul asta cica nu se poate.

hai ca v-am innebunit de cap.:)
in schimb, bebelinul miscaret nevoie mare, tot mai puternic il simt..Stefan il pupa si ii vorbeste..mai amre dragul.:)

Michelle, e ok acuma cu program redus?:)

Paula cu Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

tina ce lucrusoare dulci ai luat!!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Michelle, e ok acuma cu program redus?:)

Da, e f bine, la 15.30 ies de la serviciu si castig o ora de odihna. Fac si un pic de miscare, asa ca e f bine!!

Si eu ma gandesc sa nu mai iau prenatal .. deloc Oare e posibil, o sa fac fata?
Concediu cu risc cat timp pot lua? Nu am avut deloc pana acum..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele...

Uite de gandeste guvernul votat www.realitatea.net/cresterea-copilului-costa-circa-630-pe-luna_713410.html" target="_blank">aici...ne afundam din ce in ce mai mult...si mor pe aia care fac comentarii de genu:
Sa ne fie rusine ca semnam petitia!!!Sa fim solidari cu tara..
Solidaritate cu toti marlanii care stau pe banii nostri :((

Laura 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Vreau si euuu Tina, sa le poarte sanatos pe toate!

Alina 28+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Hristos s-a inaltat!

Buna dimineata delfinariu!

Sa incepem cu sarbatorita. La multi ani Ilinaca, multa sanatate si bebe la termen!

Sorina, Grety, Tanti, felicitari pt vestile bune dela eco.

Ochidut, bafta si tie azi la intalnirea cu bebe. Te asteptam cu vesti bune!

Enik, Florentina, Oana, Mysya vazut pozici noi cu burtici vechi. Frumusele si sexy.

Tina, foarte frumusele achizitiile.

Carla si Dragaica
, burtici cu cate doi delfinasi, in patut cu voi. Mult a fost, putin a ramas!

Bumblebee, Katalina, Crispro multa sanatate. Un pt fiecare sa treaca repede raceala si durerile de cap.

Cris 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

tina ce lucrusoare dulci ai luat!!

Multumesc Michelle

Ieri cand am fost la cumparaturi, am mai tras cu ochiul si la hainute pt fetite. Sunt mult mai frumoase decat cele ala baietilor.
Sa vezi cum ai sa-ti rasfeti printesa!...si toate celelalte mamici de fetite

tina 29+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

oana, cum sa imi fac si eu semnatura colorata??????sa se vada mai bine..hehehe.

Iti raspund eu.
Ai doua variante:
1. incadrezi ce ai deja la semnatura intre ca sa apara cu rosu de exemplu
2. Selectezi de la Mod Format -> Interactiv, apoi selectezi Bold, Culoare, Size sau Tip Caracter (sau toate, pe rand) si in casuta care iti va aparea scrii textul din semnatura. Daca folosesti mai multe optiuni copii ce s-a scris mereu la cea de dinainte.
Ex: daca ai folosit optiunea Bold, vei avea Paula cu Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007), apoi daca vrei sa srii cu rosu, trebuie sa scrii tot textul asta, inclusiv [b.. /b]
Deci daca vrei sa scrii cu bold si rosu vei avea [b.. [red ... /red] .. /b]
La fel cu orice alta optiune vei folosi.
Oare am explicat bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Gata, iar m-au luat toti nervii pamantului. 630 lei cresterea copilului, pai sa faca atata alocatia. Eu nu mai platesc rate? nu mai mananc? Ca de imbracat si de incaltat nici nu mai incape vorba. As scuipa intre ochi pe aia care cred cu convingere ca dupa ce vine un copil pe lume se poate inlocui salariu cu 600 ron. Animalele!!!!!!!!! Nici macar pantofii lor nu costa atat!

Alina 28+ cu
gargarita

Mergi la inceput