Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ela si bebicul meu era slabut la 29 saptamani si mi-a zis dr sa mananc proteine ca sa il anjut sa creasca

asta inseamna vreo 30 grame parca pe zi, nu mai stiu, sa cauti pe net...

si sa mananci in fiecare zi 100 grame macar de peste, friptura, gratar de pui...

plus oua de cateva ori pe saptamana...

si lactatele au proteine

si poti manca si fructe uscate si astea sunt bune

din trimestrul III cica si ficat putem manca, ca deja bebe e format

vitaminele sunt bune, sa mananci si legume si fructe, dar nu de ajuns...proteinele sunt cele mai indicate in trimestrul III de sarcina

dar cum de ti-a oprit gynipralul? ca si eu iau 3 pastile pe zi...bine, eu ma simt bine, oricum eu aveam tensiunea f mica inainte...doar daca sunt obosita imi da stari de agitatie, in rest nu simt nimic cand il iau, dar nici contractii nu mai am

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

proteinele sa fie pe langa vitamine

adica sa nu renunti la elevit

eu iau centrum materna plus fier plus magneziu de 3 ori pe zi pentru relaxarea uterului

Bulina 32+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

bianca, voi stati in garsoniera acum, nu? ca iti ziceam sa te duci in alta camera si sa ii ignori cat poti...

cel mai bine e sa dai stingerea devreme, ca doar esti femeie insarcinata, si asa macar nu ii mai auzi

Bulina 32+ cu poznas

da racusor,e numai o camera si baia...deci numai in baie ce m-as putea duceam innebunit fetelorraman surda la cum tipa aistea aici...lea spus sotu da parca vorbeste cu peretii

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello,am revenit si noi pe metereze,dupa o saptamana la care ne-am uitat la calculator ca la bibelou.Am avut probleme mari cu el,abia a reusit astazi sotul sa il rezolve.Daca i-am dat mamei laptopul,am ramas la al ei acum si eram sigura ca va face probleme.
In fine,noi suntem bine,activi toata ziua.Ma apuc de recitit si revin

31+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 9 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

bianca, rezista maine deja nu vor mai fi si iti vei aminti ca de un vis urat

btz-ule chiar ne gandeam pe unde bantui...bine ca esti bine

Bulina 32+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

sar' mana de sfaturi, racusor. uite, chiar ma pun sa pap ceva carnita. dar o ciorbica de pui a la grec nu-i buna? ca eu de atata stat la pat sunt asa de constipata, ca nu indraznesc sa mananc mai mult de 3 zile pe saptamana un gratarel, sau ceva carnita (care sa nu fie in ciorbica).

iar la gynipral mi-a dat pauza o perioada. a zis sa vada cum ma simt in perioada de pauza (eu zic ca ok) si sa aibe timp sa-si revina inima (ca aveam tensiune f oscilanta, si de la 90 cu 60 cat era de obicei ajungeam fie la 80 cu 40, fie la 130 cu 50. aaaaa si puls peste 130. tremuram toata.)

tu de cat timp iei gynipral?

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Racusor, poftisi la cireasa de pe tort, ai? L-ai pus macar pe vz sa ti-o si spele daca tot era amabil ? Las cu visul e de bine, iti intra doar un dusman in casa, nimic n-ai inteles. Cand o sa visezi de bine atunci sa te panichezi.
Ela bine ca ai scapat de contractii, baga proteine la greu sa creasca fata mare, mie asa mi-a recomandat dr deja aproape nu mai bag fructe ca sa incapa alunele si alte branzeturi etc. Ca daca Doamne=feri nasc prematur sa fie cat mai grasute.
Poti manca unt pe paine, nuci, migdale, alune, seminte (dar f sare) /fasole, linte toate au proteine. Lasa-le de legume baga carne, peste ca pt fetita papi sa-i creasca titili!

Shery 30 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput